Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Avem și noi cu ce ne mândri: cu baze militare străine


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Avem și noi cu ce ne mândri: cu baze militare străine”

  • Ca vorbirati de Emilia Șercan. Aici cred ca aveti dreptate . Au fost pregatite in timp aureole pt niste personaje care sa slujeasca de calauze pt mocofanii de romani cu scopul sa ne aduca la dimocrasi ( sau acolo unde datatorii de aureole o doresc ) . Cu “fruntas in munca “ nu mai mergea . Si atunci s-au gasit alte nume pt aureole : “anti cãrapşãn expert “( ex Laura Stefan , Anti-corruption expert, former director in the Romanian Ministry of Justice, international expert on rule of law with the European Commission and the Council of Europe , Elenina Nicuţ , idem , si asa etcetera ,dar mi-e teama c’o’nsera ), „Brave Woman of the Year „( from the US Embassy). Sa nu mai vorbim de „Slujitoarea” . Acu’ isi face incalzirea pe marginea terenului Emilia Șercan. Chiar Dl Nistorescu i-a facut un asfel de portret incat primul impuls a fost de a o cere de nevasta. Dupa care mi-am adus aminte ca-s insurat si nu-s musulman …

  • Mulțumim Maestre!

  • „Gigantul chinez, producător de petrol, se retrage din Europa și SUA: se tem de sancțiunile Occidentului” ( stiripesursero )

    cam asa se manifesta Marele Reflux.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog