Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cabinetul Cîțu nu a avut nevoie decât de cîteva zile pentru a-și da arama pe față

Cabinetul Cîțu nu a avut nevoie decât de cîteva zile pentru a-și da arama pe față: astăzi, a dat oficial startul…

Corneliu Florin Buicu luni, 28 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Cabinetul Cîțu nu a avut nevoie decât de cîteva zile pentru a-și da arama pe față”

  • Lingaii regimului de dupa 1990 [ca a fost acelasi ,indiferent de slugi] pot afla ca dosul lins al stapanilor miroase uneori si a rahat,nu numai a dolari si euro.Tine-o asa ,Partule.La mai mare.Presa ,cainele de paza a parazitilor de la stat care vin la birou doar sa cosume oxigenul si sa tina ocupata toaleta incepe sa se vaite,Ce Covid.Ce vaccinare obligatorie?Mofturi.

  • Dl Citu, „mare finanțist” , este între ciocan și nicovala. El nu are indeile lui despre cum sa administreze economia, el este un „mit” (mâț). El va executa ce i se comanda. Știe bine ca de aceea a ajuns prim ministru. Din păcate, ii dau dreptate, euros sunt creați de ECB (european central Bank), deci el trebuie (și noi, binenteles) sa dansam cum ni se cântă. Aferim!

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog