Cancelarul Austriei: Ministrul de Interne a avut un deadline și vrea un nou calendar pentru România și Bulgaria pentru următoarea primăvară

Ca orice mare lider, Joe Biden nu cedează la presiunea emoției colective


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ca orice mare lider, Joe Biden nu cedează la presiunea emoției colective”

 • Daca il considerati pe Joe Biden ,instalat presedinte al SUA in urma unei fraude ordinare,drept mare lider poate ca a sosit,maestre,ziua in care sa atarnati condeiul in cui.Linistea si aerul curat al Gagestiului o sa va faca bine.Sunt si am ramas un mare admirator al dvs ,va citesc si urmaresc de 30 de ani dar de data asta ati dat cu bata in balta.Nu e o crima ,cu totii gresim ,trebuie doar sa recunoastem,Cu adanc respect,

 • Globalizarea a ajuns pina la prasele. Gata!, acum si a consumat Potentialul, prin urmare de acum nainte doar se usuca si pica!:)), e expirata.

  Popoarele..vor fi lasate n pace, de acum inainte.

  Deci putem spune ca urmeaza…vremea statelor-natiuni.

  Insa…sa vezi minune!:)), statele, retragandu se in propria matca, vor afla ca…sint in chiloti, cel mult:))
  Ca Globalizarea cu asta s a ocupat.

  De ce sa pastrezi active reactiuni care nu te mai deranjează?! Vreți natiuni?,..luati, nenica, natiuni cu toptanul:)),…si au zis unii, antiîntelepti:)

  Deci e cu natiuni de acum inainte.

  Insa Calea spre Natiuni se va dovedi cea mai adanca nivelare manifestata pe planeta,
  pentru ca odata expirata Globalizarea cea care se manifesta e Unificarea, adica ‘globalizarea la nivel micro’

  Cita vreme se manifesta o singura Taraba unde se vand ‘dorinte’, Unificarea e calea catre Intreg, catre o singura ecuatie de miscare la nivel planetar.

  Cea mai tare gluma de luna asta si de cind s a nascut Globaluzarea e asta:
  Americanii se retrag, spasiti, din Afganistan, intelegand ca e mai bine sa nu intervi in dinamica natiunilor:))))
  Pai dupa ce ai lasat in urma un popor cu telefoane mobile n brate, care ti acceseaza propriile retele de socializare, care au acces 4g la internet, intr un cuvant ai lasat in urma un popor conectat la Taraba ta cu dorinte…asta inseamna ca ai pierdut?? sau ca ai castigat in stil cal-troian?!:)))