Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Bogdan Aurescu n-a fost un trădător. A fost mai rău: o slugă

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Bogdan Aurescu n-a fost un trădător. A fost mai rău: o slugă”

 • adica sa fii sluga e mai rau decit sa fii tradator?
  nu prea cred.
  spre ex cei care conduc poporul sint slugi ale poporului, ca ce alta treaba au decit implineasca dorintele poporului. ( hai sa ridem, practic, …insa teoretic asa e )
  deci sluga ‘e de bine’
  insa sluga care tradeaza, care isi tradeaza stapanul, chiar daca stapinul este spre ex poporul, o fi ea o sluga si asta ‘e de bine’, insa mai e intr un fel, tradatoare, caz in care ‘o sluga tradatoare’ ‘e de rau’
  insa e ceva de bun-simt in cazul natiei noastre, care pesemne ca se poate califica in finala inergalactica a tradatorilor, cu maretii tradatori pe care i avem si i am tot avut, avand sanse colosale s-o cistige detasat.
  la noi tradarea a devenit ceva de bun-simt. daca n ai stofa de tradator nici nu te baga Sefii in seama. primul pas asta e, abia dupaia se trece la pasul doi,…daca ai fost la gradinita, la scoala, etc…:)))

  • sluga e o valenta a Intregului ( si in Intreg toti sint egali )
   tradatorul e fix cel care pune la indoiala Intregul

   sluga e parte a Intregului, tradatorul e dintr un …’alt Intreg’
   un sistem care e un Intreg se ‘inteapa’ prin tradare si numai prin tradare. oricum altfel Intregul va continua sa se manifesta in fiecare ‘caramida’ a Intregului, chiar daca el e demolat din exterior.
   tradarea permite hibridarea ecuatiei de miscare, care abia ea poate pune la indoiala Intregul. de asta se si gradinaresc soiuri naturale, ca ele nu hibrideaza.
   Esenta unui Intreg ori e definita de soiuri naturale, ori Intregul nu exista, si se va dovedi ca e asa atunci cind va fi pus la indoiala cu masura potrivita, caz in care se va manifesta hibridarea, deci tradarea.

   • intre hibridare, tradare si curvasareala e o legatura ombilicala.

    povestea se adinceste, atunci cind tot departindu te de Natura, de ‘soiurile naturale’, hibridarea isi schimba definitia, devenind Metamorfoza, caz in care hibridarea duce direct catre Artificializare.
    adica dezvoltarea plenara ( fibonacci ) a tradarii, care in fapt e una a tradarii Naturii, care e tot una cu ‘hibridarea plenara’, duce fix in Artificializare. insa la destinatia asta ajungi exclusiv folosind si dezvoltand soiuri hibride. deci daia in pozitiile cheie ale Civiliztiei se vor gasi intotdeauna hibrizi, pentru ca altfel cum sa devina Civilizatia o Antinatura?!

    clasica curvasareala e o poveste care dezvoltata in stil fibonacci duce la punerea la indoiala a Naturii. curvasareala, …punctiform, s-ar putea sa nu sune atat de …maret, insa daca e privita din afara ea …fix Mareata e, e calea catre Artificializare.

    Cernerea Omului chiar asa se si face, …pe Vremurile astea, picindu l pe om fix in Buricul Hibridarii. daca nu hibrideaza …inseamna ca e Om dincolo de orice dubiu :))) :))))), adica e un Produs Natural care verifica Proiectul :))))))))))

    • Sistemele Imunitare al natiilor s-au imbolnavit atunci cind au inceput sa foloseasca hibrizi.
     ori n au folosit o sita calibrata drept, ori …nici macar n au folosit o astfel de sita. rezultatul a fost unul singur, hibridarea ecuatiei de miscare a Sistemelor Imunitare. caz in care …pa! organism.

 • Dacă trece guvernul ăsta format din niște iluștri habarnamiști – capete plecate – e chiar o mare întrebare. Doar Câciu și Boloș au oarece experiență în domeniul de activitate al ministerelor pe care le conduc.
  Discuțiile în comisii au fost doar de ochii lumii.
  Arogantul ex ministru de externe a fost doar una din slugile cu vizibilitate publică mai mare.
  Vacanță plăcută în continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *