Primul tur al alegerilor prezidenţiale va avea loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în data de 8 decembrie. Alegerile parlamentare au loc la 1 decembrie

Bucurie fără margini la Sotkamo

Titlul de astăzi se justifică prin marea satisfacție a jucătorilor de hochei, învingători în turneul care a avut loc în localitatea Sotkamo din Finlanda!
Echipa de hochei a Finlandei a câștigat aurul la Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE) Vuokatti. Belarus și Rusia au completat podiumul competiției olimpice.

Într-o viziune paradoxală, cu care v-am obișnuit în ultimele luni de scris despre mișcarea olimpică mondială, remarcăm și acum faptul că sportivii din Finlanda s-au impus, în 2021, la o disciplină din cadrul FOTE, ediția 2022. La câte paradoxuri sunt în această lume, mai punem și noi unul pe deasupra.

Reprezentantul României, domnul Florin Mișcă, președintele Comisiei de Coordonare al Asociației Comitetelor Olimpice Europene (EOC) și primarul din Sotkamo, domnul Mika Kilpeläinen au închis oficial prima parte a Festivalului Olimpic al Tineretului European Vuokatti 2022, celelalte discipline urmând a fi programate să se desfășoare în martie, anul viitor.

La întrecerile din 20-25 martie 2022 vor lua parte și sportivi români.
Până atunci, flacăra olimpică a fost mutată într-o candelă și va rămâne aprinsă până anul viitor.

În acest timp, noi ne pregătim să admirăm flăcările de la luminile pomului de Crăciun și Anul Nou 2022.
Pentru a limita pe cât posibil tăierea brazilor tineri, iar apoi aruncarea lor la gunoi, recomandăm fierbinte fie utilizarea brazilor artificiali, fie folosirea unor exemplare ce se pot replanta.
Succes gospodinelor la cozonac! Atenție la ce și cât mâncați!


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *