Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Bizarerii la JO 2024: Ceremonie de deschidere pe apă

Francezii nu se dezmint și vor și de data asta să facă ceva deosebit. Prin urmare, ciudățeniile mișcării olimpice mondiale continuă acum cu prima ceremonie de deschidere din istoria J.O. de vară sau de iarnă, cu un eveniment prevăzut de gazde, pe o suprafață neobișnuită.
Este vorba, pur și simplu, de apă.

Așadar, organizatorii Jocurilor Olimpice Paris 2024 revoluționează și reinventează spectacolul ceremoniei de deschidere mutând show-ul de pe stadion pe fluviul Sena!
Ceremonia de pe apele Senei va fi cea mai spectaculoasă și accesibilă ceremonie de deschidere din istoria olimpică. Deschisă tuturor celor care vor fi prezenți, cu mic și cu mare, în tribunele instalate pe maluri.
Cu alte cuvinte, Franța, Paris, Sena, monumentele sale, cheiurile sale… pentru un spectacol unic ce va rămâne, pentru mult timp în memoria milioanelor de telespectatori din toate țările.

Sportivii din țara noastră, reuniți sub emblema Team Romania, abia așteaptă să defileze pe un vapor și să salute galeria.
Cu siguranță, românii care iubesc sportul, dar care vor avea și ceva euro în conturi vor fi la Paris pe data de 26 iulie 2024.
Deocamdată, suntem în decembrie 2021, așteptăm și noi zăpada la București, până să ajungem la apele Senei din Franța.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *