Marcel Ciolacu: Voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat şi în acelaşi congres se va alege şi candidatul Partidului Social Democrat pentru funcţia de preşedinte

Biata America! Are de ales dintre un Diliu și un Moș Tăgârță

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Biata America! Are de ales dintre un Diliu și un Moș Tăgârță”

 • Biata Românie în schimb are de ales între un pârț, un rahat și un moș Teacă. Ultimul e susținut de microbiștii Liiceanu, Patapievici, Cărtărescu și Volodia Tismenițchi.

 • BEIJING, March 30 (Reuters) – China said its military was willing to work together with the Russian military to strengthen strategic communication and coordination, the Chinese defence ministry said on Thursday.
  The two countries would work together to implement global security initiatives, said Tan Kefei, a spokesman at the Chinese defence ministry, at a regular press conference.
  Tan said the two countries would deepen military trust and jointly safeguard international fairness and justice.

  Tovarasi acesti DICTATORI + BRICS vor sa distruga ORDINEA MONDIALA A BINELUI SI DEMOCRATIEI IN LUME!

 • Tovarășul CRISTOIU vrem un interviu cu DENTISTA aia din pandemie care era pe toate SOPROANELE CNN…

 • Marile succesuri ale tovarășilor de la S.R.I. sub conducerea lui BASE+COLDEA este operațiunea ziariștii din IRAK teroristul in șlapi spionul rus asta recenta si închisorile ILEGALE C.I.A. PE TERITORIUL ROMANIEI si nu in ultimul rand distrugerea dușmanilor politici si economia ROMANIEI.
  Acele sisteme PATRIOATE si restul de SCALP STORM SHADOW ETC.sunt operate de personal tehnic autorizat nu de romanache care doar șterge patrioatele de praf.Patriotul primește coordonate de la satelitul X despre ținta Y atunci trebuie sa bagi acele coduri SECRETE in patriot sa distrugă ținta Scott Ritter mi-a spus asta.
  Tovarășul Cristoiu face mișto de noi cu ucrainienii frații rușilor poate frații americanilor tovarășu.

 • Nu e diliu Trump, e doar un om viu care va fi președinte.
  Francezii poate vor da consultanță online, cu siguranță.
  La noi, pe zi ce trece, imaginea serviciilor secrete se destramă grație unor generali care s-au ocupat doar de bunăstarea proprie.

 • Maquis-ul francezilor imi asociaza ilegalistii din Romania : „putini au fost , multi au ramas „

 • Nea Ioane, te-am urmarit aseara la Tuca si am constatat ca nu intelegi cum functioneaza ancheta. Daca mata ai o firma si eu am o firma iar matale imi virezi niste bani luati de la Traila fara justificare se numeste spalare de bani. Asa ca las-o mai moale cu faptul ca nu au inregistrari cu Coldea. Coldea o fi si vreun priceput in ale avocaturii ca sa ofere consulranta in avocatura. Revenind la Tapalaga, stie toata lumea dar mai mult matale ai spus ca g4media este sponzorizat de americani. Pai daca Tapalaga tace, viermele Tolontan se da cu Alexandreasca nu ti se pare ca americanii
  si-au luat mana de pe Coldea? Si apropo de Hidec. Cate procese a instrumentat avortonul Koveshi sustinuta de damblagiul Coldea care nu-si poate stapani miscarwa haotica a capului, asta diliu si nu Trump, cu denunturi ale unor puscariasi care voiau sa-si reduca pedeapsa? Incep sa cred ca ai avut foarte multe beneficii de pe urma lui Coldea.

 • Coldea…

  opinia mea despre povestea cu Coldea e ca …asistam a cea mai complexa operatiune desfsurata pe cocioc de la revolutie pina azi, care are o bataie capabila sa vada departe in viitor.
  o fi altfel, insa mie asa mi suna.

 • cartea, …aia ‘mare’, care ar trebui tradusa,…mie nu mi spune nimic. adica …daca ceea ce citati, deci e …mai deosebit in carte, nu mi spune nimic, trendul e ca intreaga carte sa sfarseasca prin a nu mi spune nimic.

  rachetele care vor viza teritoriul Rusiei …nu sint despre rusi!
  trupele care vor ajunge pe front, daca vor ajnge, nu sint despre rusi!
  toate deciziile pe care le ia vestul colectiv nu sint despre rusi!, sint despre …vestul colectiv.
  toate deciziile pe care le a luat vestul colectiv pina acum a redefinit …vestul!, …ce au facut rusii cu problema …e treaba lor ( care si ea e interesanta )
  prin urmare escaladarea …nu e despre rusi, e despre ‘vestul colectiv’ care pesemne ca va intra intr o noua etapa de redefinire a temeliilor

  liderii occidentali,…bine ‘liderul’, pentru ca vestul colectiv, adica semilumea de vest, e unipolara, nu si au propus sa l intareasca pe Putin si …Rusia, in general, asta e un efect,…de care pesemne ca n au avut cum sa scape. ei si au propus si au reusit pina acum sa defineasca, sa unifice si sa polarizeze semilumea de este ( care e unipolara )

  • ‘revolutia mondiala’ nu e ‘razboi mondial’
   insa tot un ‘razboi mondial’ e, pina la urma ( ‘revolutia mondiala e dezvoltarea fibonacci a ‘razboiului mondial’ ), atata tot ca e unul dus impotriva propriilor temelii, tinta fundamentala fiind innoirea plenara a acestora.

   tocmai daia toate ‘razboaiele’ locale ( se numesc operatiuni speciale ) se mondializeaza pe acest calapod, al ‘razboiului purtat la nivel mondial , insa indreptat catre …sine’. ( asta s a putut observa din prima, din primele zile ale pandemiei, care tot un ‘razboi’ purtat impotriva propriilor temelii’ a fost, ca …se stie, deciziile pe vrema aia au fost …sinucideri )
   faptul ca el ‘influenteaza’ prin energia degajata ‘ambele tabere’, si semilumea de est si semilumea de vest, e si ea tot din povestea vremurilor, care sint despre ‘sesavarsire’, prin urmare exista castig si pe flux si pe reflux

   deci razboiul din ucr are ca tinta Noua Lume, definirea celor doi poli ( interni ) ai lumii mari, care trece pe o ‘polarizare a sinelui’ disponibilizind doi poli interni care se suprapun peste cele doua semilumi,de este, de vest, prin urmare el e despre cum cele doua semilumi isi, isi! redefinesc temeliile in mod fundamental folosindu se de energia acestuia ( insa mai sint si alte operatiuni speciale in desfasurare in lumea mare, toate fiind legate ombilical si puse in, evident, slujba nasterii Noii Lumi )

   operatiunile speciale sint un efect, mai intai a fost cauza, nevoia de innoire din temelie a lumii mari
   ‘nevoia de innoire a temeliilor lumii mari’ a generat un proiect, Proiect, care e urmat fir a par, …se vede deja, prin urmare mai nainte de ‘prima dinamica pandemica’ …a mai existat ceva,…Proiectul.
   ce a urmat e …un efect. si ce va urma tot un efect e, al Proiectului ( care se manifesta deja inca dinainte de prima dinamica pandemica )

   e complicat. e atat de complicat incat …mai degraba ‘nu se vede’, daia unii vorbesc despre ‘razboaie’ purtate impotrva altora, cid de fapt totul, dar totul e despre …’sinucidere’
   spre ex ue s a sinucis cu brio de cind a inceput Revolutia Mondiala. care nici asta nu rea e vazuta, ca e …’cel mai cimplex razboi mondial posibil’, de asta nici nu prea poti astepta la intelegere …pe fiecare poteca.

   • in opinia mea cartea cu pricina e …expirata

    • cum de ‘expiratele’ devin referinte pe vremurile astea …creca e un mister adinc :)))
     sintem totusi in plina Revolutie Mondiala, in plin proces de innoire fundamentala…,

  • GB a ieșit din UE pe motiv de ‘ mare revolutie’, deci brexit ulna fost ulterior Proiectului, deci proiectul e pe masa dinainte de brexit

   brexitulniba scos pe englezi din polul donator alnsemilumiinde vest și iba poziționat în celălalt pol, care acumulează. asta a fost o mișcare …chiar tare

 • am tot zis, Trump e un ‘termen fibonacci’ in Dinamica Civilizatiilor ( nu doar in asta )
  e cu ‘inainte de Trump’ si ‘dupa Trump’.
  nu mai e nimic de facut, e asa si cu asta basta.

  insa, spe fundamentala diferenta de primul lui mandat de data este …si mai potent.
  adica e cu ‘inainte de Trump’ si ‘dupa Trump’ indiferent daca va cistiga sau va pierde.daca va cistiga, lumea mare se va schimba din temelie.
  daca va pierde, lumea mare se va schimba din temelie, pentru ca la asta va duce efortul de a i te impotrivi unui atat de capabil, de potent ‘termen fibonacci’

  tocmai de asta am zis si tot repet, in state exista un potential grandios de schimbare,
  care prin urmare se da pe valul ‘schimbarii’ pe care Marea Revolutie o poarta,
  care potential rezulta fix din aceasta pozitie imbatabila a lui Trump, de ‘termen fibonacci’ in Dinamica Civilizatiilor. ( care, prin urmare, se manifesta prin ‘a fi si a nu fi’ )
  acest potential de schimbare, grandios, care il are ca referinta fundamentala pe Trump, se hraneste fix din zagazuirea lui Trump.
  mai simplu spus ( e complicat si daca as continua se va intelege mai greu decit s a priceput oricum pina acum ) Trump e un taler, insa char el il defineste pe ‘celalalt’, care l echilibreaza si care se hraneste prin superpozitia lui Trump care e ‘a nu fi’ ( presedinte )

  rezumat: in state exista un potential grandios din care se poate hrani ‘un nou candidat’, ce care a ‘disponibilizat’ acest potential e fix Trump, prin maretia ‘pozitiei’ lui in Dinamica Civilizatiilor

  • ‘biata america’
   ma pufneste risul… :))))

   care ‘biata’?!
   america e una dintre cele care nasesc programatic nasterea Noii Lumi, deci e implicata pina n gat in Marea Revolutie. …despre care unii inca nici nu s au prins ca a inceput …de citiva ani :)) :))))
   habar n au, insa isi dau cu parerea despre …’biata america’ :)))))))))))))))), auzi,… :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *