Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Azi o ușă, mâine un palton. Iată idolii voștri!

În buna tradiție a cocalărismului ascuns sub praf de trotinetă, Gropișor Dan a stat proțap lângă mașină până a venit sclavul să îi deschidă portiera. Cre’ că îi pica mâna sau ceva dacă își lipea degețelele de ușa mașinii. Egal în gomoșenie cu fratele lui de ideologie politică- Barna, recunoscut pentru oasele în burtă care l au împiedicat să se aplece și să își ridice (dracului) singur ochelarii.
Mă, poate omul are o problemă medicală :încă mai are în spate cuțitul înfipt de Barna sau îi apasă cuibul ăla din cap pe cervicală, na, nu știu. Sau poate este încă un gherțoi ajuns în vârful lanțului trofic ca mulți alții. Incult, needucat, pus pe japcă și cu o mare durere în kur pentru ceilalți.
Azi o ușă, mâine un palton. Gherțoi, iată idolii vostri!

(Sursa: Facebook Ana Iordănescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Azi o ușă, mâine un palton. Iată idolii voștri!”

  • Poate „omul ” era obosit . Facuse cu mana multe treburi . Era ostenit , sarmanul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *