Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Canalului de YouTube al lui Ion Cristoiu i-a fost ridicată suspendarea

După ce timp de trei ore am fost blocați pe YouTube, în urma contestației depuse, am fost deblocați. Remarcăm promptitudinea și salutăm corectitudinea platformei, care și-a recunoscut eroarea: „Uneori, greșim încercând să facem totul cât mai bine. Ne cerem scuze pentru frustrarea cauzată de greșeala noastră și îți mulțumim că ne-ai anunțat.”
Ne revedem ca până acum pe canalele obișnuite: cristoiublog, YouTube și Facebook.


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Canalului de YouTube al lui Ion Cristoiu i-a fost ridicată suspendarea”

  • Maestre, va apreciez da’ totusi, ce v-a facut amaratul ala de motan ca sa-l umiliti in halu’ ala? Nu era mai simplu sa-l lasati sa-si faca tura pe acoperis in cautarea Julietei? Nu era mai simplu sa spargeti ecranul smartfonului daca erati nervos, ca pe ala sigur nu-l durea si nici demnitate nu are?

  • Asa marinimie, mai rar! Slava YT!

  • Țonți, două voturi, eu și soția.

  • După ce am scris mesajul pentru canalul închis, acum, slavă Domnului s-a anulat pedeapsa. Rescriu. Încercați să nu mai gândiți, vă cramponați că drona poate fi distrusă cu borcanul de gogonele, dacă toată lumea știe că borcanul cu castraveți murați este mai bun, ziceți așa. Nu va mai puneți întrebări de ce rușii, in zonă majoritară rusă, violează, ucid, fură, distrug clădiri, se știe, de foame, sursa lor de hrană sunt câinii vagabonzi. NATO, vă luați după fătuca de la Paris, vorbește numai prostii, auzi, toată infrastructura a fost distrusă de la început și atunci cine se bate. Bate câmpii, până la ultimul uk tot poporul, tineri, fete, bătrâni, pușcăriași, un popor întreg, mai puțin ăia cu multe milioane, a început la 4, ei au avut dispensă până la 10, luptă împotriva bandiților agresori. Ei sunt cei care cu suces, până acum, distrug hoardele sălbatece ale Moscovei. Vă rog cu respect aș dori să beau cafeaua de dimineață, alaturi de soție, vizionând Cristoiu tv. Evenimentul anului a fost să o aud pe doamna mea spunând: „nu dai și tu pe Cristoiu”…
    Alternativa este Razvaan și Dali…
    Cum de ce ți-e frică nu scapi vă spun sincer că de la început mă gândeseam dacă vă închid sau nu. Să vă ajute bunul Dumnezeu.
    Vă respect și vă mulțumesc pentru tot ce scrieți și postați, nu voi uita niciodată că într-o tură de noapte pur și simplu am râs cu lacrimi cu pastila Lazar de la Rusca.
    Vă doresc sănătate dvs, familie și tuturor celor apropiați care vă ajută să ne fiți aproape.

  • Spune-mi va rog unde vă vom putea urmari….

  • Treceți pe Rumble (rumble.com), sunt destui care și-au deschis canal video acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *