Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Calda îmbrățișare a lui Klaus Iohannis cu mănuși de schior

Comentarii

15 comentarii pentru articolul „Calda îmbrățișare a lui Klaus Iohannis cu mănuși de schior”

  • “Invadarea Cehoslovaciei de către trupele Pactului de la Varşovia constituie o mare greşeală şi o ameninţare pentru pacea în Europa, pentru soarta socialismului în lume şi este o zi a ruşinii pentru mişcarea internaţională, li s-a adresat, cu fermitate, Ceauşescu. Nu există nici o justificare şi nu există nici un motiv care să facă admisibilă, fie şi numai pentru o clipă, ideea unei intervenţii în treburile interne ale unui stat socialist frăţesc (…) Nici un străin nu are dreptul de-a spune ce formă trebuie să capete construirea socialismului”.
    .
    ( 😛 Pentru unii, acesta ar fi fost un comentariu de om care nu iubeste pacea si e predispus la injuraturi ca cititorii-comentatori de pe alte site-uri. 😛 )

  • Avand in vedere ca pe vremurile astea conducatorii care iubesc razboiul, nu pacea, sint cei care sint declarati eroi mondiali,
    inclusiv pe acest sait :),
    fiindu le laudata deosebita pricepere cu care isi conduc in lupta poporul patriot, unit in jurul conducatorului,

    imi manifest dorinta de a nu afla daca sintem un popor plin ghioalca cu patrioti,
    nici daca sintem sau nu un popor unit
    si nici sa aflu daca avem sau nu avem un conducator erou galactic nu simt nevoia.

    decit sa demonstram cit de uniti si patrioti sintem,
    asemenea altui popor plin ochi cu patrioti uniti in cuget si simtiri in jurul conducatorului erou mondial,
    insa carora le pica bombele in cap zi si noapte,
    aleg varianta in care traim in Pace,…asa cum om fi.
    –-
    ( „Utilizarea reţelei de aeroporturi militare ale acestor ţări pentru a servi ca baze pentru avioane militare ucrainene şi utilizarea ulterioară a acestora contra forţelor armate ruse ar putea fi considerate ca fiind implicări ale acestor ţări într-un conflict armat” stiripesursero )

  • comentariile de pe acest sait, mai nou tind sa se suprapuna peste calapodul intalnit in comentarii pe alte saituri 🙂
    ce lipseate, pesemne deocamdata, sint momentele in care comentatorii se dau dracului unii pe altii, …adesea cu placere:)

  • Individul este o carcasa goala,si atat !!

  • Domnule Cristoiu,
    De ce vă mirați de Klaus? De ce ne mirăm? Omul este politician, probabil când se urcă în limuzină se și spală cu spirt pe mâini. De când s-au inventat politicienii, când aceștia nu îmbrățișează și nu pupă copiii, le fură ciocolata. Este colosal cum un eveniment( foarte grav) poate reseta gândirea colectivă. Trebuie să uităm istoria.Trebuie să uităm(pentru a nu știu câta oară) de românii din Ucraina și ce au îndurat, trebuie să uităm de Maidan și de masacrul din acele zile. Ca o ironie a istoriei, acum, cei masacrați, dacă pot spune așa, luptă cot la cot cu masacratorii și sunt frați de arme. Trebuie să uităm că în toate topurile legate de libertăți și democrație, Ucraina ocupa ultimele locuri. Trebuie să uităm de comportamentul ucrainenilor față de refugiații afghani și sirieni(https://www.youtube.com/watch?v=Y7RASTRaZYw, https://www.youtube.com/watch?v=_2ujWoPK71I), trebuie să uităm că de opt ani de zile Ucraina bombardează și omoară oameni în regiunile separatiste(https://www.youtube.com/channel/UCbjTWVaRx6jMN5ZYgbqe2_w). Acei oameni nu contează? Sau mergem pe principiul aliat când bombardau Germania, că oricum toți sunt naziști. În trei zile din februarie 1945, în patru raiduri, aliații au omorât în Dresda 25,000 de oameni. Câți aliați au murit în războiul din Irak în opt ani și aproape jumătate de câți americani au murit în războiul din Vietnam. Și în general, trebuie să uităm cam orice. Eu nu pot și nici nu vreau. L-am auzit zilele acestea pe Boris al britanicilor, cum spunea că Putin este un imperialist însetat de sânge. Eu nu m-aș juca așa cu termenii, când vine vorba de Marea Britanie, pentru că la imperialism sângeros este campioană mondială absolută. Și în general, occidentalii să o lase mai moale cu morala și cu aruncatul cuvintelor față de care nu au nici o proprietate. Le amintesc că atunci când americanii aveau lagăre în războiul civil, germanii nici nu visau la așa ceva. Când belgienii tăiau mâini prin Congo și americanii se jucau cu eugenia și cu rasele superioare, germanii erau mici copii. Iar germanii să tacă, pentru că e mai bine așa. În timp ce scriu aceste rânduri, îmi aduc vag aminte(vorba vine), că de câțiva ani India trece printr-o foarte gravă criză a apei. În jur de 600 de milioane de oameni(600,000,000!), nu au acces la apă. Contează? Aaa, nu sunt la porțile noastre. Le-aș răspunde celor care se miră, că nu se așteptau la așa ceva în sec. XXI. Unde ați fost de 22 de ani? Nu a contat pentru că nu era peste gard, asta-i cu totul altceva. În ziua de azi, dacă ridici două degete pentru a-ți apăra poporul, gâzii și prelipcenii te calcă în picioare ca pe un putinist nenorocit. E foarte frumos ceea ce se întâmplă pe la granițe. Dar noi mai contăm? Bătrânii și copiii noștri obidiți, mai contează? Eu nu mă raliez acestei atitudini și gândiri unilaterale și unidirecționale.

  • ‘FMI trage un semnal de alarmă: consecințele economice ale războiului sunt deja extrem de grave’ ( stiripesursero )

    s-ar parea ca fmi e noul oms 🙂
    referinta ‘pandemiei de covid’ a fost oms, iar acum referinta ‘pandemiei de efecte ale razboiului’ este fmi

  • putem plinge de mila ucrainienilor, sint in razboi, cum sa n-o facem!, agresorii sint rusii si ei sint vinovatii,
    insa,

    daca folosim aceasta logica atunci… deja
    putem plinge si de mila miliardelor de oameni care vor suferi de pe urma ‘pandemiei de efecte ale razboiului’, agresorii fiind, de data asta, cei care initiat ‘pandemia de efecte ale razboiului’

    ‘razboiul din ucraina’ e una, ‘pandemia de efecte ale razboiului’ e alta poveste.

    • prin urmare se cade sa i tratam cu aceeasi consideratie
      si pe rusii care au initiat ‘razboiul din ucraina’
      si pe cei care au initiat ‘pandemia de efecte ale razboiului’

  • intre Marea Resetare si Marea Revolutie e…un hau :)))

    proiectul Marii Resetari, si care are tendinta sa fie definit Matematic, contine o eroare fundamentala.
    in fapt nu ia in considerare fix efectele pe care Marea Resetare le produce in Natura :))
    si care, e adevarat!, la inceput catalizeaza chiar Marea Resetare, insa mai apoi va cataliza exclusiv Marea Revolutie

    ‘cunoasterea’ despre Marea Resetare va fi intotdeauna una relativa, chiar daca ea va fi una absolut relativa.

    tot asa cum Marea Resetare se foloseste de papusi de paie in implinirea propriei ecuatii de miscare, si Marea Revolutie face, indirect :))), o papusa din Marea Resetare :))

    cei care definesc ecuatia de miscare a Marii Resetari sint infasurati in ecuatia de miscare a Marii Revolutii, si sint asa in mod absolut 🙂

    pe cind Marea Resetare e o poveste ‘in sistem’, Marea Revolutie e una care isi are Radacina in afara ‘sistemului’ (…numit Natura )

    cei care genereaza ecuatia de miscare a Marii Resetari pricep ceea ce fac in mod absolut
    cu acelasi succes cu care papusile lor de paie pricep ceea ce fac :)))

    la orizont…ploile de la Waterloo.

  • *De când am sesizat manipularea asta mediatică împopoțonată cu imagini din jocuri video tratez știrile exact ca pe o olimpiadă de prosteală pe față. Este o avalanșă continuă de știri neverificate, poate-poate se va speria cineva.
    Îmbrățișarea cu mănuși de ski e de un penibil absolut, la fel și steagurile lui Boc precum și atitudinea servilă a fluturelui sucevean.
    *Că veni vorba de Huawei tocmai mi-am cumpărat la prețuri avantajoase electronice de ultimă generație.
    * Iată că așa-zisa plandemie neconsfințită de niciun act oficial, logic, nu a existat și toate teoriile conspirației s-au dovedit a fi adevărate.

  • Poate ar trebui sa vedem razboiul din Ucraina ca o continuare a planului resetarii. Se continua mentinerea fricii in Europa, exista teama nucleara, care se cultiva si in America. Nu este excus si aparitia Chinei cu Taiwanul, pentru a mentine in frica si zona asiatica. Disparitia terorii covidului ar fi insemnat revansa celor inselati, ar fi urmat mari revolte populare, caderi ale celor vinovati de genocidul covid. Totul se vede in modul de manipulare a presei privind Ucraina si modul de actiune al rusilor in Ucraina, care arata ca razboiul va dura mult.

    • @
      :))
      legarea ombilicala a ‘pandemiei de covid’ de ‘pandemia de efecte ale razboiului’ e de Bun-Simt…si e chiar de cind a inceput Pandemia de efecte ale razboiului, deci ‘ poate ar trebui’ e deja, logic vorbind, o exprimare expirata 🙂

      ‘razboiul din ucraina’ este, insa, fenta pe care esti invitat sa te duci cu cel mai mare drag.
      cea care conteaza cu adevarat este, de fapt, ‘pandemia de efecte ale razboiului’, ea e cea care va pune presiune nemaivazuta pe sistemele sociale ( tinta fiind demolarea lor controlata, concomitent cu procesul de reconstructie din mers a Noilor Temelii )
      in pandemia de covid nu prea era clar, poate, care e treaba cu cei care implinesc dinamicile pandemiei fara sa cirteasca. acum e clar 🙂

  • doua vorbe despre lista celor care au gandit singuri pe vremea pandemiei de covid…

    Niciodata n-a mai fost lumea mare excitata la acest nivel, manifestandu-se, concomitent, putinta de a-i identifica pe cei care ‘reactioneaza’ ca urmare a manifastarii starii de excitatie.

    Eu am atras atentia asupra acestui aspect inca de cind pandemia…nici nu incepuse bine,
    ma gindeam io atunci ca…sa vazi ca toate dinamicile pe care statele si le vor devoala, ca urmare a maniefestarii unui asemenea catalizator, vor deveni, brusc, Cunoastere fundamentala despre acele state si, ziceam io, bine ar fi sa nu devoalam chiar dinamicile fundamentale:)))
    Astazi…doar zimbesc, privind la ce spuneam atunci, statul era chiar ‘parintele’… 🙂

    Maestre, lista aia si au dorit-o unii cu mare ardoare!, de abia asteptau sa beneficieze de un catalizator de anvergura pandemiei de covid pentru a-i trece pe lista pe aia care gindesc singuri!

    De ce? pai pentru ca atunci cind te comporti cu popoarele ca si cum te comporti cu niste copii, popoarele vor reactiona fix cum reactioneaza copiii,
    visul de aur au celor care conduc statele fiind ca ei sa fie ‘parintii’ iar popoarele sa fie ‘copii’, care, copii fiind, deci minori, …au drepturi limitate inca din definitie :))

    Cei care au dovedit ca pot gindi singuri sint deja trecuti pe o lista, n-am absolut niciun dubiu. Insa nu pe lista asta, care pare a fi una…de bine:)))

    Efectul acestei liste va fi, logic, generarea unor proceduri prin care ‘cei care gindesc liber’
    si care au, prin urmare, potentialul de a trezi in ‘copiii’ numiti popoare constiinta faptului ca…nu sint chiar copii:))),
    vor fi invaluiti in ceata, astfel incat influenta lor sa devina insignifianta.

    Faptul ca exista si procedura.. eutanasierii…e si asta o procedura, …de bun-simt pentru ‘parinti’, si la nevoie va fi folosita si asta, ca pina la urma se va face totul pentru ca ‘parintii’ sa ramana parinti, iar ‘copii’ sa continue sa se manifeste ca unii care au drepturi limitate prin insasi definitia de copil.

    Polarizarea dintre Stat si Popor, care momentan creste, va fi domolita…matematic!, popoarele vor fi puse cu botul pe labe…matematic, ‘parintii’ au deja sificienta cunoastere despre ‘copii’ astfel incat ei sa fie dirijati spre ‘strunga’ cu talent si in stare de pace.
    ‘Copiii’ vor dori sa aiba alti ‘parinti’, mai buni daca exista, iar daca o optiune va exista la un moment dat, atunci ea va deveni realitate doar atunci cind ‘parinte’ va putea fi o inteligenta artificiala.

    Ajungi sa iti doresti sa fii tradat in asemenea hal mai degraba de-o inteligenta artificiala, decit de…oameni 🙂

    toate minciunile, ridicate la rang de adevar si propovaduite pe toti peretii, se intampla cu acordul celor care au…sau aveau, obligatia sa protejeze poporul.
    adica fix cu acordul ‘parintilor’ :)))

    ca in ceea ce priveste popoarele, in fapt ‘copiii’, in media vor rula exclusiv emisiuni in care e nevoie de acordul ‘parintilor’ :))

    vremea in care puteai sa ti alegi ‘parintii’ e cam apusa, din ce se vede:)), acum ‘copiii’ sint luati cu japca matematica de unde sint si rinduiti, tot matematic, pe mana unor ‘parinti’ predefiniti.

  • Faceți, Maestre, un interviu cu Valentin Vasilescu. Așa, ca să auzim și opinii de militari… https://www.facebook.com/vasilescuv1

    BTW, nu l-am auzit menționat la listă pe Profesorul Virgil Păunescu. De fapt, cred că el nu se pune: este făcător de vaccinuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *