Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

„Bună dimineața” i-a salvat viața

O doamnă lucra într-o fabrică ce procesat carnea. Într-o zi, după program, a intrat într-unul dintre frigiderele speciale pentru a inspecta ceva, dar din greșeală a rămas blocată acolo.
Deși a strigat după ajutor, nimeni nu a auzit-o. Deja erau orele din afara programului și colegii ei plecaseră. Cinci ore mai târziu, când deja se vedea în pragul sfârșitului, paznicul fabricii a deschis ușa. Astfel, femeia a fost salvată în mod miraculos.

Când l-a întrebat pe paznic ce l-a făcut să deschidă ușa, deși nu făcea parte din rutina lui de seară, acesta i-a răspuns: „Lucrez în această fabrică de 35 de ani. Sute de muncitori intră și ies în fiecare zi, dar tu ești una dintre puținii care mă salută dimineața și îmi spun la revedere în fiecare seară. Cei mai mulți mă tratează ca și cum aș fi invizibil. Vorbele tale mă fac să mă simt Cineva.
Azi m-ai salutat la sosire, dar seara am observat că nu te-am auzit la plecare, așa că am hotărât să inspectez fabrica, bănuind că s-a întâmplat ceva.”

***
Rămâi cu picioarele pe pământ oriunde te poartă viața. Respectă-i pe cei din jurul tău. Fă tot posibilul să lași o urmă în viața celor cu care te intersectezi, nu o cicatrice. Nu ai de unde să știi ce aduce ziua de mâine.

Pune-te în locul oamenilor. Ei își vor aminti întotdeauna cum i-ai făcut să se simtă. Nimeni nu se vindecă rănind pe altcineva. Orice ai trăi acum, „salvarea” vine tot prin oameni, cei care vor deschide ușa atunci când ai cea mai mare nevoie.

(Text preluat de pe pagina Facebook Ozana Barabancea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *