Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Băltirea cu tropăituri

1. Vineri, 25 martie 2022, s-au împlinit trei luni de la instalarea Guvernului Nicolae Ciucă, susținut în Parlament de cea mai puternică majoritate din Istoria noastră postdecembristă. Numărului zdrobitor de parlamentari trebuie să-i adăugăm sprijinul fățiș al lui Klaus Iohannis și prin el al Sistemului, participarea principalelor trusturi de presă pentru a reafirma că actuala Coaliție avea toate datele ca să avanseze serios, în cele trei luni, în Procesul necesar de resetare a României.
Coaliția nu numai că n-a avansat, dar nici n-a început Procesul de resetare a României.

Deși sesiunea parlamentară se desfășoară de două luni, pînă acum n-a fost adoptată nici o lege cît de cît importantă pentru țară.
Mai mult, Coaliția de guvernare n-a rezolvat nici măcar probleme curente dificile, cum ar fi contracararea creșterii prețului la energie.

În spațiul mediatic, Coaliția a făcut mult zgomot, iscat cu precădere de o agitație sterilă:
Propuneri lansate ca niște petarde, certuri între cele două partide, bombănelile lui Florin Cîțu.

În realitate a fost și este vorba de o băltire.
O băltire cu tropăituri.

Războiul din Ucraina nu constituie o scuză pentru băltirea a Coaliției de Guvernare.
Mai întîi, pentru că Războiul a izbucnit în 24 februarie 2022.
Apoi, pentru că, excepție făcînd refugiații, Războiul n-a pus Guvernului nici o problemă în materie de administrare a țării.

2. 24 martie 2022. Conferința de presă susținută de Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și președintele PSD. La un moment dat are loc următorul dialog:

„Există discuții, în momentul de față, să vedem și în Parlamentul României un discurs al președintelui Ucrainei, cum s-a întîmplat în celelalte parlamente?
Ciolacu: S-au început anumite demersuri şi sunt ferm convins. Ucraina trebuie ajutată şi trebuie ajutată mult mai mult decît au făcut-o ţările europene în acest moment. Şi Uniunea Europeană trebuie, în acest moment, cel puţin pentru Polonia, România şi mai ales pentru Republica Moldova, să găsescă un mecanism de implicare în acest exod de refugiaţi – pînă acum de aproape 3 milioane şi jumătate”.

Față de acest moment de Istorie recentă, ca Istoric al clipei îmi permit să observ:

  • a) Întrebarea, venită de la o coțofană angajată să deschidă ciocul la o televiziune de știri a puterii, stă sub semnul iubirii nețărmuite față de Președintele Federației Globul Pămîntesc, Volodîmîr Zelenski.
  • b) În toate celelalte cazuri de mesaje adresate Parlamentelor, Volodîmîr Zelenski e cel care a făcut demersuri pentru a ține un discurs. În cazul de față, al Puterii întruchipate de Marcel Ciolacu, Parlamentul României face demersuri pentru ca Volodîmîr Zelenski să binevoiască a se adresa parlamentarilor români. Altfel spus, conducerea Parlamentului miaună pe la ușile lui Volodîmir Zelenski pentru a-l îndupleca pe acesta să țină un discurs parlamentarilor români.

Mai mult ca sigur, televiziunile Puterii vor proclama evenimentul ca fiind istoric.
Se ivește însă o problemă:
Cine va conduce ședința istorică în care Duhul Sfînt numit Zelenski se va adresa din cerurile Ucrainei muritorilor din Parlamentul României:
Marcel Ciolacu sau Florin Cîțu?

3. Alianța pentru Unirea Românilor are, în fine, un președinte – George Simion – ales la Congresul de duminică, 27 martie 2022.
Are în fine un președinte.
Are însă și un Program?
Nu pot răspunde Da deocamdată.

Moțiunea cu care s-a prezentat George Simion în alegeri e mai mult un eseu decît un Program de luptă.
Admițînd că AUR a fost ocupată cu bătălia pentru alegerea liderului, în perioada următoare trebuie să-și găsească timp pentru a-și stabili Programul.
Nu de alta, dar Pandemia s-a încheiat, și o dată cu asta, a dispărut și tema care a dus pînă acum succes electoral formațiunii.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

24 comentarii pentru articolul „Băltirea cu tropăituri”

  • Mie imi plac mult de tot comentariile maestrului Cristoiu! Este blogul lui, scrie si comenteaza ce vrea si cand vrea, pe banii lui. Am aflat atatea lucruri, e o delectare zilnica.
    Celor care nu le plac, sa nu se uite. Cei care critica au dreptul sa-si faca blogul lor, sa va vedem atunci ce succes avetiai cati va citesc. Eu sigur nu.

  • Va ziceam aseara ca m-am plictisit la Oscaruri…pai sa vedeti „spectacol”…Will Smith i-a tras un pumn lui Chris Rock in timpul spectacolului, direct pe scena…Lasind deoparte faptul ca Oscarurile de anul asta au fost „reinventate”, ca sa folosesc un cuvint foarte la moda in lumea asta in care traim, in loc sa se tina de spectacol dupa scenariul original, unii au decis sa se dea in spectacol ca sa ramina in istoria „spectacolului”…pina si partea cu respectele pt cei dusi a fost transformata intr-un fel de Coming 2 America cind se danseaza viguros si se zbiara in fata corpului celui ridicat la ceruri…noroc ca la Oscar au lipsit”corpurile”, au pus doar poze, ca cine stie ce mai iesea..Doamne fereste…La sfirsit au adus-o pe Liza Minnelli in carucior cu rotile sa prezinte un Oscar, saraca de ea nici nu stia de ce-i acolo…noroc cu Lady Gaga care a fost,zic eu, deosebita,impecabila in felul cum s-a comportat…nu prea am inteles de ce au facut asta, pe de-o parte se bate apa in piua cu eutanasierea la cerere ca cica sa protejeze demnitatea unui suferind, pe de alta parte la Oscar aduc pe scena, in scaun cu rotile, o femeie care evident e intr-o stare de degradare avansata si e ca si cind trebuie expusa planetei ca sa fie clar in ce hal se poate ajunge la batrinete….ce mai, au aratat un respect extra-ordi-nemaipomenit fata de persoana care cindva a fost considerata o stea in lumea lor…or eu sint cu pluta, or lumea e cu susu-n jos, nu mai inteleg nimic..asa ca dupa Oscaruri mi-a pierit somnul si am decis sa vad Planeta Maimutelor…dupa film m-a lovit brusc luciditatea, parca mi-a tras cineva una in moalele capului si-am inteles in sfirsit ca omu’ chiar se trage din maimuta…n-am crezut teoria asta pina nu s-a terminat Oscaru’ de aseara…ar trebui sa-l angajeze pe Ricky Gervais ca „permanent” pt toate spectacolele de genul asta: Oscar, Golden Globe, Bafta..pina si la Zmeurica…la toate ar trebui sa-l lase doar pe Ricky prezentator…cel putin el ar veni cu material educativ(era sa zic”educational”) nou si poate descopera el adevarata evolutie a speciei bipede…de exemplu, cum mama masii sintem bipezi facuti in atitea”culori”…asta indica intr-un fel ca nu ne tragem toti din aceeasi maimuta…uitati-va la politicienii nostri.Astia n-au nici o gena mostenita de la vreun maimutzoi, cimpanzeu… astia toti se trag din vreo capra ceva…ca tare mult le place pozitia…ma opresc aici ca sa nu o iau pe aratura cu imaginatia…capra calarita de un cimpanzeu…Of, fereasca Dumnezeu, da’ asta chiar se intimpla numai cind vezi cite „contracte” avantajoase au fost incheiate intre cele doua continente…Aia e…lumea in care traim…

    • Bine ziceai, ești cu pluta, guralivule!
      Mi-a zis domnul Cristoiu să-ți transmit că nu are timp să îți citească toate pălăvrăgelile. Poate, dacă le scurtezi cu 90% și le scrii cu alineate cum te-a învățat învățătoarea în clasa I-a…

  • Nu exista ceva mai reprezentativ pentru „Decit putin si cu rost mai bine mult si foarte prost”.
    Prolix, agramat, fudul pina la nivelul prostiei, flescait in dictie, nu poate exista un vorbitor pe net mai imbecil decit „maestrul” Coroiu.

  • Nu exista ceva mai reprezentativ pentru „Decit putin si cu rost mai bine mult si foarte prost”.
    Prolix, agramat, fudul pina la nivelul prostiei, flescait in dictie, nu poate exista un vorbitor pe net mai imbecil decit „maestrul”.

  • Gary S Becker este un american prof.economie si sociologie castigator al Premiului Nobel ,1992,ptru economie in ,,Comportamentul uman o abordare economica,,..Cu formule matematice ,analizeaza ,crima si pedeapsa,alocarea timpului,consumatorul ,fertilitatea,casatorie,cantitatea si calitatea copiilor.Copii sunt vazuti Ca o investitie care trebuie recuperata.Interesant si Altruism,Egoism,Competitivitate.

  • Actiunile Rheinmetal la 28.02.22 sau apreciat cu 31,5% la bursa.Identic afaceri pandemie.Germania va cheltui peste 2% din PIB aparare.Maternitatea surogat gestational Biotexcom procedura costa 50000 euro.Refugiatii sirieni in Franta ,ICNUR,2019,femei 8347,barbati 9897,refugiati.In Turcia 52,5% dintre refugiati sirieni sunt barbati.

  • O, o, maestre, cum ați crezut domnia voastră că va veni PSD-ul la guvernare și va reseta România! Cum ați crezut că Iohannis și peeseediștii vor face front comun în lupta pentru binele României!
    Poate că data viitoare, când veți vedea că Iohannis provoacă vreo alta criză guvernamentală din interes personal, nu o să mai fiți de acord cu acțiunea lui iresponsabilă.

  • Ah, Rusia, țara cea mai mare de pe glob, plină de resurse uriașe ca nimeni alta! Invidiată și dorită de toți!
    Normal că Putin stă pe acestă comoară ca un monstru mitologic cu o mie de brațe și gheare ca s-o păzească!
    Cred că și europenii care stau înghesuiți între hotare, și care din când în când își mai dau coate pentru o palmă de pământ, își doresc în secret o asemenea intindere cum are Rusia.
    În ciuda declarațiilor și a mirărilor ipocrite toți știu că nici un tratat nu-i veșnic.

  • Pentru cine folosește Telegram, domnul Cristoiu este citat și aici https://t.me/turnulbabelro/384

  • Ce vedem acum sunt doar piese de puzzle pe care cineva le agită ca să nu vedem imaginea completă.
    Totuși unele piese sunt mai strălucitoare față de altele.
    Prima piesă de puzzle – Ce a însemnat vizita lui Biden în Europa?
    Răspuns reconfigurarea surselor energetice și evident afaceri uriașe făcute de SUA.
    Biden n-a plecat cu mâna goală!
    Ursula von der Leyen și Biden au încheiat un Acord între UE și SUA pentru importul de gaze lichefiate, plus tot ce reprezintă infrastructura: conducte și terminale. Acordul este până în anul 2030.
    Dar Acordul mai cuprinde și alt punct important, și anume, importuri de tehnologie și echipamente pentru obținerea de energie curată „construirea unei infrastructuri curate și regenerabile pregătite pentru hidrogen verde” (celebrul green deal).
    Anunțul a fost făcut public într-o conferință comună la Bruxelles.
    Toate acestea însemnă un efort financiar uriaș. Contracte de sute de mii de miliarde de euro.
    UE va plăti prin contribuția comună a statelor membre.
    Oare TOATE statele au fost întrebate și au fost toate de acord? Eu nu cred.
    România deja are angajat 2,5% din PIB pentru înarmare iar dacă contribuția către UE se va dubla ce va face?
    O să plătească prin imprumuturi? Ciucă și parlamentul ce spun?
    Altă piesă puzzle. Germania vrea un scut antirachetă.
    Adik, după ce a renunțat la conducta Nord Stream 2, fapt care i-a deranjat enorm pe ruși, după ce a aprobat un buget mare pentru înarmare, acum vrea să le fluture capa roșie sub ochi cu scutul rușiilor știind bine că aceștia se vor enerva.

    • Nu am tras concluzii fiindcă nu sunt informații.
      Din ce se vede, eu cred că Europa s-a angajat într-un război economic păgubos cu Rusia.
      Europa chiar așa unită, nu are suficientă putere financiară, iar pornirile aste războinice pentru înarmare o s-o sece. Să renunți la tot sistemul energetic tradițional mi se pare cea mai mare prostie.
      Dar deocamdată Zeul Ares e treaz pe teren, Atena doarme.

    • Da, Germania trebuia sa ceara vot in Duma de Stat, „sa nu deranjam”.
      Ajunge. Au fost atatea puzzle-uri asamblate si cu voi in ultimele sute de ani, le-ati tot stricat ca sunteti nesatui, pe ultimul tot voi l-ati stricat, ce sa faca lumea asta sa va multumeasca?
      Nu e puzzle pentru orbi acum, e cat se poate de clar: se asambleaza fara voi.

      • Da, chiar de la Dumă ca națiune înfrântă! Nu rușii au inventat nazismul, ei doar l-au stârpit împreună cu americanii.

        • Doamna Adriana, gândirea dumneavoastră strălucită v-ar da dreptul să primiți o funcție înaltă în Duma lui Putin. Trimiteți un C.V., poate o să vă surâdă șansa.

      • Pai asta și-au dorit cei care au amestecat puzzelul sa mai scoată din piese afara,este clar,problema e că resursele planetare alimentare și energetice și în special din Europa nu sunt suficiente sa vedem cu ce le vor înlocui,deocamdată vor fi înlocuite cu scumpiri masive că sa scadă cererea și implicit consumul ,asta va ține până când vor începe demonstrațiile in tarile bogate din UE,anunci curentul pro de acuma se va transforma in anti,deh efectul de bumerang .Va trebui sa ne descurcam fiecare cu ce are și basta.

  • Dar cine este EL?Personajul principal din WAG THE DOG?

    https://youtu.be/Kn2TCq6R8Tw

  • Guvernu Ciuca nu a fost pus sa adopte legi importante pentru tara ci achizitii de armament de la americani si orice alte propuneri oneroase de la UE (Ursula).
    Rolul lui Ciuca este la fel ca al lui Catzu, sa semneze hartii si sa indatoreze tara, avand ca justificare diverse crize – pLandemia, razboiu, etc.

  • Ce sa caute in Parlament?,ce discurs sa țină,pe cine interesează discursul lui,ei dar trebuie și in Parlament sa avem stand- up ovation ca trebuie sa dam bine la stăpân.

    • Și să strige hilarii din parlament Ceaușescu pace! Ceaușescu și poporul!,care striga mai tare și are palmele mai roșii și mai umflate și are vreo firma, va primi macar un bloc să reconstruiască in Ukr din fonduri UE.Bis!!!

  • M-am plictisit la Oscaruri si mi s-a facut foame de bun ce e spectacolul…asa ca m-am oprit sa maninc si sa vad articolul nou de azi…N-au zis nimic, poate e „surpriza” ca dom’ Jelescu s-ar putea sa se adreseze pitzipoancelor participante la Oscar, ca altcuiva nu stiu cui s-ar putea adresa….Spectacolul e atit de jalnic, ca dom’ jelescu s-ar potrivi perfect in peisaj, poate ar distrage atentia de la penibilitatea la care s-a ajuns…in sfirsit,o sa vedeti miine sumarul…stati jos insa si pregatiti-va sa faceti matanii…n-am azut atitea fufe la gramada niciodata, care mai de care imbracata aiurea, unele zici ca s-au infasura in prosoape…barbatii insa, sint cei care te determina sa te intrebi daca mai e vreo diferenta intre sexe…vai de mama ei de lume…unde am ajuns????
    S-o luam babseste:
    1. Ce „baltire” spuneti dvs, cum adica? Pai s-au pus serios pe treaba…apara Romania.AU marit contributia pt bombardele, acum e si „jeneralu” alalalt care le tine discursuri cu sfaturi „utile” cum ca acu’,acu’ e momentu’ ca Romania sa se gindeasca la siguranta ei si sa cumpere , sa cumpere, sa cumpere…arcuri si sageti…Cred ca e unul dintre cele mai mari momente in istoria omenirii cind tari ca Romania o sa dea buzna sa cumpere ce ofera negustorii de „capcane”…ma rog, ghiulele adica…ce mai, produse utile, necesare populatiei care inca isi face nevoile la buda in curte si cara apa cu cisterna ca sa poata adapa vacile si oile…da’ e bine, cu bombardelele vom fi „aparati”…nu se stie pe ce termen, da odata cumparate, banii platiti, o sa folosim ghiulelele la sapat puturi si jaznale ecologice…”sapatura” ar fi facuta astfel mai rapid decit cu orice alta scula sau masinarie…Trebuie doar sa ai imaginatie, ca profesionistii, aia specializati ca ingineri in fel si fel de domenii, cam toti si-au luat lumea-n cap…asa ca fac drumuri, poduri, canalizari, centrale fel si fel, pt altii…noi ne ocupam de aparare ca-s amenintari mari…ce erau turcii pe vremea domnitorilor, azi amenintarile sint si mai si…ne pleaca invetsitorii.
    A, stai asa ca ne salveaza citzu…e la „vashington” cu o hoarda de spetzialisti…mai ales alinuta, si parca si mis Romania, nu mai stiu, da’ cica si aia e la discutii cu „iespertii” din state ca sa-i convinga sa investeasca in Romania…care sa convinga pe care, nu mi-e clar, si nici de ce anume ar trebui sa se convinga…de’, de la o virsta in colo mintea nu mai functioneaza, asa ca astept ca spetzialistii si marile noastre spetzialiste sa se intoarca la Bucuresti si sa ne raporteze „succesurile” obtinute…opa…am avut un moment EBA…e, merge si asa.La cite greseli fac, ce mai conteaza una in plus.Deci dupa cum vedeti domnu’Cristoiu, guvernu’ munceste din greu…pt binele patriei, deci si al dvs, asa ca va rog frumos sa nu fiti rau…raule ce esti, guvernu’ nostru se lupta sa ne aduca apararea acasa, se chinuie sa ne aduca si energia care s-a scumpit si spera s-o ieftineasca odata ce incheie contractele cu aia care ne vor binele, tot binele din lume…o sa accelereze exploatarile in Marea Neagra, si sa vedem daca din greseala nu se face vreo greseala si…badabum…cind e vorba de bani(multi)”greselile” sint inevitabile.Depinde cine si cit are de cistigat…deci se munceste,nu va lasati pacalit, se munceste…doar ca nu la ce trebuie,una e ca n-au timp de ce trebuie, si alta e ca daca si-ar gasi timpu’ ala pt ce trebuie n-ar mai fi interesanti si ar fi scosi pe „piua” cu cartonash roshu…nu asa? Sa nu uit…ziceati ca nu se stie cu cine s-a intilnit citzu la „vashington”…cum sa nu stiti? S-a intilnit cu Sandu de la scularie…toata suflarea stie de Sandu de la scularie… Aia e la #1.
    2. Lumea e plina de cotzofene si pauni.Una si una, unu’ si unu’. Jelescu putea sa termine spectacolul cu mult inainte sa inceapa.Da’ cum ar fi ajuns vedeta si candidat la Oscar daca nu-si punea visele inaintea realitatii. Milioane de familii distruse si daca-l intrebi de ce, nici el n-are habar sa raspunda pt ca ce trebuia sa negocieze la inceput, era mai usor de fentat decit ce face acum. Asta e cind „ales” e un shmecherash bun la maimutzareli si fara pic de cultura necesara celor ce se joaca de-a politica…cind zic „cultura”, nu ma refer strict la notiuni de cultura generala, aia e pt cine vrea sa aiba un loc de munca caldutz si linistit, ma refer la notiuni pe care politicienii ar trebui sa le aiba in singe cind vine vorba de a conduce o tara. Una e sa conduci o tara si sa faci decizii pt milioane de suflete si alta e sa conduci un trabant si sa decizi sa apesi acceleratia stiind ca-i omori ambreiajul…una nu se leaga cu cealalta, nu asa?Cu cit se da mai multa atentie unor persoane jalnice si lamentabile, cu atit li se suie la cap ca-s mari scule la prefectura…stati asa ca trece si euforia discursurilor pe ton jelit si o sa incepem din nou cu covidu’…cica se infecteaza lumea pe capete iara…of,of,of doar vaccinu’ ne salveaza…excrocahsu’ ala de la Phizer ne-a spusn de la sfirsitul ;u’ Noiembrie 2021 ca se lucreaza la greu pt doza pt omicron, si ca o sa fie gata la sfrisitul lui Martie…pai ce vreti dvs, sa ramina Ppphizeru’ cu ele in inventar…Dooooooaaaame fereste domnu’ Cristoiu…pai vine doza a 5-a, ca din toamna sa se poata face a 6-a…acum sintem la omicron B2, in toamna o sa fim la omicron bis 3…iar scuza o sa fie foarte buna tinind cont de valu’ de refugiati te miri unde…Asa ca daca o sa incercati sa va tineti respiratia cu ce urmeaza sa le iasa pe plisc la popindaii astia care se joaca de-a politica, e posibil sa nu fie nevoie sa v-o tineti mult…Aia e si cu ciolacu…asa un porc lamentabil si asta. Cum Doamne iarta-ma ajung toate nulitatile astea sefi de partid si importanti de pute pe oriunde trec ei????Stiti ceva? Daca ii scadea vreunuia burta, poate mi se facea mila de el si as fi incercat sa ma prefac ca-l cred ca munceste…da’ cind ii vad pe toti cum merg cu burtile la inaintare, mi-e greu sa cred orice frintura de litera le iese pe trapa…urmariti-l inclusiv pe ciztu, aschimodia aia, ratatu’ asta cu ochii aia de persoana care abuzeaza de …masa pe gheata, el stie ce, urmariti-l sa vedeti ca si lui ii crapa nasturii la „camesha” si el a inceput sa mearga cu burta inainte si nu stie cum sa si-o ascunda…unde e Divertis azi ca sa-i ia la rind pe toti!!!!!!
    3. Cum adica n-are program? Bineinteles ca are…mersu’ la „brusel” e probabil cap de lista…pai cum altfel?Acum incepe traiul pe vatrai pt acest individ cu coate ascutite. Imi doresc un politician capabil, inteligent si care sa puna umarul sa construiasca si sa puna tara pe o linie de plutire acceptabila platitorului de taxe, da’ nu e el ala. Nu pt ca-i tinar si n-are experienta, ci pt ca are fluturi si goange distribuite neuniform in creierashul ala subnutrit…nu de mincare, de multe alte „substante nutritive” necesare strict unui creier de conducator de tara…ca asta se viseaza si din pacate ar face-o praf. Trebuie gasita formula aia optima: virsta, experienta de viata si munca, bagaj de cunostinte diverse, capacitate de adaptare la orice situatie,intelegerea realitatilor de zi cu zi, a nevoilor pe prioritati, sa cunoasca dintr-o ochire „omul”, „omul” ala pe care sa-l numeasca intr-o functie sau alta si care sa faca si fata…aici e o lista de calitati pe care ar trebui sa le aiba deja…le are „alesu'” de la AUR?Eu zic ca nu….Profesorul de fizica din liceu, un domn si un profesor pe cinste, adevarat,ne spunea ca „inteligenta e capacitatea unui individ de a se descurca in orice situatie”…cum obtii asta????”Alesu'” AUR nu are ingredientele necesare ca sa fie numit „inteligent” si cu asta basta…iar mi-e foame…sau pofta, nu stiu…atunci cind imi place ceva, nu ma pot opri din infulecat…asa ca va las acum, va mai scriu miine ceva…Aia e.

  • 1. Simion asta e un dobitoc…sa te declari acum fan EU cu AUR si sa il injuri pe Putin e greseala vietii acestui papagal…
    2. Pandemia nu s-a incheiat. Shanghai tocmai a declarat lockdown…la citi prosti sint pe pamint vor fi alti „virusi” in viitor si alte stari de lockdown…lumea sa stea acasa sa nu circule si sa vada mizeriile pe care acesti scelerati le fac..coridoare umanitare ha?..
    3. Zekenski asta e un mare scumbag vindut globalistilor lui Bideu & co…o scirba de om…

    • Pandemie va mai fi doar acolo unde oile nu vor sa fie rase, tunse si frezate. In rest, de acord!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *