Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Birocrația din ministerul sănătății învinge și pe timp de pandemie

Evrika!!
Birocrația din ministerul sănătății învinge și pe timp de pandemie. În timp ce cazurile de Covid trec de 2000 zilnic, mai multe decât pe timpul stării de urgentă, toată conducerea statului ne îndeamnă la precauție, să evitam aglomerația, pe cât posibil, bolnavii cronici nu mai pot primi retetele de la medicul de familie, ci trebuie sa meargă în spital, la medicul specialist, sa stea câteva ore la cozi și înghesuială, pentru a primi rețeta. Am înțeles ca aceasta este noua dispoziție a ministerului sănătății. Caz concret ( și cred ca sunt mii de cazuri in țară): mama, 84 de ani, comuna Pucheni, Jud Dâmbovița, necesita însoțitor, bolnava de diabet, dependentă de insulina. De când a început starea de urgentă și până acum, mergea însoțitorul la medicul de familie și ridica rețeta. Acum, din “dispoziții și rațiuni superioare”, trebuie sa meargă cineva din familie, cu cardul de sănătate, la Târgoviște, la 40 km, sa stea la coada câteva ore pentru rețeta. Acesta după ce se înghesuie acolo, vine și îi administrează bolnavului medicamentele, insulina, cu probabilitatea destul de mare sa aducă și un virus, de oricare ar fi el.

Domnul prim-ministru Orban, domnul ministru al sanatatii, Tătaru, ne vorbesc tot timpul de modernizarea sistemului, digitalizare, evitarea contactului cu publicul, dar in realitate totul este invers. Presa care primește milioane de euro de la guvern, pentru a ne spune sa păstram distanță, sa purtam masca, sa nu facem mitinguri in fata guvernului, poate scoate in evidentă și aceste aspecte, nu numai “mărețele realizări”.

Domnule ministru Tătaru, vă anunț ca nu voi merge sa stau la coadă, in înghesuială, riscând contaminarea mea și a altora, în secolul 21, când și în Africa se practică digitalizarea (că tot suntem toată ziua cu inteligenta artificială in gură). Dacă tot risc sa mă îmbolnăvesc, mai bine merg la protest în fata guvernului.
Voi posta acest text in fiecare zi, până vor afla și domnii Orban, Tătaru, Arafat, și vor lua măsuri de racordare a sănătății din România, la secolul 21.

(Paul Gheorghe Necula-Facebook)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *