Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Barna și Voiculescu știau și înainte de scandal ceea ce ne-au spus acum, dar au tăcut

A fost nevoie de un întreg scandal politic ca să aflăm următoarele trei adevăruri cutremurătoare:

1. Datele despre numărul noi de cazuri COVID au fost măsluite din interese electorale.

2. Stăm prost cu vaccinarea, iar realitatea este cosmetizată de premier

3. Există „o diferență semnificativă” între numărul real al deceselor COVID și cel raportat populației.

Deci, am avut dreptate! Am fost mințiți despre evoluția pandemiei!

Au fost restrânse drepturi și libertăți cetățenești doar după interesele lor politice și nu pe baze științifice!

Este dezgustător să constatăm că cei de la USR-PLUS au invocat „transparența” doar când au vrut să-i șantajeze sau să se răzbune pe partenerii lor de coaliție.

Barna și Voiculescu știau și înainte de scandal ceea ce ne-au spus acum, dar au tăcut! Asta nu este transparență.

Dacă vor ca măcar acum să fie transparenți și pentru cetățeni, nu doar din interesele lor politice, să voteze luni comisia de anchetă cerută de PSD pentru a scoate la lumină cum s-au măsluit datele despre pandemie.

Dacă nu o vor face, să nu aibă nerușinarea să mai vorbească vreodată despre transparență! (Sursa: Facebook Gabriela Firea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Barna și Voiculescu știau și înainte de scandal ceea ce ne-au spus acum, dar au tăcut”

  • De unde stim ca, nu au fost umflate cifrele de covidati ? De ce ar trebui sa credem ultima minciuna a lui voiculescu, cum ca s-a raportat mai putin ? E doar diversiune, aceasta plandemie e mai mult un razboi psihologic sa ne faca sa picam in capcana vaccinarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *