Ministrul de Externe al Austriei: Dostoievski şi Ceaikovski rămân o parte a culturii europene, fie că ne place sau nu. Rusia va continua să fie cel mai mare vecin al nostru. Va rămâne a doua mare putere nucleară din lume

AUR are în sfârșit un lider. Pe când și o doctrină?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „AUR are în sfârșit un lider. Pe când și o doctrină?”

  • Excesele, exagerările, nu au fost bune și nu au făcut bine niciodată nimănui în niciun domeniu al vieții, cu atât mai mult în viața politică, economica și sociala! După exagerările din pandemie, avem acum de-a face cu exagerările din politica ! Nu avem nevoie sa ne amestecam în conflictele lumii generate de războiul dintre Rusia și Ucraina ! România trebuie sa rămână neutra ! Nu este războiul nostru, pentru ca, dacă ne implicam în aceste conflicte, este posibil sa antrenam România în acest război și lucrurile sa se complice apoi și pe plan social și economic pentru țara noastră ! O analiza politica foarte bună, obiectiva și foarte interesanta a acestei perioade, Maestre Ion Cristoiu ! Va mulțumim ! George Simion a fost lipsit de diplomație prea mult, încă din perioada pandemiei, desigur neavând intenții rele, dar mai puțina clarviziune politica și poate aceasta greșeală a sa îi va da de gândit mai mult pentru viitor !