Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Avalanșa cadourilor începe înainte de Crăciun

Pentru mine, perioada sărbătorilor de iarnă a început de mai mult timp, în sensul că darurile au și-au făcut apariția încă de la debutul lunii decembrie.
Poștașul aduce un dar, o firmă de curierat aduce niște cărți, iar alta niște valoroase lucrări de artă plastică.

Spre exemplu astăzi, data de 21, luna 12, adică decembrie, anul 21, adică 2021, pe la ora 12 sună telefonul. Un alte curier mă anunță că vine în câteva momente.
Primesc o cutie mare. O deschid delicat cu cel mai solid cuțit din bucătărie, rezervat exclusiv legumelor mai tari precum morcovii pentru sucul matinal.
Ce să vezi ? Minune!
Trei lucrări superbe de pictură, toate pe placă groasă din lemn de cireș.

În data de 21 noiembrie, în acest spațiu al însemnărilor cotidiene, am publicat textul intitulat: „Zâna și spiridușii vă pregătesc ceva”.
Scriam despre campania caritabilă „O facem la Fălticeni”. Donațiile fiind folosite, la sărbătorile de iarnă, pentru copiii defavorizați din zona Fălticeni.
Pe scurt, a fost o licitație de lucrări executate de pasionații de arte plastice de la Cercul de pictură din Hârtop, județul Suceava, coordonator Denisa Vasiliu.

Acum vă spun cu se s-a îmbogățit colecția mea.
„Frageda copilărie”, autor Moroșanu Narcisa, Clasa a IX-a, tehnica: ulei pe lemn de cireș, dimensiuni 30×23,5:

„Sprijin”, autor Cărabuș Ana-Maria, Clasa a VIII-a, tehnica: ulei pe lemn de cireș, dimensiuni 30,5×24:

„Ma-ma”,Vasiliu Constantin, clasa a IX-a, tehnica: ulei pe lemn de cireș, dimensiuni: 30×25:

Sincer să fiu, nu știu ce îmi va aduce Moș Crăciun. Dar, pentru mine cadourile acestui decembrie sunt peste așteptări. Aici mă gândesc inclusiv la plecarea spre tipografie a unui volum despre Japonia, scris împreună cu domnul Radu Șerban.
Ba știu. Un pachet mare de sănătate pentru familie, bucureșteni, români, umanitate.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *