Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Autoritățile nu ne spun dacă putem reveni la strângerea și pupatul mâinilor

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Autoritățile nu ne spun dacă putem reveni la strângerea și pupatul mâinilor”

  • „Ministrul german al Sănătății: Răspândirea intensă a variantei Omicron creează cadrul ideal pentru apariţia noilor mutaţii ale Covid-19”

    pe vremea Marii Revolutii pandemiile incep, poate chiar la ordin, insa de terminat se termina abia cind isi epuizeaza potentialul in mod absolut.
    pandemia de covid si a epuizat potentialul?
    cum sa si l epuizeze?!, sint multe procese inlantuite in povestea asta, iar peste ele tre sa treaca Anotimpurile. io zic ca mai e pina vine Iarna peste pandemia de covid. ( spre ex procesul de vaccinare aferent e in anotimpul Primavara, inca!:)) )
    Marea Revolutie merge cu pasi de Melc, asa ca…rabdare:))

    • evolutia variantei omicron fata de cea originala e…gen fat-frumos, din cite inteleg, adica e ultraevoluata. faptul ca nu e agresiva o scoate de pe radare, insa potentialul ei de a evolua poate fi privit fix indreptand ochii spre varianta omicron!, deci oricind se poate manifesta o mutatie care te poate surprinde macar in masura in care a facut o omicron, prin propria evolutie.

      din cite am inteles la inceputul pandemiei, scria intr o revista cu staif, virusul e un soi de imbinare a unior ‘piese’ extrase dintr o gramada de alti virusi, prin urmareee…mai degraba e de aplicat procedura standard pe vremea Marii Revolutii: mersul in…soapta, ca oricind ceva se poate dezechilibra in mod fundamental.

      • e de lut in seama, poate faptul ca odata initiata, Marea Revolutie nu mai poate fi stopata.
        poti sa faci ce doresti cu Marea Resetare, insa cu Marea Revolutie, daca i ai aplicat Impulsul necesar miscarii…, n-ai ce face. se misca singura.

  • Carti scrise…dupa pandemie?
    Pai de ce?!

    Insa…asta spune multe.
    Pe vremurile astea sint unii care definesc Lumea Noua. Scriind carti, in fapt proiectand o.
    Dupa care ii dau drumul Definitiei din lesa. Caz in care ‘proiectul’ devine Realitate.
    Realitate pe care toti ceilalti…o traisc, poate chiar cu mirare, citeodata.
    Acestua, abia dupa ce se dezmeticesc, dupa ce se dumiresc cam cum arata Lumea Noua…incep sa scrie carti. Despre Lumea Noua, evident.

    Rezumat:
    Pe vremurile astea sint unii care definesc Lumea si altii care, traind aivea ‘definitia’ generata de primii, incearca s o desluseasca.

    Maestre, scriind carti despre pandemie…dupa! ce aceasta s a manifestat, unii doar demonstreaza ca habar n au pe ce lume traiesc. Insa…incearca sa afle, ceea ce e de admirat,…cred.
    Scriitorii care chiar conteaza sint cei care au scris carti despre pandemie inainte ca ea sa se manifeste, iar cea mai tare carte de acest tip pare a fi cea a ‘proiectului’ pandemiei de covid.

    • Deja s au scris carti despre urmatoarele ‘pandemii’, despre pandemia de inflatie, despre pandemia fricii de razboi, despre pandemia care gripeaza ‘miscarea’,… .
      Ba chiar s au scris carti despre cum aceste pandemii, asamblate intr un intreg, pot demola controlat o Lume, asta!, si pot construi, concomitent, o alta, Nou-Nouta, in care Inteligenta Artificiala e Zeul.

      In timp ce unii indraznesc sa le citeasca pe acestea, altii…asteapta sa se mabifeste Noua Lume pentru a scrie si ei carti,…nu se maibstie de ce le scriu, …probabil din inertie.

      Atunci cind Viitorul poate fi mapat, adica pe vremurile astea, a trai in ‘prezent’ inseamna sa traiesti ori ‘tot timpul’ or in afara lui,
      oricum altfel daca traiesti…s ar putea sa ai impresia ca stii pe ce lume traiesti si sa iei impresia..de buna.

  • Am strans mana intotdeauna respectand normele de educatie,adica: daca cel mai in varsta intinde primul mana sau doamnele daca intind mana.Recunosc nu am mai sarutat mana doamnelor deoarece chiar multe resping acest lucru si risti sa fii caraghios.

  • Politrucii or sa dea tot timpul din coate pt a ajung mai sus, si in frunte cu Rata mecanica se tot spala pe maini de problemele tarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *