Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Bucureștenii nemulțumiți de cum a fost pregătit orașul de sărbători | Ion Cristoiu la România9, TVR

Ion Cristoiu la #Romania9

Acum, la #Romania9- Ion Cristoiu este ÎN DIRECT. Urmăriți, judecați, comentați!

Publicată de Romania9 pe Luni, 29 noiembrie 2021

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Bucureștenii nemulțumiți de cum a fost pregătit orașul de sărbători | Ion Cristoiu la România9, TVR”

 • Eu cred ca putini bucuresteni observa ce e in orasul lor fiindca locuiesc in el doar pe perioada cand freaca doua hartii la birou contra unor salarii grase ca frica e mare, bucuresteanul locuieste langa Cotroceni si Victoria si daca nu il ingrasam face revolutie.In timp ce dvs ,presa,ii jeliti pentru marile facturi la intretinere,domniile lor migreaza cu masinile din dotare pe Valea Prahovei si peste tot unde au case de vacanta,ciudat e ca nimeni din presa nu observa asta,si jeleste bucurestinimea ca pletosul Nicusor le-a taiat milogeala numita ajutoare de incalzire.O mai fi pe planeta natie mai perversa decat bucurestenii?

 • Nici Ziua Naţională nu e luată în serios. Nu evocă azi aproape niciun site de presă Marea Unire în semnificaţia ei, didactic, pe înţelesul poporului. Chestii lăturalnice eventual. Cel mai promiţător patriotic ar fi fost ca dl prim-ministru, general Nicolae Ciucă, ba chiar şi miniştrii cu tangenţe privind implementarea României Educate, să fi încununat festivităţile printr-o vizită la Muzeul Naţional de Istorie, care stă în reparaţii din 2002, nefiind funcţional tocmai de Centenarul Marii Uniri, în 2018, când a picat vremelnic şi Biblioteca Digitală a Bucureştilor, unde mai citea online Diaspora Românilor literatura şi istoria clasică.

 • Domnule Cristoiu, Subiectul cu Grindeanu în vizită de lucru, pe șantierele patriei, este epic. Cred că foarte, foarte rar în viață mi se întâmplă să fiu pe un subiect, așa cum este în cazul de față.
  În primul rând trebuie precizat că tov. Grindeanu a venit acasă, deoarece are o casă la vreo un kilometru de unde are loc filmarea.
  Și tot cam pe la un kilometru de unde are loc filmarea, locuiesc și eu.
  Pe de altă parte, începând din aprilie 2020, de când a început toată nebunia asta, toată zona respectivă unde se face o parte din centură, zona Giroc-Chișoda, este locul meu de antrenament. Zi de zi, zi de zi, aici îmi fac marșurile.Și ieri am fost,16km. O cunosc ca-n palmă. Într-adevăr, pe o bucată, mai mică sau mai mare, depinde de fiecare cum o vede, o bucată care vine de la groapa de gunoi a Timișoarei, s-a mișcat ceva în vara-toamna asta.
  În rest, ai impresia că toate se vor termina prin Anno Domini 2035.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *