Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Bucureștenii nemulțumiți de cum a fost pregătit orașul de sărbători | Ion Cristoiu la România9, TVR

Ion Cristoiu la #Romania9

Acum, la #Romania9- Ion Cristoiu este ÎN DIRECT. Urmăriți, judecați, comentați!

Publicată de Romania9 pe Luni, 29 noiembrie 2021


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Bucureștenii nemulțumiți de cum a fost pregătit orașul de sărbători | Ion Cristoiu la România9, TVR”

 • Eu cred ca putini bucuresteni observa ce e in orasul lor fiindca locuiesc in el doar pe perioada cand freaca doua hartii la birou contra unor salarii grase ca frica e mare, bucuresteanul locuieste langa Cotroceni si Victoria si daca nu il ingrasam face revolutie.In timp ce dvs ,presa,ii jeliti pentru marile facturi la intretinere,domniile lor migreaza cu masinile din dotare pe Valea Prahovei si peste tot unde au case de vacanta,ciudat e ca nimeni din presa nu observa asta,si jeleste bucurestinimea ca pletosul Nicusor le-a taiat milogeala numita ajutoare de incalzire.O mai fi pe planeta natie mai perversa decat bucurestenii?

 • Nici Ziua Naţională nu e luată în serios. Nu evocă azi aproape niciun site de presă Marea Unire în semnificaţia ei, didactic, pe înţelesul poporului. Chestii lăturalnice eventual. Cel mai promiţător patriotic ar fi fost ca dl prim-ministru, general Nicolae Ciucă, ba chiar şi miniştrii cu tangenţe privind implementarea României Educate, să fi încununat festivităţile printr-o vizită la Muzeul Naţional de Istorie, care stă în reparaţii din 2002, nefiind funcţional tocmai de Centenarul Marii Uniri, în 2018, când a picat vremelnic şi Biblioteca Digitală a Bucureştilor, unde mai citea online Diaspora Românilor literatura şi istoria clasică.

 • Domnule Cristoiu, Subiectul cu Grindeanu în vizită de lucru, pe șantierele patriei, este epic. Cred că foarte, foarte rar în viață mi se întâmplă să fiu pe un subiect, așa cum este în cazul de față.
  În primul rând trebuie precizat că tov. Grindeanu a venit acasă, deoarece are o casă la vreo un kilometru de unde are loc filmarea.
  Și tot cam pe la un kilometru de unde are loc filmarea, locuiesc și eu.
  Pe de altă parte, începând din aprilie 2020, de când a început toată nebunia asta, toată zona respectivă unde se face o parte din centură, zona Giroc-Chișoda, este locul meu de antrenament. Zi de zi, zi de zi, aici îmi fac marșurile.Și ieri am fost,16km. O cunosc ca-n palmă. Într-adevăr, pe o bucată, mai mică sau mai mare, depinde de fiecare cum o vede, o bucată care vine de la groapa de gunoi a Timișoarei, s-a mișcat ceva în vara-toamna asta.
  În rest, ai impresia că toate se vor termina prin Anno Domini 2035.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog