Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Bucureștiul este ca o junglă, Nicușor se dă cu bicicleta

Politicienii și-au găsit o agora unde pot bate câmpii cu grație, reduce la tăcere vocile critice și conviețui în bula lor, în care sunt frumoși și deștepți: Facebook. Exemple strălucite, din păcate neexploatate la adevăratul potențial, au fost Violeta Alexandru și Marcel Vela. Prima și-a făcut din Facebook o oglindă în care se admira singură și își aprecia hărnicia fără seamăn. Vela, bietul Vela, a fost probabil o victimă a unor consilieri plătiți să-și bată joc de el.

Împreună cu președintele României, Klaus Iohannis, și ministrul Mediului, Tánczos Barna, am participat la dezbaterea organizată de Asociația Green Revolution cu prilejul Zilei Mondiale a Bicicletei.
Susțin o Capitală cu un aer mai curat, iar asta înseamnă inclusiv un București mai deschis circulației cu bicicleta și transportului alternativ.

Am reafirmat angajamentul Primăriei Capitalei de a investi semnificativ în transportul public, de la achiziția de noi mijloace de transport și realizarea semaforizării inteligente la crearea de benzi unice pentru circulația autobuzelor, facilitând astfel și dezvoltarea rețelei de piste de biciclete. Am reamintit proiectul lansat săptămâna trecută, „Străzi Deschise”, prin care transformăm în zone pietonale mai multe străzi din centrul Capitalei, invitând astfel bucureștenii la mersul pe jos și la mersul cu bicicleta în week-end-uri.

Cu fonduri europene, naționale și locale, dar mai ales cu o nouă abordare în favoarea mediului, vom face din București un oraș mai prietenos cu bicicliștii, după modelele de succes din alte capitale ale Uniunii Europene.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Bucureștiul este ca o junglă, Nicușor se dă cu bicicleta”

  • In plimbarea autoritatilor pe bicicleta nu le-a sarit in ochi si mediul viciat prin care s-au plimbat ? Sau au avut grija unii sa dea cu spoiala pe unde trec mariile lor.
    Gretos !!!

  • A se reciti „Ferma animalelor” ! (G. Orwell)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *