Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Ați primit totul la cheie din partea vechii administrații pe care o huliți zilnic

Fosta administrație locală din Târgu Mureș îi transmite primarului Soós Zoltan că nu se poate plânge de „greaua moștenire” și că are asigurate toate proiectele pentru următorii ani.

„Domnule Soós, informați cetățenii acestui oraș corect și complet în ceea ce privește datoriile orașului! Aveți proiecte lăsate pe tavă și pe care doar să le puneți în aplicare!
În cursul zilei de ieri, prin intermediul unui comunicat, practic ați trunchiat informațiile furnizate cetățenilor, neexplicând concret ce înseamnă creditele de angajament (ca să înțeleagă tot omul) care figurează cu sumele cele mai mari.

Creditele de angajament devin datorii în cazul în care bunurile, lucrările si serviciile sunt comandate și recepționate în baza bugetelor din anii viitori. Și am să vă dau doar câteva exemple de contracte cadru, dar și sume de bani destinate infrastructurii acestui oraș de care dvs. beneficiați deja, fără să mai faceți absolut nimic:

✔️ Acord cadru școli (până în anul 2021): total aprox. 20.000.000 lei din care cheltuiți aprox. 11.000.000 lei;
✔️ Instalații școli: din aprox. 10.000.000 lei au rămas aprox. 6.000.000 lei;
✔️ Mobilier școli (contract până în anul 2022): din aprox. 5.000.000 lei au rămas aprox. 4.300.000 lei;
✔️ Instalații electrice școli: din aprox. 5.000.000 lei au rămas aprox. 4.200.000 lei;
✔️ Acord cadrul lucrări de reparații și întreținere drumuri: aprox. 160.000.000 lei din care efectuat aprox. 75.000.000 lei și rămas pe anul viitor aprox. 85.000.000 lei;
✔️ Salubrizare aprox. 1.800.000 lei anul acesta și aprox. 23.000.000 anul viitor, fără a lua în calcul taxa mare pe care doriți să o introduceți de anul viitor târgumureșenilor care azi nu plătesc;
✔️ Deszăpezire 500.000 anul acesta și 3.500.000 anul viitor.

Ați primit totul la cheie din partea vechii administrații pe care o huliți zilnic – peste 300 milioane de euro, repet PROIECTE LA CHEIE destinate târgumureșenilor. Mai departe este problema dvs. dacă le veți continua sau nu (autobuze, stații cu afișaj digital, sistem e-Ticketing, stații încărcare, piste biciclete, infrastructură rutieră, Weekend 2 etc.). Mai mult, banii orașului au fost votați de consilierii locali, UDMR având o majoritate confortabilă în ultimii 20 de ani și tot ei și-au dat girul în toate cheltuielile.

Trebuie doar să vă apucați de treabă, totul fiindu-vă servit pe tavă de vechea administrație pentru încă 2-3 ani de zile”, a scris fostul consilier al primarului Dorin Florea, Claudiu Maior.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *