Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Azotul ca o crimă

Mark Rutte, acest Justin Trudeau al Țărilor de Jos, vrea să reducă emisiile de azot produse de agricultura țării. Pentru asta preconizează să elimine 30% din văcuțele olandeze. Așa se întâmplă când ți se bălăngăne în cap doar ideologia fascismului ecologic altoit multicolor. Lui, Ursulei și celorlalți adepți trotinetarieni.
Niște fanatici mânați de multă ură și ranchiună.
Un pic de atenție. Atmosfera pământului cântărește 5.171.000.000.000.000 de tone! Doar atât!
Conținutul de azot (nitrogen) molecular diatomic (N2) al atmosferei este în proporție de aproape 4/5 (78,2 %). Adică 4.043.722.000.000.000 tone. Cifra asta ar vrea să o ajusteze apucatul ăsta olandez și gașca bruxelleză.
Cică văcuțele-s de vină!
Pentru informare corectă, restul atmosferei terestre mai conține oxigen molecular diatomic ((O2) (20,5 %), ceva argon (Ar) (0,92 %), ceva dioxid de carbon (CO2) (0,03 %), apoi ozon sau oxigen triatomic (O3), oxigen monoatomic, azot monoatomic și alte gaze, praf, fum, alte particule în suspensie, aerosoli, bla bla bla.
Poate n-ați fost atenți, dar cică schimbările climatice, adică încălzirea globală, sunt produse și de ăia 0,03 % dioxid de carbon (CO2). Ăia cică ar fi beleaua. Greta o spune. Să nu îndrăzniți să o contraziceți! Din care, dioxid de carbon, la rândul său, 80 % este produs de către plactonul oceanic. Fără de care nu ar prea exista vietăți marine.
După văcuțe ne ocupăm cumva și de plancton?
Ieri, poliția a tras la Amsterdam în fermierii olandezi (nu-i așa, niște medievali deplorabili!) care, nedorind să renunțe la creșterea văcuțelor pentru creșterea de larve, gândăcei, greieri și viermișori plini de proteine, au blocat drumurile. Cu tractoarele lor cu tot.
Așa că pretorienii au tras.
Tot ceea ce se întâmplă acum s-a mai întâmplat. Ca o ideologie pentru a impune nonsensul să vrea să calce totul în picioare. Nu s-a împlinit încă suta de ani de când unor țări întregi (de pe patru continente) le-a fost distrusă agricultura de dragul cooperativizării. Inclusiv României. Totul de dragul ideologiei comuniste propovăduite de Marx. Egalitatea cu orice preț. Metoda holodomorului a fost la loc de cinste. Rezultatul a fost măsurat în zeci de milioane de morți, foamete, mizerie, teroare, sânge și lagăre.
Niciun alt rezultat. Ură și ranchiună marxistă. Și populații schilodite. Atât.
Acum este la fel. Numai că nu mai este pe roșu, este pe verde.
Nu s-a învățat nimic.
(Emanuel – Bogdan Bobic)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

8 comentarii pentru articolul „Azotul ca o crimă”

  • frumos articolul, scris cu aplomb. si cum referintele lipsesc, zic sa arunc o privire. si gasesc: e vorba de oxizi de azot si nu de azotul ala…
    https://apnews.com/article/mark-rutte-netherlands-the-hague-climate-and-environment-5d5422ffc8011d0745fbdc21c38acc64

  • Eu zic ca am avea nevoie de gloanțe,multe gloanțe.
    Gloanțele rezolva problemele, simplu și ieftin. ?

  • berea genereaza azot.
    (in olanda berea e aliment pentru aia mici,
    e o traditie)

  • Bun comentariul Dlui. Bobic. Si referirea la colectivizare foarte inspirata.
    Deci Mark Rutte vrea sa-i fute pe fermierii olandeji. Asa cum a facut si cu noi, apropo de Schnegen, aprobat ranjind de Iohannis. Clar oameni ca el se simt CEI MAI superiori si NUMAI ei stiu ce nevoi are omenirea.
    Ramane sa speram ca taranii olandezi nu isi tin coaiele la frigider ca altii si vor sti cum sa scape de Rutte.

  • Probabil produc unii deja o vopsea albă numită lapte și o vom importa.

  • N-ati inteles. Cei epilati la glezne, care sunt deja majoritari, isi doresc cu ardoare noua ordine mondiala. Pentru ei nu conteaza ce mananca pentru ca oricum sunt cu privirea doar in smartfon, chiar si la masa. Olandezii isi merita soarta, macar pentru faptul ca au inventat fructele si legumele care pot sta cu anii prin casa fara sa se degradeze. Plastic produci, plastic primesti! Hai Mark Rutte!

  • Absolut nimeni nu a reusit sa explice care e legatura intre aceste mizerii si K. Marx! Nu e neo marxismo(?!), e neostalinism. Dar cum lenea intelectuala e la moda…

  • Noul tip de politruc (adică un „truc” de politician…sic) au tupeul, nebunia dar și calitatea de a fi „curați”…
    Sunt puși „sus” tocmai ca să ne servească lecții de viață și de cum se * „conduce” un popor. (! * a se citi „distruge”)… și cui îi pasă?? dintre cetățeni, sau populație, deja nu mai facem diferența…cetățeanul are o calitate, de „membru al cetății”…populația?? O sumă de indivizi ce trebuie doar să răspundă la „comenzi”…
    Nu mai avem niciun fel de coloana verticală.
    Și noi, cei care încă vedem și înțelegem, suntem pierduți în „marea masă cetățenească/ populaționistă”…
    Noi ăștia mai putem să mai schimbăm ceva? Și dacă DA, cum? Că tare aș vrea să mă implic…
    Să fim mai mulți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *