După România educată și România climatizată, se prefigurează un nou Proiect de țară: Schimbarea becurilor (Ion Cristoiu)

Avocata Minodora Ion, după decizia ÎCCJ: Voi merge la CEDO

„O veste trista!
ICCJ a admis recursul formulat de DSU .
Curios ca ICCJ ( din oficiu) a considerat ca nu aveam interes sa formulez actiunea ;adica Arafat&CO decid cum vor iar noi nu avem dreptul sa spunem nimic.
Concret, ICCJ nu s-a pronuntat daca masura era legala sau nu , daca Arafat&Co au respectat legea sau nu, ci ca nu aveam interes sa formulez actiunea.
Adica CAB a considerat ca aveam interes, mi-a si admis actiunea si dintr-o data nu mai am interes…
Imi pare rau sa spun, dar o consider o decizie politica. .
Voi merge la CEDO!
Sa-mi spuna CEDO daca masura era legala sau nu si daca Arafat a actionat cu respectarea dispozitiilor legale, in conditiile in care ICCJ refuza s-o faca.
Va multumesc pentru sustinere!
Va imbratisez cu toata dragostea!”, a scris ea pe Facebook.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunțat marți și menține în vigoare ordinul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă privind obligativitatea purtării măştii de protecţie în spaţii deschise, fiind respinsă definitiv acţiunea introdusă în instanţă de avocata Minodora Ion. Curtea de Apel Bucureşti a decis, în 23 decembrie, că purtarea măştii în spaţiile deschise din judeţul Constanţa nu este obligatorie.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Avocata Minodora Ion, după decizia ÎCCJ: Voi merge la CEDO”

  • Credeați că securiștii de la ICCJ nu sînt in linie cu dorințele șefilor care i-au pus acolo?

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog