Începând din 13 noiembrie, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial

Autoritățile europene solicită de urgență validarea vaccinului Covid-19

Germania presează autorităţile UE şi Agenţia Europeană pentru Medicamente să valideze vaccinul Pfizer mai devreme cu o săptămână decât termenul anunţat, 29 decembrie. Potrivit ziarului Bild de astăzi, citat de France Presse, autorităţile de la Berlin şi-au pierdut răbdarea după ce vaccinul, realizat împreună cu laboratorul german BioNTech, a început deja să fie administrat în Marea Britanie, SUA şi Canada. Germania, grav afectată de al doilea val al pandemiei, înăspreşte de mâine restricţiile. Danemarca intră şi ea astăzi în izolare pentru cinci săptămâni, iar în Spania numărul infectărilor a reînceput să crească în unele regiuni. În Italia, Biserica este îngrijorată că slujbele de Crăciun s-ar putea desfăşura cu porţile închise, la fel ca de Paşti. (Rador)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

A apărut al doilea volum din colecția „Proză Politică”: „Cui i-e frică de mareșalul Antonescu?”

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog