Azi, totalul celor care se infectează și rămân in aer, este de 6.551

Mai vreți cifre?
Alaltăieri nu băteau cifrele, per total perioadă pandemică, cu 3.899 de infectați care au intrat ca fiind bolnavi, dar mai departe nu se regăsesc pe niciunde.
Ieri, numărul acestora a crescut la 5.365, adică numai în 24 de ore, s-au umflat cu 1.466 de cazuri.
Azi, totalul celor care se infectează și rămân in aer, este de 6.551, cu 1.186 mai mulți ca ieri.

Ieri a scăzut numărul celor din izolare cu 414, iar cel al spitalizaților cu 30, deși au fost anunțați 3 400 de nou infectați. Spitalizații au mai scăzut și azi cu 16, s-au vindecat 3.440, dar spitalele sunt tot pline, nu?
Luați-l pe Manciu Bacaloreat de la butoane, că ăsta zice că joacă la păcănele. Carantinarea localităților, închiderea afacerilor, a școlilor, se face după numărul de nou infectați, chiar și așa, rămași în aer, pentru că nu merg nici in izolare, nici in spital. Si nu se regăsesc nicăieri pentru că nici nu au cum, sunt infectați din pix, nu sunt cazuri reale.

Clarificare comentarii


Clarificare

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe blog, precum și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii