Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Ca niște viermi, distrug și puținul pe care acest stat îl face pentru copii

Ce face Madame de Balamuc cu S1 este grav, dar ce face cu Spitalul de Copii ” Grigore Alexandrescu” este revoltător. Această mitomană pe care o atacă un sicario imaginar, care minte că un document oficial, SEMNAT chiar de ea, e un fals, care, în numai câteva luni, a reușit să destabilizeze tot. Mă, dar nimeni nu o poate opri? Ca ea, identic și Gropișor Dan. Aceleași minciuni, mizerii, indiferență, tupeu.

Culmea preocupării pentru copii: să iasă public, fie că în scris, fie că pe cale orală, toți trotineții, fie că politicieni, fie că propagandiști, și să bată câmpii cu educația sexuală, în timp ce nimănui nu-i pasă de sănătatea copiilor. Sau ce mănâncă. Mai mult, ca niște viermi, distrug și puținul pe care acest stat îl face pentru ei. Deci ăștia care tac mâlc când e vorba de spitalele pentru copii, despre paza din școli, despre alocații, credeți că doresc binele copiilor? Nu!!!

Prevăd că vor pleca alungați cu pietre. Nu se poate ca acești nimeni în drum să calce în picioare absolut orice. Refuz să cred că suntem acel popor blestemat care nu își apară copiii. Nici copiii. (Ana Iordănescu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *