Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Atac devastator la Ciolacu. „Cât de obedient și cât de vândut poți să fii ca să joci scena asta penibilă?”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, face gafă după gafă. Votează legea pandemiei, apoi critică guvernul și roagă Senatul să o repare, sună la șaormerii să își ceară scuze în numele a doi deputați PSD, mimează opoziția.

Nu doar mulți membri ai PSD realizează că politica lui Ciolacu duce la dispariția partidului, dar și electoratul rămas fidel social-democraților.
Senatorul Eugen Teodorovici îl taxează dur pe Marcel Ciolacu.

Cât de obedient și cât de vândut poți să fii ca să joci scena asta penibilă a cititorului și reparatorului de legi scrise în silă și batjocură la adresa unor oameni scârbiți deja de atâta prostie, ură și manipulare politică?

Cât de captiv și cât de parșiv poți să devii ca să pretinzi că aperi interesele celor care chiar nu mai înghit minciuna asta de guvern și chiar vor să simtă că drepturile încă le sunt aparate de cineva într-o țară democratică și europeană?

Cât de cinic să fii ca să accepți să sacrifici interesele a milioane de cetățeni români de bună credință, care au respectat cu supunere și răbdare regulile de protejare în fața virusului, în timp ce Orban cu baronii și șmecherii gălbejiți se spărgeau în figuri, furăciuni și paranghelii?

Cât poți să mai accepți să taci și să nu faci nimic în numele unui partid întreg? Cât timp crezi că oamenii aceștia mulți și încă tăcuți și răbdători vor mai putea să aștepte și să suporte umilința și trădarea?

Răspunsul va veni cândva … și se va revărsa peste toată umilința și trădarea pe care o resimt prea mult și prea intens și din ce în ce mai mulți dintre membrii și susținătorii PSD.

Pentru cei (câțiva‼️) care trebuie să înțeleagă: Terminați cu bătaia de joc și cu mimarea opoziției, altfel riscăm să ajungem un partid marginal‼️ Chiar nu realizați că nu vă mai crede nimeni?

Pentru cei (mulți‼️) care trebuie să-i facă pe cei câțiva să înțeleagă: Purtați-vă masca pe gură doar ca să vă protejați, NU ca să tăceți!” a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Atac devastator la Ciolacu. „Cât de obedient și cât de vândut poți să fii ca să joci scena asta penibilă?””

  • @dulapul goliciunii ,mediocritatii si penibilitatii nationale & nimicul anormal de bine facut si temeinic recladit.
    „I-a spart secu pe toti!”
    Asa se pare . Ar mai putea fi si o alta explicatie : si-au dat probabil seama ca nu are rost sa-si puna pielea in bat pt populimea feisbucilistica , ca nu le poti face bine cu forta .

  • Pai daca e ordin, cu placere!
    Daca ramane Ciolacu e clar ca sunt mai multi securisti decat oameni liberi!
    Partinul National Securist Liberal cel putin nu se mai face ca nu este, ei merg pe fata!
    De ce nu se mai aude Plesoianu!
    Domnul Teodorovici nu se poate alia cu el!
    Craiolguta care a fost alergata de binom a baut palma cu ei ca altfel nu se justifica!
    I-a spart secu pe toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *