Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Ca să-l coboare pe Putin, presa occidentală îl ridică în slăvi pe comunistul Xi

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Ca să-l coboare pe Putin, presa occidentală îl ridică în slăvi pe comunistul Xi”

  • Draga Maestre, citat din Anthony Blinken ministrul de externe al SUA: Xi la vizita lui din Rusia a actionat impotriva inrereselor americane. Pai China este cumva al 53-lea stat american? Realizati un pic comicul situatiei? Chiar astia nu mai au minte? Si apropo de Ligia Deca. Ce a cautat ea in Emiratele Arabe Unite? Luam lumina cumva de la seici cu invatamantul? Inteleg cu energia, cu armele. Sau a fost o recompensa? Haidi fa si tu sa vezi Burjalarbul ca m-ai servit cu credinta!

  • Dacă ne uităm la semnele de pe cerul politic, am putea bănui că d-abia de-acum încep „patimile” europenilor după Sf. Ursula, marea făcătoare de minuni a bisericii de rit bruxellez. Minunea înmulțirii vaccinurilor e pe cale să fie surclasată de alte minuni în pregătire. Rămâne de văzut cum vor reacționa ăia puși să le creadă și să participe la înfăptuirea lor ca figuranți.

    • Se pregateste vaccinul mirobolant anti „aviara gripa”, vorba vestitului doctor in drept Boc. Daca nu reuseste deranjul ucrainean sau macar al treilea razboi mondial, se va lasa cu pandemia next level „aviara gripa”. Eu personal pariez pe WW3. Se baga cineva?

  • Toata lumea vobeste despre prietena noastra UKRAINA si in acelasi timp spune uite ce ne face prietena noastra ba minoritatile, ba canalul etc.poate sa-mi spuna si mie cineva un gest prietenesc din partea UKRAINEI.Bine bine stiu ca se opun rusilor ca sa nu ne omoare copii sau mai rau sa-i rapeasca si sa-i faca spahii jesuus asta era la turci…aruncarea de tigari ieftine peste gard,gemea presa in fiecare zi aparea cate ceva acum mucles.SLAVA UKRAINA tot ce face sau vine de acolo este pura prietenie si dragoste.ROSTOK.

  • Derutantă mișcare în mass-media, dar fără să vrea a acceptat un pol de putere asiatic care va lăsa în umbră deasă SUA și Europa.
    Cât ne respectă ucrainenii m-am lămurit, dar chiar ne și calcă în picioare?!
    Polițele RCA s-au ieftinit față de anul trecut la categoria de motoare și vârstă în care sunt și eu și Dvs. CASCO în schimb a luat-o pe arătură, dar mă rog, nu e obligatoriu. Aud de la transportatori că și vinieta a crescut urieșește. Asta-i bună chiar…strică drumurile tot felul de armate și tot noi plătim ba chiar și mai mult decât în anii precedenți?!

  • „Statul romàn”exista pentru ca dvs,si nu numai,amintiti de el ca stat.Cel care a spus ca „o minciuna repetata de mai multe ori devine adevar”, precis ca nu s-a gindit ca va participa la validarea existentei statului romàn.Sunt sigur ca folositi sintagma „statul romàn” involuntar,nu pentru a crea impresia existentei lui.Insasi cazul canalului Chilia-Bìrstoe ne confirma inexistenta asa.zisului „stat romàn”.N-ati fi gresit deloc daca a-ti fi folosi „gasca de la Bucuresti” in loc de „statul romàn”,in acest fel lipsindu-i de avantajul de a fi amestecati cu adevaratele state cum ar fi:Serbia,Ungaria,Bulgaria,etc.Dupa cum vedeti m-am referit numai la statele vecine.Ar fi nedrept sa le improscam cu mizerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *