Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Atacatorul din Catedrala Notre Dame din Nice este un tunisian care face parte din migrația ilegală

Atacul vine la puțin timp după ce liderul francez Macron sugera „împărțirea” între statele UE a solicitanților de azil sosiți dinspre state cu terorism islamic
Trei atacuri ale unor radicali islamiști (migranți ilegali în Franța) demonstrează cu prisosință că Sistemul de admisie al Uniunii Europene este doar o glumă macabră și un imens haos: UE este penetrată haotic de oricine are suportul unor ONG-uri sorosist-globaliste.

Islamistul care a  atacat

… și omorât cu un cuțit trei membri ai unei comunități creștine în catedrala Notre Dame din orașul francez Nisa este un tunisian sosit ilegal în Franța, „salvat” în Marea Mediterană. În două luni, trei migranți- solicitanți de azil, sosiți dinspre state care au pe teritoriul lor grupuri teroriste islamiste active (Cecenia, Pakistan și Tunisia) au atacat și ucis sau rănit civili în spații publice ale Franței: statul francez este sub haos.

Atacurile survin la puțin timp

… după ce președintele francez Emmanuel Macron sugera că solicitanții de azil sosiți în număr mare în Europa după anul 2000 în state Vestice guvernate prin toxinele ideologice „corectitudine politică” și „multiculturalism” (Germania, Italia, Spania, Franța, Olanda și Suedia) să fie „redistribuiți” între membrii UE: era adică evocat un cartof fierbinte scos din foc de Macron cu mâinile altora.

Pentru profesioniștii din Sistemul de Securitate

…al Uniunii Europene, încurajarea migrației neverificate dinspre state cu terorism ale Africii sau Asiei ridică, însă, riscuri majore pentru securitatea cetățeanului european, ignorate în general de roboțeii sorosist- globaliști care au încurajat acest fenomen: Angela Merkel- Germania, Emmanuel Macron- Franța, Mark Rutte- Olanda, Giuseppe Conte-Italia, Pedro Sanchez- Spania, Stefan Löfven- Suedia. Toți acești pseudo- lideri, la care se adaugă cei ai Comisiei Europene (Ursula von der Leyen, Frans Timmermans) și Parlamentului European (David Sassoli), ar trebui să ofere explicații națiunilor Europei.

În 29 octombrie 2020 tunisianul Brahim Aouissaoui (21 ani) a intrat

… în Catedrala Notre Dame din Nisa strigând „Allahu akbar!” („Allah e mare!”, lb. engl.) și a înjunghiat mortal trei oameni (două femei și un bărbat), rănind alți patru. A fost rănit în încăierare și capturat ulterior de poliție. Ca multe alte mii de migranți ilegali care au ajuns în Europa „salvați” de ONG-uri globaliste (finanțate prin Fondurile Norvegiene sau prin cluburi sorosist-globaliste), Aouissaoui a intrat fără acte în Europa, prin insula Lampedusa. În momentul atacului, avea asupra sa un document de identificare eliberat de Crucea Roșie Italiană. La debarcarea în Italia, i s-a ordonat să părăsească teritoriul italian după o carantină de două săptămâni pe o „navă-salvator” dar el s-a îndreptat spre Franța: Spațiul Schengen a asigurat libertatea de mișcare unui terorist, așa cum s-a întâmplat anterior în multe alte cazuri.

 

Dosarul teroristului tunisian Brahim Aouissaoui

… confirmă rapoarte ale serviciilor secrete americane (Raportul Mccain) care dezvăluiau incredibil cum  Italia nu returnează migranții ilegali în țările de origine, ci îi lasă să se împrăștie în Europa, spre state eventual mai „atractive” din punct de vedere al ajutoarelor sociale oferite precum Germania, Marea Britanie, Franța sau statele nordice.

În plus, „cazul Aouissaoui” probează o dată mai mult

… că radicalismul islamic din Europa este alimentat azi cu „sânge proaspăt” oferit de migrația ilegală– migrație care a fost și este încurajată eventual prin lideri neomarxiști europeni precum Emmanuel Macron (și devotați de-ai săi, precum românul Dacian Cioloș) ca unul dintre numele cunoscute. Exemplele nu sunt foarte îndepărtate.

Între septembrie – octombrie 2020, în mai puțin de o lună

… doi azilanți – un etnic pakistanez și un cecen – care au avut în Franța toată protecția și toate drepturile de a-și practica religia, au încercat să ucidă respectiv au asasinat în numele religiei. Anterior, liderul francez Macron chemase aiuritor (în sept. 2019) la împărțirea azilanților între statele membre UE. Evident, el nu făcuse referiri la un amănunt important: nu știe nimeni astăzi câți alți „radicalizați” se află printre solicitanții de azil din Franța, Germania, Olanda sau alte state „multiculturaliste” din Vestul Europei- care au acceptat necondiționat, și chiar sprijinit, migrația ilegală și necontrolată dinspre țări cu terorism activ ale Africii sau Asiei.

Pe 25 septembrie 2020, doi jurnaliști au fost răniți grav

…de un individ înarmat cu un satâr de bucătărie, în plină stradă, lângă birourile firmei de producție TV Premières Lignes din Paris. Atacatorul a fugit și a fost ulterior arestat de poliție, fiind identificat ca Zaheer Hassan Mahmud (25 ani), un solicitant de azil născut în Pakistan. Presa a dezvăluit că Mahmud sosise ilegal în Europa, pe ruta Iran-Turcia-Italia-Franța, iar atacul fusese organizat „pentru a răzbuna” republicarea caricaturilor cu profetul Mahomed într-o revistă satirică franceză.

Pe 16 octombrie Abdullah Anzorov

… în vârstă de 18 ani, l-a atacat și ucis barbar în stradă pe profesorul de Istorie Samuel Paty, care ar fi arătat elevilor non-musulmani aceleași caricaturi ale lui Mohamed. La ieșirea elevilor din școala din Conflans Sainte-Honorine (cca 24 km nord de Paris), Anzorov a întrebat un copil cine este Paty, l-a plătit pentru informație, a fugit după profesor, l-a lovit cu un cuțit, a fotografiat cadavrul cu un telefon mobil și a părăsit în grabă locul faptei urmărit de poliție: cecenul a purtat cu el un pistol cu bile cu care a amenințat ofițerii și a fost ulterior împușcat de nouă ori.

Sunt trei exemple care probează

… într-o perioadă scurtă, că Sistemul de admisie al Uniunii Europene este în haosUE este penetrată haotic de oricine are suportul unor ONG-uri sorosist-globaliste. În UE ajung fără probleme, solicitanți de azil insuficient verificați, proveniți din zone (precum Cecenia) unde verificarea unui istoric de persoană sau de eveniment este extrem de dificilă. Mulți dintre solicitanții de azil salvați și aduși în Europa, se radicalizează pe pământ european, intrând în contact cu radicali islamiști instalați deja aici.

Faptul că guvernarea lui Emmanuel Macron

… denunță în prezent prezența unui Sistem Paralel islamist „incompatibil cu valorile Republicii Franceze” ar trebui să ridice întrebări și anchete penale urgente pe Sena: aceasta, deoarece un Sistem paralel înseamnă „sustragerea” unor cetățeni și a unor activități (din Educație, Religie, Fisc, Justiție, locuri de muncă ș.s.) de sub controlul legal al Statului. Mai mult, autoritățile publice ar trebui să verifice cum se face că toxinele „corectitudinea politică” și „multiculturalismul” care guvernează Franța, și pe care tandemul Emmanuel Macron (Franța) – Angela Merkel (Germania) le-ar dori exportate spre Balcanii Europei,  au fost atât de prietenoase cu Sistemul Paralel islamist, încât l-au lăsat să se dezvolte fără probleme pe o perioadă lungă.

Având slabe performanțe în gestionarea

… fenomenului migrației necontrolate spre UE, Macron se alătură azi celorlalți roboței lustruiți în garajele sorosist-globaliste (Angela Merkel în Germania sau Mark Rutte în Olanda) și susține distribuirea azilanților pe state-membru UE: în afara oricărei logici, „elitele” UE doresc „rezolvarea” unui fenomen (devenit între timp uriaș) la „efectele” sale și nu la „începuturile” sale. Liderii de azi ai Europei ar trebui să înțeleagă foarte repede că sunt răspunzători pentru fiecare prejudiciu suferit de cetățenii europeni din cauza oricărui fenomen ilegal (cum este migrația necontrolată) încurajat la nivel oficial: pe taxele și impozitele contribuabilului european, „elitele” din Franța, Germania sau Comisia europeană au ajuns în prezent să încurajeze fapte precum încălcarea ilegală a frontierelor Uniunii Europene.

(https://blogtraianhoria.wordpress.com/)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Atacatorul din Catedrala Notre Dame din Nice este un tunisian care face parte din migrația ilegală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *