Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Ca și Ceaușescu în ’89, nimeni nu are vreun plan de ieșire din criza politică

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Ca și Ceaușescu în ’89, nimeni nu are vreun plan de ieșire din criza politică”

  • Domnule Cristoiu,
    V-ați gândit că poate Câțu nu trebuie să rămână fără coledzi? Că la combătut opoziția si colo, si dincolo, si dincolo… si rămăsese el… care familia lui de la patuzsopt în Cameră… rămăsese mă-nțeledzi fără coledzi. V-ați gândit că poate are o scrisorică, poate a găsit o scrisoriiică…
    – Într-o seară… țineva — nu spui ține… persoană însemnată… da’ becher — vine si zoacă la mine cărti… si când pleacă îsi uită pardesiul la mine… A doua zi, voi să-l îmbrac… gândeam că-i al meu… văz că nu-i al meu; îl caut prin buzunare si dau… peste țe te gândesti?
    – Peste?
    – Peste o scrisorică
    – O scrisorică!
    – De amor…
    – O scrisorică de amor?!
    – O scrisorică de amor cătră becherul meu, de la nevasta unui prietin, — nu spui ține… persoană însemnată.
    Poate s-a dus Câțu la persoana respectivă, nu spui ține și i-a zis: Găseste-mi, mă-nțeledzi, un coledzi, ori dau scrisoarea la „Răsboiul”
    El s-a ales prezident la liberali, dar scrisoarea nu o dă înapoi, mai trebuie s-aldată… La un caz iar… pac! La „Răsboiul”.
    Și acum umblă. Umblă, ce să facă, că de aia e așa buimac, neghiob și lipsit de logică. Și e cu birza ținți poștii, hodoronc-hodoronc, zdronca-zdronca… L-a zdrunținat!… si clopoțeii…dinga-linga… îi țiuie urechile… așa e de amețit și de obosit…îi țiuie grozav… grozav îi țiuie…

  • Ceausescu n-avea un plan pentru ca el insusi era varat intr un plan, iar cei care l-au varat erau fix cei care l-au si tradat.( acestia tradandu-si conducatorul, nu pe Ceausescu, pentru ca cei care l-au tradat au fost fix cei trebuiau sa l protejeze pe ‘conducator’, prin juramant. )

  • In timp ce dumneavoastra nu vedeti vreo noima in ce se ntampla in politica, mie mi se pare ca rotitele se invart cu precizie… elvetiana:))))

  • Americanii ne spun, prin două agenții de rating, că perspectivele României sunt bune. Ne-au luat de la ”minus” și ne-a băgat la ”plus”. Deci, ”neghiobul și ”boschetarul” de Cîțu e ”alesul” americanilor! Ce n-au aflat americanii, încă, este că prezentul din România e catastrofal.
    Florin Cîțu ne mai spune că mulțumește mediului de afaceri din țară. Normal, prim-ministru’ demis, pentru aceștia a ”prim-ministrat” zi și noapte. Doamne, pe ce mâini a ajuns țara noastră!? Poate ne lămurim vreodată!

  • Cu cit e mai țeapan Citu, cu atat mai mult are de suferit Guvernul.
    Daca el ramane țeapan cu orice pret, cel care crapa e Guvernul.
    Si, daca m ati intreba pe mine…asta e in regula, pentru ca Guvernul, ca institutie, a ciordit din ‘puterile’ altei Puteri a Statului, mai exact din ‘puterile’ Parlamentui.

    Parlamentul are setarile pregatite pentru a si implini menirea. Nu neintelegerile care vizeaza Guvernul sint de urmarit, ci neintelegerile care se transfera in masura plenara in Parlament, singurul loc din care tre sa izvorasca Legea.

    Cui ii pasa daca tara are Guvern, insa Parlamentul e tras pe dreapta?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *