Spania a câștigat Campionatul European de Fotbal, după ce a învins Anglia în Finală cu scorul de 2-1

Aurul aduce fericirea: Georgeta Popescu pe cea mai înaltă treaptă a podiumului

Trimit aceste rânduri la redacție, în seara zilei de 18 ianuarie, o zi dedicată bunei dispoziții. Asta deoarece renumitul Oliver Hardy, din cuplul Stan și Bran s-a născut chiar la 18 ianuarie, dar 1892.
Foarte satisfăcut de isprăvile sale, Oliver afișa mereu un surâs mulțumit, fericit chiar.
Foarte mulțumiți trebuie să fie și cei din familia sportivei Georgeta Popescu. Asta pentru că a obținut aur pentru România.

Georgeta Popescu este campioană europeană de juniori la monobob.
După titlul olimpic de juniori, Georgeta Popescu a luat aur continental pe pârtia de la Winterberg, Germania.

Tot aici, delegația țării noastre a mai obținut un loc pe podium.
Bronzul a fost câștigat de echipajul de dublu, Andrei Nica-Mihai Calancea.

Cei trei sportivi, care au acum tezaurul propriu mult mai bogat, provin din Centrul Național Olimpic pentru Juniori și fac parte din lotul olimpic de juniori. Ei se pregătesc cu niște tehnicieni grozavi, care au la rândul lor un palmares grozav. Numele lor este Cezar Popescu și Dan Scurtu.

Vrem să adresăm tuturor urarea neformală de felicitare. Iată, speranțele olimpice ale tricolorilor sunt din ce în ce mai consistente.
Mult succes la competițiile viitoare!

*

Acum, trecem la seniori.
Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Beijing (4-20 februarie) a anunţat că a anulat vânzarea biletelor către marele public din cauza situaţiei epidemice ,,complicate”, promiţând totodată să găzduiască spectatori pe bază de invitaţie.

„Pentru a proteja sănătatea şi securitatea personalului şi a spectatorilor, noi am decis să ajustăm planul iniţial de vânzare a biletelor”, au anunțat organizatorii din China.
Sperăm că olimpiada de luna viitoare să se desfășoare răsplătind eforturile sportivilor de a se pregăti, dar și ale gazdelor de a fi la înălțime.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *