Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Călin Popescu Tăriceanu: „Ura este mai apetisantă decât dragostea!”

Am tăcut o perioadă! Am tăcut cu modestia și umilința celui care nu a fost victorios de data aceasta. Am așteptat să se…

Postat de Calin Popescu Tariceanu luni 14 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Călin Popescu Tăriceanu: „Ura este mai apetisantă decât dragostea!””

  • Nimic nu este mai important decât sunt drepturile și libertățile cetățenești. Dar un discurs electoral nu poate fi limitat la acest subiect.
    De mult prea mulți ani nu se mai aude nici un fel de mesaj liberal.
    Economia de piață șchioapătă deoarece este încorsetată de o concurență neloială.
    Sistemul de taxe și impozite penalizează munca, spiritul creator și valoarea adăugată, prin taxele și contribuțiile pe muncă, impozite pe profit și valoare adăugată, creând avantaje pentru cei neperformanți, descurajând productivitatea.
    Politicile monetare subvenționează importurile.
    Birocrația și legislația stufoasă favorizează corupția și pe cei care o folosesc ca avantaj economic.
    Învățământul se deteriorează pe măsură ce birocrații fac și desfac curicule, în loc să se creeze un sistem concurențial între școli, bazat pe autonomie financiară.
    Se finanțează sistemul sanitar, în loc să se aloce bani pentru tratamentele bolnavilor, pentru care să concureze spitale moderne și medici bine plătiți.
    60% dintre votanți au stat acasă, pentru că aveau de ales dintre feseniștii și urmașii feseniștilor strănși în PSD (FSN/FDSN) și PNL (fost PD, fost FSN).
    25% dintre cei care au votat, au votat antisistem, adică USR și AUR.
    Domnule Tăriceanu, în ultimii 30 de ani ați avut votul meu. Căutați-i prelegerile lui Milton Friedman pe Youtube! Recitiți-l pe Adam Smith! Reamintiți-vă că sunteți liberal!
    Aveți autoritatea unui fost premier. Aveți autoritatea penultimului președinte liberal al PNL!
    Puteți (incă) să-i atrageți în jurul Dvs. pe cei care vor putea fi, peste 4 ani, vocile liberale care trebuie să se audă în Parlament.
    Nimic nu vă poate încheia mai frumos cariera decât să reclădiți un adevărat partid liberal!
    Curaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *