Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Ca și Ion Iliescu în decembrie 1989, Joe Biden s-a autoproclamat Președinte. Ce urmează? Urmează să apară Teroriștii!

Sîmbătă, 7 noiembrie 2020 (site-ul Activenews în al cărui salt spectaculos se vede venirea lui Victor Roncea ca director, a zis Ziua Loviturii de stat antibolșevice), televiziunile din SUA, într-o înțelegere pe sub masă, l-au proclamat pe Joe Biden cel de-al 46-lea președinte ales al Statelor Unite ale Americii.

Așa cum am scris în ediția anterioară a cristoiublog.ro, proclamarea s-a făcut pe baza unor proiecții și nu pe baza rezultatelor definitive ale numărătorii și cu atît mai puțin pe baza deciziilor luate de Justiție.

Indiscutabil, Joe Biden va fi următorul președinte al Americii.
Numai că din punct de vedere legal, el poate fi proclamat drept președinte ales doar dacă Donald Trump își recunoștea înfrîngerea sau doar după ce se epuizau toate procedurile legale.

Donald Trump nu și-a recunoscut nici azi, luni, 9 noiembrie 2020, înfrîngerea, invocînd fraude în alegeri despre care va depune contestații în Justiție. Indiferent că are sau nu probe, că acțiunile îi vor fi admise sau respinse, Joe Biden nu se poate autoproclama învingător al alegerilor.

Alephnews a dedicat momentului de sîmbătă seara o ediție specială. Am intervenit și eu prin Zoom. Ce așteptați să se întîmple de acum încolo în SUA? m-a întrebat moderatoarea. Am răspuns: Mă aștept să vină teroriștii.

Și am explicat:
În 22 decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu i-a luat pe complotiști prin surprindere plecînd de pe acoperișul CC, fără a opune o minimă rezistență.

Scenariul inițial paria pe o rezistență sîngeroasă a lui Nicolae Ceaușescu în sediul CC. Armata, desfășurată în inel în jurul Clădirii, trăgea pe rupte în Poporul venit cu brațele goale să dărîme alcătuirea simbol a Odioasei Dictaturi. Numărul morților sporea dramatic. Oricît de mult se umflaseră prin manipulare proporțiile represiunii de pînă atunci, nu se putea vorbi de Monstrul, de Diavolul, de Sinistrul care trebuie împușcat ca un cîine. Plecînd fără să se tragă un foc, Nicolae Ceaușescu dejucase Planul. Planul de a-i face pe români să fie de acord cu uciderea lui Nicolae Ceaușescu în ziua sfîntă de Crăciun. Planul de a spulbera orice urmă de moștenire ceaușistă. Cu toate aberațiile sale, cu toate mizeriile la care supusese viața cotidiană a românilor, Nicolae Ceaușescu rămînea în memoria românilor ca simbolul independenței față de Puterea Colonială care era URSS. Cum să-l ucizi la Tîrgoviște după ce – vorba lui Mircea Dinescu – fugise? Mult mai important, Nicolae Ceaușescu intra în Istorie ca simbolul luptei împotriva rușilor. Cum să lași să se întîmple asta cînd noua echipă, prosovietică din tată-n fiu, urma să întoarcă țara pentru un timp la sînul Moscovei? Noua putere, întruchipată de Ion Iliescu, urma să se confrunte cu o moștenire blestemată. După euforia eliberării de sub dictatură românii aveau să se întrebe:
Unde e monstrul, unde e cel care a fost lichidat în urma unui proces mizer, de mafioți de provincie?
Și atunci au apărut Teroriștii.

Teroriștii n-au existat.
Pe teroriști, Ion Iliescu, membrii echipei sale, moderatorii de la TV, ziariștii români și străini îi prezentau ca alcătuind forțe loiale lui Nicolae Ceaușescu. Nicolae Ceaușescu nu renunțase la rezistență. Asmuțindu-i pe teroriști împotriva populației, a copiilor, a spitalelor, Nicolae Ceaușescu se dovedea un Monstru. De dragul rămînerii la putere, aruncase țara într-un masacru.

Solidul Rechizitoriul al trimiterii în judecată de către Parchetul Militar al lui Ion Iliescu are meritul, uriașul merit istoric, de a fi confirmat într-un document oficial adevărurile descoperite și rostite de numeroși cercetători ai lui decembrie 1989:
Teroriștii, așa cum i-a prezentat propaganda FSN-istă din decembrie 1989, mercenari coordonați de Nicolae Ceaușescu pentru a-l readuce la putere, dar și pentru a-l răzbuna, n-au existat.

A fost vorba de una dintre cele mai mari manipulări din istoria presei, o manipulare imposibil de justificat, dacă ne gîndim că teroriștii ca luptători ai lui Nicolae Ceaușescu în tentativa acestuia de a rămîne la putere, deși Poporul l-a alungat, au fost cultivați cu precădere de ziariștii străini prezenți la fața locului după 22 decembrie 1989.

Din punct de vedere constituțional, cum numărătoarea voturilor nu s-a încheiat și evident Justiția nu s-a pronunțat asupra contestațiilor pe care le va depune Donald Trump, Joe Biden nu e cel de-al 46 președinte ales al Americii.
Indiscutabil, el va fi președintele Americii.
Mersul alegerilor de pînă acum spune că el e va fi învingătorul.
Una e însă să profețești asta și alta e să-l declari președinte, cum a făcut presa americană.

Donald Trump a refuzat să-și recunoască înfrîngerea.
Tradiția de politețe politică din SUA reclamă ca un candidat, în clipa cînd vede că n-are nici o șansă să cîștige, își recunoaște înfrîngerea și-l felicită pe învingător.
E o chestiune – repet – de politețe, o procedură intrată în cutumă.
Nimeni însă nu poate obliga pe un președinte american să fie politicos.
În 2000, Al Gore nu și-a recunoscut înfrîngerea, deși pe 8 noiembrie 2000, la ora 9:38 televiziunile americane îl proclamaseră președinte pe George W. Bush. A urmat o lungă bătălie în Justiție care s-a încheiat abia pe 12 decembrie 2000.
Luînd în serios televiziunile americane, care au dat înapoi după anunțul privind renumărarea voturilor în Florida, China l-a felicitat pe George W. Bush pentru alegerea sa în funcția de președinte. La puțin timp după aceea, China și-a retras felicitările.

Prin urmare, Donald Trump nu e obligat să-și recunoască înfrîngerea după proclamarea sa ca învins de către presă, care presă a lucrat cu proiecții și nu cu rezultate definitive obținute după numărătoarea tuturor voturilor.
Mai întîi pentru că nu s-a încheiat numărătoarea voturilor.
Apoi pentru că nu se cunoaște rezultatul contestațiilor în Justiție.
Nu în ultimul rînd, pentru că din punct de vedere constituțional, abia cînd se reunesc marii electori și-l votează pe Joe Biden se poate vorbi de un președinte ales.

Dar chiar și atunci Donald Trump nu e obligat să-și recunoască înfrîngerea. De altfel recunoașterea înfrîngerii nu e necesară nici în cazul unui președinte în exercițiu. Din punct de vedere constituțional el rămîne președinte la Casa Albă pînă în 20 ianuarie 2021. Abia atunci se pune problema ca Donald Trump să predea puterea. E drept, cutuma face ca președintele înfrînt, dar încă în exercițiu, să se consulte cu președintele ales. Nu e obligatoriu. Cînd a preluat efectiv președinția, în 20 ianuarie 1961, John Kennedy s-a trezit în fața unor pregătiri pentru invadarea Cubei despre care nu fusese informat, cu atît mai mult consultat, pentru că el avea o altă politică față de Cuba. Planul de invadare fusese pus la punct de președintele în exercițiu, Eisenhower. Dezastrul din Golful Porcilor din 17 aprilie 1961 își are una din cauze și în punerea președintelui ales în fața faptului împlinit de către președintele în exercițiu.
Așadar se poate vorbi despre refuzul lui Donald Trump de a părăsi puterea abia în 20 ianuarie 2021, dacă el refuză să predea puterea lui Joe Biden.

Mașinăria anti-Trump știe acest lucru. Ea are însă interesul de a-l face odios pe Donald Trump. La ora actuală, cu cele 70 de milioane de voturi determinate, date de americani care au înfruntat Pandemia pentru a merge la urne și a-l vota pe Donald Trump, președintele în exercițiu e un pericol mortal pentru adversarii săi prin mitul creat deja în jurul celui învins. Ca și în cazul lui Nicolae Ceaușescu e nevoie de o manipulare uriașă pentru a-l face odios, criminal, sinistru în încăpățînarea de a nu pleca de la putere.

Momentul de sîmbătă seara a fost debutul campaniei de diabolizare a lui Donald Trump prin crearea imaginii de Cel care nu vrea să plece, de Cel care e gata să provoace un război civil numai de dragul de a rămîne la Casa Albă, deși Poporul nu-l mai vrea. Proclamarea lui Joe Biden ca președinte înainte ca numărătoarea să se fi încheiat, mesajele de recunoaștere din partea unor lideri ai altor țări înainte de termen, sînt toate condiții pentru a transforma refuzul lui Donald Trump de a-și recunoaște înfrîngerea în refuzul de a pleca de la Casa Albă. Și această campanie e în toi. Avînd drept esență manipularea spectaculoasă în genul celei care a crea din nimic teroriștii din decembrie 1989. În decembrie 1989 TVR susținea că Nicolae Ceaușescu se cramponează de putere folosind pe teroriștii criminali. În noiembrie 2020, CNN susține că Melania Trump și ginerele lui Trump îl sfătuiesc pe președinte să accepte înfrîngerea, dar că acesta refuză. Ce tip odios! N-o ascultă nici pe biata de nevastă-sa! E drept CNN invocă pentru această informație surse din anturajul celor doi – Melania și Donald Trump. Care surse? Cele ale lui Caracudi din Cișmigiu. Cele ale TVR din decembrie 1989 care anunțau că teroriștii au otrăvit apa.

Donald Trump știe că va pierde.
De ce nu-și recunoaște înfrîngerea?
Pentru că vrea să-și satisfacă electoratul convins și el ca orice electorat captiv că alegerile au fost fraudate și că idolul de la Casa Albă n-a fost înfrînt la scrutin, ci în culisele unei Lovituri de stat.
E un joc pe frînghie, în condițiile în care mașinăria adversarilor lucrează la imaginea Odiosului care se cramponează de putere atît de tare încît va pleca de la Casa Albă scos doar cu Poliția.

Știe acest lucru Donald Trump?
Indiferent că știe sau nu, el trebuie să cedeze cît mai repede și să-și recunoască înfrîngerea. E singura modalitate de a scăpa din capcana pe care i-au întins-o adversarii în preocuparea lor de a spulbera moștenirea Donald Trump.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

76 comentarii pentru articolul „Ca și Ion Iliescu în decembrie 1989, Joe Biden s-a autoproclamat Președinte. Ce urmează? Urmează să apară Teroriștii!”

  • sandman,
    Nu ai dreptate când afirmi ca ” Nici un medic american n-ar fi incalcat deontologia profesionala si s-ar fi aventurat sa puna diagnostice pe baza de aparitii televizate ale unui personaj. Poate ca in alte parti se practica, nu in US, nu de catre medici pe bune. Altfel, este in regula, fiecare este liber sa aiba o opinie, sa injure chiar.”
    .
    Uite de ce:
    „Un colloque organisé sur ce thème sensible
    Est-ce de l’acharnement que de vouloir à tout prix inspecter les moindres recoins du cerveau du dirigeant de la première puissance mondiale? En avril, l’Université de Yale, dans le Connecticut, a été jusqu’à organiser un colloque sur ce thème sensible, regroupant des experts du monde entier. Des professionnels de la santé de l’association Duty to Warn (devoir d’avertir) présidée par John Gartner, psychiatre de l’Université Johns-Hopkins de Baltimore, en sont à l’origine.

    Ils ont lancé une pétition pour réclamer un examen clinique du président américain. Conclusion du colloque: Donald Trump souffrirait de «narcissisme malfaisant», syndrome découvert par le psychanalyste Erich Fromm en 1964. Un savant mélange de narcissisme, de paranoïa, d’asociabilité, d’agressivité et de sadisme.

    Des médecins ont écrit aux membres du Congrès
    Des médecins se sont également fendus de lettres aux membres du Congrès. L’enjeu: déterminer si le 25e amendement de la Constitution américaine, adopté en 1967 après l’assassinat de John F. Kennedy, peut être invoqué.”

    • John Gartner este intr-adevar licentiat in psihologie si pana prin 2015 a avut un contract part-time cu Universitatea Johns Hopkins, unde era invitat ocazional sa tina cursuri de „psihologie antreprenoriala”…in niciun caz nu este medic psihiatru si/sau vreo somitate in domeniu, asa cum cred ca fals se spune in articolul mentionat. Omul isi castiga exitenta din publicare de carti si articole de presa si este mare „specialist” in problemele psihice ale presedintilor americani. Cea mai vanduta carte a lui a fost despre „hypomania” lui Bill Clinton. Probabil ca urmeaza si o carte despre „narcisismul” lui Trump. In 2017 a bagat capul in poza cand a initiat o petitie care, promitea el, urma sa determine Congresul sa invoce Art. 4 al Amendamentului 25 impotriva lui Trump – in esenta, demiterea Presedintelui si transferul prerogativelor catre VP pe motiv ca Presedintele este inapt sa-si indeplineasca atributiile, gen este declarat nebun. Daca te-a impresionat Lee cu opiniile a 27 de „specialisti” (in editia a doua a cartii ei acum sunt 35) imagineaza-ti ca Gartner s-a laudat ca a obtinut pentru petitia lui semnaturile a +40000 de „specialisti”, care toti, sub semnatura, au declarat ca in opinia lor profesionala Trump este dement. N-a fost capabil sa indice un singur nume de specialist pe bune care sa-i fi semnat petitia, basca ca nu sunt in toata America 40000 de medici psihologi / psihiatri, dar daca esti o starleta in cautare de publicitate ieftina, ce conteaza…acum, daca-mi spui ca parerea ta este ca X sau Y este dement, este in regula, este opinia ta si o respect ca atare…dar, opinia ta este una, fake news-ul este cu totul altceva. Daca vrei sa continui pe subiect, ok, eu unul ma opresc aici.

  • Las ma Geo,de fapt Chinezii aia ar fi cumparat toata masoneria mondiala,toti Iluminatii sunt cumparati de China,OZN urile se fabrica in China,mai nou China a cumparat si Calea Lactee,asta spun Trumpistii,iar Trump este neinfricatul Erou intre Eroi,care vrea sa elibereze Calea Lactee de sub dominatie Chineza 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Atunci ce ne miram ca o chinezoaica conduce o comisie de doctori. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Marea Conspiratie Chinezeasca,Oculta Chinezeasca,Marele Plan Ocult de Dominatie al Lumii de catre Comunistii Chinezi,astea sunt noile linii directoare ale Conspirationismului mondial. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Nu e tare,China Conducatoarea din Umbra,de Milenii,a Masoneriei si a Iluminatilor. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 China,elita secreta a Masoneriei,Xi Jinping Supremul Mare Maestru al Masoneriei,singurul Om de pe planeta care detine gradul masonic 34,si alte asemenea Conspiratii,le gasesti pe la Trumpisti,sau ma astept sa apara Trumpistii cu ele pe piata. 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 Primul Imparat al Chinei,Inventatorul Masoneriei ,Primul Mason.Ma Trumpisti,va dau si idei de conspiratii,gratis 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

  • In toate democratiile moderne, care nu-si numara voturile la lumina lumanarii si nu se comunica rezultatul cu porumbelul, exista dari de seama la intervale regulate, cu situatia la ora respectiva: cate voturi au fost numarate, cate sunt pentru X sau Y. Nu e nimic secret dupa ce alegatorul s-a exprimat in cabina de vot. Asta se intampla in Franta, Germania, Canada si in multe alte tari de pe toate continentele. Poate nu in Afganistan si RD Congo, desi… In fine, ceea ce anunta marii agenti (si agentile) de presa sunt rezultate partiale si nu proiectii de exit-poll. Cand un candidat are atatea voturi incat sa nu mai poata fi rasturnat rezultatul tinand cont de numarul voturilor ramase de numarat si contabilizat, atunci respectivul este declarat castigator. Nu e nimic oficial (adica publicat de catre autoritatea electorala) dar nu se mai poate schimba cu nimic situatia (daca nu intervine o lovitura de stat!!!). Oare domnul Cristoiu nu stie asta? Ma indoiesc. Poate mai degraba nu-i vine a crede. Vad ca nici Trump nu crede si nu ma mira. Dar la domnul Cristoiu nu ma asteptam…

    • Esti glumet amice. In toate „democratiile moderne” castiga intotdeauna baietii din sistem care sunt papusati de aia cu muuulti bani. Fraierii doar voteaza, de numarat numara mereu bajetii destepti. Asta ca sa incerc sa te aduc iar pe Pamant! Ah, mai e si cate un accident, gen Trump, care chiar fiind oarecum din sistem, s-a pus in unghii. Si a fost ejectat pentru ca sistemul nu-si permite o a doua greseala. I-ar putea fi fatala. Fii atent aici: la noi, datorita situatiei, datorita pandemiei,bla-bla-bla, dupa ce sistemul ii va da castigatori pe penelisti cu 150% din voturi, se va schimba constitutia si Iohannis ne va mai salva vreo doua mandate. Of course, la cererea poporului! Iar noi vom canta ode Conducatorului iubit din balcoanele blocurilor patriei! Pe salariu minim garantat de Tatucu si fratii sai din iubita UE!

  • Stabilimentul deja il diabolizeaza pe Trump de 4 ani incoace. De cand a fost ales, toti au sarit ca arsi si au depus juramant de lupta sa il dea jos. TOTI, de la vedete Hollywood, la televiziuni, la profesori universitari, editorialisti sau formatori de opinie intra mai voalat sau chiar grobian cu cizmele in el. Orice tembel de pe strada e ridicat la rangul de „expert” daca e contra lui Trump, indiferent cate prostii debiteaza. Chiar si corporatii asa-zis „neutre” gen Facebook, Twitter, Google au intrat in lupta si sterg postari, conturi, documente sau video care sunt deranjante, pe motiv de fake-news. Iar mai nou, de cand cu pandemia, nu mai au nici o jena sa instituie realmente o dictatura pe internet.
    Nici mie nu mi-a fost simpatic Trump la inceput, dar cand am vazut LINSAJUL MEDIATIC la care il supun, mi-am schimbat parerea.
    Probabil ca e ceva cu el, daca ii deranjeaza atat de tare.

  • Azi, avem in fata doua variante. Ori democratii impinsi de miliardarii pandemici se pupa balos cu chinezii pe bot ca industria sa ramana in continuare in zonele cu salarii minimale si atunci am scapat de „pandemie”, ori Americanii o iau tare pe aratura si vom trai al treilea razboi mondial adevarat. Alta cale nu exista. Oricum ar fi, va fi rau doar pentru americani sau va fi pentru toti. Cum americanii sunt „altruisti”, probabil ca ultima varianta va fi cea aleasa. Si ultima!

    • Cib,eu cred ca va fi prima varianta ,a pupatului pe bot,balos intre miliardarii de pe cele doua maluri transpacifice,si Noua Ordine Mondiala,care va fi impusa.Varianta razboiului mondial a cazut o data cu Trump.

      • Tudy
        Ia vezi cam care administratii au facut razboaie si cam care nu prea. Macar procentual. Ca parca democratii sunt in frunte. Apoi cum sa faci razboi, cand tu iti retragi armatele? Si cand te retragi in cochilie, ca parca asta a incercat Trump? Ca n-a reusit, e clar. Multi baieti pierdeau bani pe care-i fac in urma razboaielor. In alta ordine de idei, daca baietii se vor pupa cu chinezii, aia ii vor manca cu fulgi cu tot, cu primul mic dejun care se iveste. USA aproape nu mai produce nimic, doar misca bani virtuali pe bursa si produc puscoace. Altceva nexam. Ah, si tiparesc hartii fara valoare la imprimanta FED. Daca chinezii vor schimba dolarii si vor impune o noua moneda internationala de schimb, USA is fucked-up! Si atunci vor incerca sa tina cu dintii de dolar. Iar dintii means war! Follow the money!

        • Tocmai pentru ca Americanii sunt disperati devin mai agresivi,iar Americanii nu concep ca o superputere reprezentata de Rasa Galbena ar putea sa le ia locul,chiar daca americanii clameaza politically corectness de ochii lumii,ideea e ca elita americana este profund rasista,iar doctrina americana este ca ei sunt Noul Popor Ales,care trebuie sa conduca lumea de a pururi,nu vor accepta sa recunoasca ca sunt intrecuti de alte tari sau popoare(decat sa recunoasca asta mai bine distrug Planeta).Ori noi stapanim Planeta,ori daca nu o distrugem.Asta este mentalitatea sustinatorilor lui Trump.Eu am cunoscut si nemti si americani,americanii sunt mult mai aroganti si mai rasisti chiar decat nemtii(asta din experienta personala).

          • Oricum la toti americanii am observat dispretul profund pe care il au fata de toti care nu sunt americani,dispretul fata de toate popoarele in general la americani este mai pregnant chiar si decat la nemti.Ca sa nu mai vorbim de aroganta,nu exista oameni mai aroganti decat americanii.

          • Daca nemtii sunt aroganti,si chiar sunt,stai sa vezi americanii…

        • Americanii l au ales pe Trump in 2016 pentru ca deja fusesera intrecuti economic de catre China si Germania,iar militar Rusia le ameninta suprematia,sperau ca ,de fapt cu Trump isi vor recapata suprematia,insa Administratia Trump a fost un esec din punctul asta de vedere,iar pandemia de Covid a aratat ceea ce se prefigura de mult,declinul SUA,care inainte putea fi cosmetizat,Covid 19 a facut ca acest declin al SUA sa nu mai poata fi cosmetizat,astfel ca declinul american a devenit evident pentru toata lumea.America a inteles ca are nevoie de o schimbare de paradigma si de Sistem,pentru a redeveni liderul Lumii din nou.Joe Biden si oamenii sai le au promis la americani ca va face acea schimbare de paradigma care i va readuce pe americani in fruntea lumii.Vom vedea daca va putea face treaba asta sau va avea un esec rasunator precum fosta Administratie Trump.Eu unul nu l invidiez pe Biden si echipa sa,au de prestat o munca infernala cu sanse mici de succes(trebuie sa ofere o Superguvernare ca sa reuseasca).Only time will tell.

  • Nu a fost nevoie ca presa sa-l diabolizeze pe Trump pentru a influenta parerea alegatorilor cu privire la personajul Trump.
    Orice om cu un pic de ratiune si-a putut da seama în ultimii ani ca individul prezinta semne de instabilitate mintala, ceea ce l-a facut periculos pentru securitatea nationala si internationala.
    ETC. !

    • A început al Treilea Război Mondial din cauza lui Trump și n-am aflat noi încă? Care sunt simptomele de boală psihică ale lui Trump, descoperite de specialiști? Si despre Ceaușescu s-a zis după Revoluția din Decembrie 1989 ca era „paranoic”, de către unii care pe vremea cât era la putere nu aveau curajul să zica nimic.

    • De ce? Ca a vrut sa readuca industria acasa? Ca a vrut sa retraga armata din razboaie pierdute si inutile? Ca a vrut sa reduca inechitatea comertlui auto cu Germania? Ca a vrut sa fie protectionist? Pai nu toti fac asta? Ce, noi putem vinde peste tot ce vrem si cum vrem? Nu, pentru ca Germania, pentru ca Franta, etc. Ca pentru noi n-a facut nici o branza, e de inteles. Omul a vrut sa faca pentru americani, cum Macron vrea pentru francezi, cum Merkel vrea pentru nemti, etc. Cat despre instabilitate mintala, eu zic sa nu vorbim de franghie in casa spanzuratului. Compris?

      • Hai, ca stiu ca stii franceza si site-ul este demn de toata încrederea:
        .
        https://information.tv5monde.com/info/donald-trump-langage-gestuelle-et-comportements-d-un-president-malade-212872
        .
        Medicii care s-au pronuntat în privinta sanatatii lui mintale au si argumente, trebuie sa recunosti!

        • Pe vremuri era o vorba atribuita lui Stalin care ar fi spus ca nu exista oameni nevinovati, exista doar oameni de care nu ne-am preocupat suficient. Asa si cu medicii astia psihiatri. Se ocupa si ei de cine vor si de cine „trebuie”. Daca i-ar cauta si pe altii (aveti si voi macar unul pe la voi) si mai nou peste garla, oare ce-ar mai zice? Deci, e cu tinta politica si pe mine nu ma convinge. Comunistii aveau obiceiul asta „dragut” sa foloseasca psihiatria impotriva dusmanilor ideologici. N-asa?

        • In caz ca intereseaza pe cineva cine sunt cei 27 de „specialisti”, eu zic sa incepem cu cea care a coordonat grupul, o chinezoaica, Xiu Lee aka „Bandy” Lee. Ca sa va faceti o idee, cam cine e personajul, altfel, mare profesor, ce scria „experta” pe Tweeter recent, pe 2 Noiembrie 2020, ora 10:20AM
          „Donald Trump is not Adolf Hitler. At least Hitler improved the daily life of his followers, had discipline, and required more of himself to gain the respect of his followers.”
          Continua la 1:13PM:
          „While committing mass murder, he did it well and enriched the lives of ordinary Germans with stolen goods. He worked hard to earn his followers”.
          Dupa cateva ore (7:36PM):
          „Okay, I have taken it down, since it has upset so many people and was not provoking thought but the opposite. Of note, my statement was about how little Donald Trump believes he needs to do to retain his followership, NOT to minimize Adolf Hitler’s atrocities.”
          Atunci bine as adauga eu…cat despre cei ce iau lumina de la astfel de personaje, prefer sa ma abtin.

          • Ok, chinezoaica le-a dictat celor 26 de specialisti ce sa spuna si i-a obligat sa semneze…
            Cei 26, fara niciun respect pentru meseria pe care o practica, au fost de acord cu ea si s-au expus fara nicio retinere oprobriului altor specialisti cinstiti… Mda…
            Sa fim seriosi, comportamentul lui Trump a fost studiat de catre psihologi din lumea întreaga, iar diagnosticul nu-i este favorabil niciunde si nicicând!

          • Asa e geo, ai dreptate. Specialistii britanici au spus exact acelasi lucru. Tiens-tiens! Mai sa fie, cum aparu virusu exact acu’ cand economia sub Trump incepea sa-si revina dupa dezastrul ramas de la democrati. Si,zbang, fix din China,”prietena” lui Trump. Si cum mai cadeau chinezii secerati pe strada. Ha,ha, ca-n filmele de categoria IV. Ia sa vezi, ca incepand din 21 ianuarie, virusul se va retrage al dreaq in barlog dar noi deja vom fi legati la gardul noii paradigme. Adios relatii interumane normale. Lumea de acum va fi ajutata sa treaca strada chiar daca nu vrea si n-are treaba pe trotuarul celalalt.Iar masca va ramane ca accesoriu cvasi permanent precum cravata. Incepe o lume superba, adica de tot cacatu’! Bai, viata din N Korea ni se va parea o chestie superba, cam cum priveam pe vremuri la filmele americane si vedeam blugi si ciunga.

          • Cib, îti mai spun ceva si cu asta o sa pun punct: nu am nevoie ca Trump sa fie diagnosticat de mari profesori psihiatri si psihologi. Îi pun moi-même diagnosticul: omul este dus cu pluta, se poate vedea si de pe luna! Bine ca nu va câstiga alegerile, exista totusi destui americani normali care ar putea ocupa functia de presedinte al SUA!

          • A, si sa nu uit, mai vorbim si dupa 21 ianuarie ca sa-ti demonstrez ca te înseli! Comme d’habitude, maître!

          • geo
            Ok. Despre Sefu’ matale ai ceva de zis in speta respectiva? Ca sa vedem cum stai cu diagnosticele „moi-meme”!

          • Eu pot continua cu lista de autori…ce-a zis Lee e parfum…dar ne pierdem timpul. Cartea nu este scrisa de medici ci reprezinta o „colectie” de opinii (adesea polemice) ale unor academici, jurnalisti, parerologi. Nici un medic american n-ar fi incalcat deontologia profesionala si s-ar fi aventurat sa puna diagnostice pe baza de aparitii televizate ale unui personaj. Poate ca in alte parti se practica, nu in US, nu de catre medici pe bune. Altfel, este in regula, fiecare este liber sa aiba o opinie, sa injure chiar. Marsavia se naste cand astfel de culegeri de opinii sunt ridicate la grad de / invocate ca axiome, lucrari de specialitate. Fiecare este liber sa creada ce vrea, insa asta-i parerea mea…and that is that.

          • @sandman
            Trump a fost diabolizat de presa cumparata la kg de catre multimiliardarii globalisti care isi vedeau castigurile astronomice diminuate prin programul protectionist initiat de presedinte si anume aducerea industriei inapoi in State si reechilibrarea schimburilor economice cu China si UE. Trump a vazut ca toti practica bariere economice in raport cu SUA dar SUA n-are voie. Si a vrut sa schimbe acest lucru. Normal ca i-au sarit toti in cap. Doar blue-collars n-au facut-o dar astia nu prea mai exista, pentru ca in State, in afara de invarteli financiare pe burse si productie de armament, altceva nu prea mai e. Restul a venit de la sine. Apropos de diagnostice puse la TV, e clar ca fac parte din acelasi arsenal de diabolizare. E adevarat ca Trump e un tip mai excentric (vezi The Apprentice) dar de la a-l declara nebun si pana la realitate, e o distanta pe care doar un „erou in halat alb” o poate depasi. Just my 2 c!

      • De aia se dadea Trump de ceasu mortii sa inceapa razboiul cu Iranul,razboi care nu a avut loc doar pentru ca astia din Congres in frunte cu madam Pelosi i au taiat banii de razboi lui Trump,ca diliul incepea balamucul cu Iranul(ca nu degeaba au luat amerlocii 300 de miliarde de dolari de la Sauditi,chipurile contracte de armament,dar faza era,ca trebuia”aranjat”Iranul,marele rival al Arabiei Saudite).In fine ,propun sanctificarea lui Trump,SF Trump mucenic martirizat de paganii comunisti ChinoUSDemoctats. 😆 😆 😆

    • Da mai Geo stim ca Trump e diliu,ca de aia l a si dat Sistemul Planetar cu cracii in sus,ca altfel la anul aveam „o mare intrecere de parade de focuri de artificii” intre SUA si China,insa pe post de artificii ar fi fost focoasele nucleare.Asa Sistemul l a pus bulibasa peste americani pe mos Joe,si astfel,eu cred ca spectacolul „de artificii” nucleare programat anul viitor s a cam anulat.Doar daca adeptii lui Trump nu pun de o revolta in SUA,care sa duca la al Doilea Razboi Civil American(nu este exclus,la cat de diliu este Trump,si la cat de fanatici sunt adeptii sai,putem sa vedem si asta).

      • Seamana cu Iohanita Trump al tau,ma Geo,doar ca Iohanita e mai smecher,e mai pervers,are instinct de supravietuire,pe cand Trump nu mai are.

      • Aparu virusu in China,dar oare,si aceasta este intrebarea,oare l au pornit din China,sau ,exista si posibilitatea pe care o clameaza China,ca ,cineva sa le fi plantat virusu la Chinezi,ca sa i opreasca din avansul economic,dar al dreacu virus a impinzit toata lumea??? E si varianta asta de luat in calcul.Tot nu inteleg eu,de ce dracu,daca China voia sa l arda pe Trump si pe SUA cu virusul,de ce nu l au plantat pe teritoriul SUA,sau pe continentul Nord American in asa fel incat nimeni sa nu faca legatura cu China???Refuz sa cred ca Chinezii sunt atat de prosti incat sa si lanseze pandemia pe propriu teritoriu,ca sa fie acuzati de toata lumea,cum se intampla acum.Nu vad logica,eu ca sa cred ceva trebuie sa aiba logica,ei bine faza cu virusul lansat premeditat de chinezi in China ca sa l reguleze pe Trump si pe americani nu are logica.Scenariul era logic era doar daca China lansa virusul in America de Nord.(Gaseau chinezii destui mercenari sa faca treaba asta pentru bani,oameni care urasc SUA,din tari ale lumii a Treia care sa faca treaba murdara pentru China,sa planteze virusul in America de Nord,sa ia banii ,sa taca din gura,in caz contrar putand fi eliminati, si lumea sa nu banuiasca ca chinezii le au tras o la americani,asta daca China ar fi vrut cu adevarat sa i o traga lui Trump si la Americani).

        • Nu ca as fi avocatul Chinei,dar vreau sa vad o logica,in teoriile astea conspirationiste,sunt si teorii conspirationiste pe care eu nu le resping,doar ca alea au un fir logic.

          • Iti spun eu de ce. Chinezii, cu ocazia asta si-au rezolvat si ei o gramada de oponenti interni prin lock-down. Cand inchizi lumea in casa, nimeni nu mai stie ce se intampla pe afara. Logic, nu? Apoi, oprind nitelus economia, lumea s-a speriat ca nu va mai avea produse de larg consum, printre care si produse medicale (iata ca toate se produc doar in China, in continuare). Si asa au crescut preturile si restul guvernelor au pus botul. A iesit banu gros pentru chinezi. Plus ca miliardarii au intervenit ca vai, nu e corect politic sa spunem ca virusul e chinezesc, ca-i suparam pe chinezi, aia inchid fabricile, noua ne scade parnosu si e naspa. Alegerea Chinei a fost perfecta, au vrut sa dea si un semnal clar lui Trump cu cine se pune. Un semn de forta prin toate desfasurarile de forta si miscarile enorme de logistica gen lockdown la 11 milioane de oameni si testare asisderea. Nu uita ca chinezii sunt o mare civilizatie de vreo cateva mii de ani. Si mai joaca si GO. Simplu ca vaca. De ce crezi ca China are in continuare crestere economica sustenabila si solida?

          • China a vrut sa arate ca, indiferent de situatie, e alfa si omega din punct de vedere economic la ora asta. Si cred ca au dreptate. Nimic nu se mai poate misca fara China. Nemtii si francezii deja le pupa condurii. Urmeaza s-o faca si cow-boy-ii!

  • Am dat peste un banc bun zilele astea:
    China (full of remorse): We apologize to the World as we failed to destroy America.
    America (aggravated): Fine!!! We will do it ourselves!

  • @Laurentiu Florea
    Si Giordano a fost ars pe rug. Si toata lumea s-a bucurat si s-a felicitat. Si totusi el a avut dreptate. Si era singur.

  • Adevărul este că românii chiar sufereau enorm sub Ceaușescu. Nu aveau nici somaj, nici inflație, nici infracționalitate organizată, nici prostituție, nici droguri, nici coruptie, nici manele la televizor, nici nu capsuneau cu milioanele în Spania. Noroc cu Revoluția din Decembrie 1989, că a readus România pe făgașul ei firesc.

  • ” Ion Iliescu în decembrie 1989, (…) s-a autoproclamat Președinte ”
    Da , n-a fost cine sa-l conteste . Opozitia a aparut odata cu Soros care le-a dat kibla : „lupta cu comunizmu „. Si asa a aparut GDS . Si asa au aparut PAC si CDR , iar acu TFL-stii . Toata ONG imea asta antiromaneasca isi vadeste pacatul originar : geneza straina . Trasaturile comune : prosti , violenti , inadecvati , fara solutii , intr0-un cuvant , -antiromani : cei „15000 specialisti si redresarea in 200 de zile” se vadira a fi 200 de specialisti si 15000 de zile . Atunci ( 1996 ) ca si acum

  • Maestre,…deci cu ‘termenul fibonacci’…
    cum ramane cu el, Maestre, ca io creca nu s-a mai auzit prin Univers de ‘termeni fibonacci’ care nu-si fac treaba, indiferent cum arata ea…

    unde mai pui ca Trump e practic suma tuturor ‘termenilor fibonacci’ anteriori, deci…adunati de prin toate civilizatiile care s-au manifestat paici!

    io zic sa vedem filmul pin la cap, ca creca va fi interesant.

    • ‘nu noi influentam Realitatea, ci Istoria’
      si da si nu.

      pentru ca Istoria are doua Aripi,
      una e Viitorul iar cealalta Trecutul.
      intre ele…Realitatea.

      care e Traiectoria Realitatii? pai care sa fie, alta, decit aia dintre Alfa si Omega?! deci se pleaca din Omega si se ajunge in Alfa, pe care Omega la pus la indoiala.

      deci Realitatea…fix noi o influentam, Maestre. in lipsa influentelor noastre ea s-ar manifesta in Armonie cu Natura, ea fiind…una cu Natura, in acest caz.

      fiecare dorinta, care se manifesta intr o Realitate clar definita, devine parte a Istoriei,
      mai exact a aripii sale numita Viitor.

      ea, cautindu-si implacabil implinirea, va influenta felul cum Realitatea va fi definita, o va face dupa puteri, insa si armonizindu-se cu alte si alte dorinte de acelasi tip, in final, prin simpla sa implinire, o dorinta modifica Realitatea.

      deci nu numai ca oamenii sint singurii care modifica Realitatea, dar ei sint fix cei care o doresc intr un anume fel, clar definit!
      pentru ca Istoria, cu cele doua Aripi ale ei, Trecutul si Viitorul, e nimic altceva decit ‘povestea dorintei’.

      Napoleon a pierdut nus ce batalie pentru ca,
      manifestindu-se aceasta Realitate, pierderea bataliei,
      alte si alte si alte dinamici au fost influentate, toate, dar absolut toate vizind implinirea unor dorinte. pe loc sau in Viitor.

      Universul nu are Legi. el e Rinduit. atit!
      ‘lipsa legii’ e esenta Universului.

      pe vremurile astea Aripa Istoriei care se ocupa de Trecut…a trecut pe plan secund, cea care conteaza este…
      Istoria Viitorului.

      cunoasterea despre Dinamica Dorintelor e si cea care ofera cunoastere despre Viitor.
      maparea Viitorului, in fapt Istoria Viitorului…abia ea e o poveste pe masura vremurilor pe care le petrecem.

      de fapt ce e un ‘termen fibonacci’ daca nu un purtator de potential plenar, capabil sa modifice Realitatea in asa fel incat ‘dorintele’ continute in acel ‘potential’ sa se implineasca, in mod fundamental prin manifestarea unei Revolutii?

      Elon Musk e si el un ‘termen fibonacci’.
      care e treaba lui paici?
      pai care sa fie, in primul rind…Revolutia!, ca si dorintele astea se nasc in stil fibonacci,
      daia e nevoie tot de o dinamica fibonacci pentru ca dorintele sa fie implinite,
      deci daia se nasc ‘termeni fibonacci’, pentru ca ei aduc in Realitate acest potential plenar, care se constituie in temelie pentru implinirea unei droaie de alte dorinte!,
      pe care, insa abia ulterior!, altii le vor implini!, avind la dispozitie…platforma necesara ( si pe care ‘termenul fibonacci’ a implementat-o )

      un exemplu e Henry Ford, care a revolutionat industria auto.
      pina la Elon Musk,
      care e urmatorul ‘termen fibonacci’ din progresia Ford…,
      multe dorinte s-au implinit, in industria auto, insa aceste dorinte au avut ca platforma fix ‘revolutia’ lui Ford!

      acuma, ca avenit Musk pe lume, …o alta platforma se manifesta, o alta ‘temelie’ e construita, una capabila, in stare sa ridice la un nou nivel povestea lui Ford. Daia ‘Ford’ a ‘murit’, la pachet cu Diesel si Otto, pentru ca devin…produse expirate, incompatibile cu un stil de dezvoltare fibonacci.

      toti cei prezenti intr o Realitate bine definita au o definitie clara.
      unii dintre ei sint capabili sa implineasca dorinte deja dorite, iar altii sint capabili sa viseze, sa-si doreasca dorinte noi-noute, ele adunindu-se la dorintele deja dorite si neimplinite, insa neimplinite pentru ca nu le-a venit sorocul.

      Istoria are doua Aripi
      -una e Dorintele Implinite ( si daca ceva nu va place in Istorie,…apai sa se stie ca…asa au aratat dorintele!, ca Realitatea e pe masura dorintelor, insa la modul Absolut )

      alta e Dorintele Dorite ( si inca neimplinite ), aripa asta a Istoriei, care studiaza Istoria Viitorului, fiind la mare moda, pe vremurile astea.

      Maestre, sa pui Haturi, Viitorului, e tot una cu a tine Dinamica Dorintelor in Frau.
      …’frica de moarte’, care naste ‘dorinta de a nu muri’, manifestat de citeva luni la nivel planetar…are o forta colosala! …colosala!

      Rezumat:
      Istoria e cea care defineste Prezentul, insa Aripa ei care se numeste Istoria Viitorului!

      prin urmare cei care definesc felul cum Viitorul arata sint fix oamenii,
      mai exact dorintele lor.
      noi, oamenii, influentam in mod absolut Istoria Viitorului, care e o suma de dorinte neimplinite,
      si pentru ca Rinduiala Creatiei zice ca orice dorinta se implineste,
      in timpul lui Planck sau peste mii si mii de ani,
      insa se implineste negresit,
      iata cum Istoria Viitorului, adica dorintele neimplinite ale oamenilor, prin implinire! definesc chiar Realitatea.

      …e de retinut!, omul isi doreste in mod relativ, insa dorinta se implineste in mod absolut, pentru ca abia asa ‘referinta’ relativa a omului se poate suprapune, prin corectii, peste referinta Absoluta.

      • Revolutiile in Intreg, adica mondiale, aduc si concepte noi, Istoria Viitorului e unul dintre ele.
        si e fundamental, pentru ca o miscare perpetua a Civilizatiei, in fapt un Perpetuum Mobile e posibil exclusiv prin maparea…Matematica a Viitorului.
        prin urmare la moda vor fi istoricii, insa cei care studiaza Istoria Viitorului. faza e ca ei sint mai degraba matematicieni:)))

        • ez, ‘politica’, din primul moment cind s-a manifestat pe planeta asta,…habar n-am cind o fi fost, si-a cautat desavarsirea.
          adica starea de echilibru.

          prin urmare cind privim viitorul ‘politicii’ il legam de felul in care ea va arata, atunci cind se va desavarsi.

          de unde rezulta ca ‘politica’…e o Moneda. o fata e Natura si dinamicile ei, iar cealalta fata e Antinatura.

          prin urmare ‘politica’ va migra spre manifestarea Intelepciunii, deci a Inteleptilor.
          si
          spre manifestarea unei dinamici unitare, insa Artificiala.

          devi de auzit vom mai auzi,
          insa in aceste doua feluri si numai in aceste doua feluri:
          -Intelepciune
          -Antiintelepciune
          …care sint tot astea:
          -Intelepti, deci daia grandiosi!…
          -Inteligenta Artificiala.

          Rezumat.
          daca stai la tara, creca vei ajunge sa traiesti la brat cu Natura.
          daca stai la oras, creca…vei deveni incet, dar implacabil, o poveste a Artificialului.
          ‘politica’ doar se va desavarsi, cautind ‘Binele Si Raul’
          ________
          Povestea Civilizatiei e a Artificialului, prin urmare ‘politica’ va deveni un produs expirat, metamorfozindu-se in Zeu.
          Civilizatia urmand sa aiba o singura ecuatie de miscare,
          tinuta n frau de o Inteligenta Artificiala, care va fi si noul Zeu,(insa, bineinteles, oamenii avind toata libertatea sa implinesca aceasta ecuatie de miscare…Unica.)
          insa perpetua!, …treaba fundamentala!

          Zeii…de pe vremuri sau mai de curind…doar se desavarsesc…in ochii oamenilor.
          Zeul Modern, mai inainte de a fi modern…e zeu!

          • ez, m am tot gandit la intrebarea ta,
            creca s ar putea spune asa:
            politica se va face, insa ea s-a facut mare, e chiar Politica, acum.
            ‘Politica’ fiind…cea a Creatiei,
            Minte
            Inima
            _________
            Politica’ se face in doua ‘feluri’
            -Natural
            -Artificial
            _________
            pentru ca Iubirea e o ecuatie de miscare, poa sa devina si politica unei natii.
            in orice caz, ‘politica’ va fipe masura vremurilor, deci ‘desavarsita’
            si intr un sens, dar si in alalalt

          • de ce asa arata Politica?
            pai pentru ca Iubirea nu pica niciodata,
            asa ca singura ‘sinteza’ care nu e si Neant e chiar Teza.
            oricum altfel, intre + si – e…Neantul

  • Incepe sa se lumineze toata lumea privind si provenienta scenariului din dec.’89 din Romania.

  • Biden nu s a autoproclamat presedinte,i s a spus ca are peste 270 de electori in buzunar(numarul de electori minim necesar ca sa fii presedinte,sau bulibasa in SUA,ca ajuns si SUA o tiganie),ce sa faca omul daca avea mai mult de 270 de electori,si cand toti stiu ca ,de fapt cu numarul asta in buzunar,esti bulibasa la Americani,a venit omul si a zis ,am 270 si mai multi,am staboru complet,sunt bulibasa.Si Boboru,tiganimea l a aprobat,ce sa faca omu,daca a indeplinit criteriile de bulibasa,no omu i bulibasa,ca asa i a zis staboru ca l vrea bulibasa,ce sa faca omu sa refuze? Nu,s a intronizat omu bulibasa 😆 😆 😆

  • Incep sa cred ca raspunsul este afirmativ,incep sa cred ca Trump e chiar diliu.

    • Se stie demult ca Trump prezinta semne ale unei patologii mintale.
      Înca din octombrie 2017, dupa un an de mandat, 27 psihiatri si psihologi eminenti au publicat o lucrare colectiva despre problema instabilitatii mintale a presedintelui: „The Dangerous Case of Donald Trump”.

  • Daca as fi Donald Trump ,mi as recunoaste infrangerea,asta ar fi singura cale de a iesi cu demnitate din treaba asta.Trump recunoscandu si infrangerea ar avea ocazia de a ramane seful Opozitiei,iar la cum sta treaba in SUA,noii administratii Democrate nu i va fi deloc usor,va fi un mandat infernal pentru Joe Biden si echipa sa democrata,astfel ca pentru republicanii lui Donald Trump este o ocazie perfecta de a sta 4 ani in Opozitie,si sa i toace marunt pe democrati,facand o Opozitie agresiva timp de 4 ani,insa asta presupune ca Donald Trump sa aiba intelepciunea de a si asuma infrangerea,si de a se pregati spre a deveni liderul Opozitiei Conservatoare(Opozitia este o etapa prin care orice politician trebuie sa treaca pentru a se maturiza politic).Norocul Democratilor este ca Donald Trump nu este nici un politician autentic,nici un mare lider,este doar un IDIOT cu gura mare,si un PROST in ultima instanta,pentru ca unui LIDER autentic,si a unui OM POLITIC nu i este frica de OPOZITIE,ci o accepta ca pe un dat,un moment politic necesar,un prilej de maturizare politica,in care poate trage invataminte politice.Trump agatandu se de scaun nu face altceva decat sa ne arate ceea ce a devenit evident pentru toti ca este,un mort politic care incepe sa puta,si pute urat.

    • RIP Donad Trump(ca om politic).

      • Felul in care se agata de putere si de scaun a lui Donald Trump mi se pare penibil si grotesc,pana si ginere su a avut bunul simt de a i spune lui Trump”tataie e bine sa te retragi”,dar Trump nu intelege,si arata tuturor o fata de a dreptul grotesca si penibila.Ma intreb daca nu cumva Geo are dreptate,si omul nu e cumva ,pe bune dus cu sorcova rau de tot(Trump).

        • Cu alte cuvinte, cel furat trebuie să se resemneze, nu-i așa?! Toată lumea trebuie să se resemneze în fața unor structuri oculte care siluiesc întreaga planetă, nu? Trump e mult mai deștept și curajos decât cred unii și alții. E conștient de miza uriașă a bătăliei actuale. Mi se pare ridicol să-l critice tocmai iobagii români, oameni antrenați să se prostitueze pe la curțile puternicilor zilei.

        • Fratioare, ai o marota cu Trump, cam cum are Werner cu pesede. Parca te-ar fi injurat Trump personal de muma. Zau asa. Mai suntem si noi un pic cerebrali sau nu? Trump, cu toate derapajele sale, era singura stavila a americanilor (si nu numai) conservatori in fata tuturor deraiatilor condusi de multimiliardarii pandemici, care vor transformarea lumii (prin frica) intr-un imens lagar de concentrare in care oamenii sa nu se mai intalneasca fata in fata, sa rida, sa traiasca, sa nu mai aiba voie sa protesteze si sa-si tina gura ferecata si ascunsa dupa o masca, asta daca mai indraznesc sa iasa din case (care din motive evidente economice, nu le vor mai apartine in scurta vreme). Vor doar niste roboti care sa munceasca, sa se distreze virtual, conform unui program bine stabilit si sa asculte cuminti ordinele de la stapanire. Daca crezi ca cei doi mari castigatori (decretati de presa cumparata ghici de cine) sunt cei care vor conduce, te inseli amarnic. Uita-te cine conduce OMS si vei vedea cine sta in spatele mascaradei si tragediei globale. Lumea o ia la vale tot mai tare iar oile sunt bagate in tarc in drumul spre taiere. Sa nu te mire daca intr-o zi, cei batrani, cei neputinciosi sau bolnavi, nu vor fi eutanasiati, in virtutea dreptului la sanatate al societatii! Nimeni n-a vrut sa vada si sa creada ca Hitler va arde planeta. Si totusi s-a intamplat. Nici azi nimeni nu vrea sa vada sau sa creada ce urmeaza sa se intample. Istoria ne arata dar noi nu vrem sa invatam. Sanatate!

          • Erata: sa nu te mire…daca vor fi eutanasiati…

          • @cib: Așa este. Lumea e inconștientă, e adomită de propagandă și scufundarea în plăceri meschine. Trezirea la realitate va fi dureroasă.

          • Daca ai avea si argumente pentru sustinerea teoriilor conspirationiste pe care le vehiculezi, ai putea fi si credibil. Asa… fiecare (inclusiv tu) cu „marotele sale, mei, cibule!

          • Bai geo, daca nu vezi ce se intampla in jurul tau sau nu crezi dacat ce-ti spun „autoritatile”, ma indoiesc ca vreun desen te-ar putea ajuta. Cand vei deschide ochii va fi prea tarziu. Eu sunt primul care nu mi-as dori sa traiesc ceea ce cred ca va veni dar pana acum viata nu prea m-a contrazis! Plus ca in realitatea reala, nu cea virtuala de pe ecran, raul invinge intotdeauna. Iar eu cred in Murphy!

          • Teoriile conspirationiste apar intotdeauna pentru ca niste oameni chiar conspira.Iar unii mai si gandesc si pun cap la cap diverse informatii. Asta inseamna sa judeci cu ce ai intre urechi, nu sa astepti sa-ti dea guvernantii rezultatul problemei. Ar fi prea simplu dar nu e suficient. Deci, eu nu cred o iota din ce mi se spune oficial. Niciodata. Si e dreptul meu de om rational. Giordano a fost singur contra tuturor dar a avut dreptate. Si el a avut o teorie conspirationista (conform autoritatilor momentului) care s-a dovedit ca a fost corecta. E suficient ca un singur om sa se indoiasca si tot esafodajul minciunii se va prabusi pana la urma.

          • Acum suntem pe planeta la momentul in care toata lumea admira hainele imparatului. Daca vom avea noroc, va aparea si copilul care va spune adevarul. Daca!

          • Tocmai ca vad! Si eu vorbesc doar despre ceea ce vad, nu despre ceea ce visez, iar lozinca aceea cu „viata nu prea m-a contrazis” o pot folosi si eu ca tot omu’, sper sa nu te deranjeze…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *