România a câștigat meciul contra Ucrainei cu 3-0, în primul meci al grupei E de la EURO 2024

Când a fost la Kiev, Klaus Iohannis nu i-a vizitat și pe românii din Bucovina

Comentarii

18 comentarii pentru articolul „Când a fost la Kiev, Klaus Iohannis nu i-a vizitat și pe românii din Bucovina”

 • exista, cu privire la ucr, opinia ca …ori negocieri ori razboi

  pai de ce sa fie doar astea doua?!, ca mai e una, chiar cea care conteaza in mod fundamental:
  manifestarea unui Razboi Geros intre Est si Vest,
  Estul si Vestul fiind Cele Doua Lumi care definec Noua Lume

  • mai tre pus doar punctul pe i

   • @Online
    Daca n-ar fi de plans ar fi de ras…daca vrei sa te amuzi…
    https: //www.national.ro/dezvaluiri/pax-americana-la-ankara-cui-ne-lasa-sua-781701.html#comment-240293
    Seara Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • taraganarea razboiului nu e atat de profitabila ca maniefstarea razboiului geros. asa ca sint de asteptat manifestari ale unor catalizatori capabili sa declanseze razboiul geros
     nu exista cistigator in povestea din ucr, insa el poate fi cautat. pentru ca nu exista singura iesire onorabila este prin manifestarea Razboiului Geros, cel care, prin definirea a doua lumi, Estul si Vestul, defineste Noua Lume.
     exista vreo intersectie intre Est si Vest, azi?
     bineinteles ca inca exista, insa ea va deveni multime vida in curind.

     • habar n am daca planul a aratat aidoma Sistemului de Balante al Creatiei din start sau …pur si simplu el asa ‘pica’, in final,…starea lui armonizindu se cu dinamicile din Univers.
      insa … oricum ar fi nu prea vad cu se poate scapa din dinamica asta, Est si Vest, fiecare avand, la rindul sau, propiul est si vest. caz in care exista un spatiu tocmai bun de reazem, pe mijloc, …paici pe unde sintem noi, insa manifestarea lui necesita un nivel superior, mai degraba desavarsit,a putintei de ‘a face Pace’

    • ( daca nu plua la Wateroloo Napoleon cistiga lupta
     dotinta omului se implineste, asa e, insa o face in mod absolut. mai altfel spus Napoleon n ar fi pierdut la Waterloo daca n ar fi planuit lupta )

     • daca omul n ar fi planuit Marea Resetare pesemne ca nici Metamorfoza nu s ar fi manifestat.
      de la Marea Resetare la Metamorfoza e …fix cit de o ‘ploaie de la Waterloo’.
      acum doar stam s privim …sa vedem cum o sa arate ploaia, ce haina imbraca. insa cam atat, Metamorfoza e implacabila ( pentru ca e o dorinta fundamentala a omului )

     • sau, mai altfel: omul n ar fi putut planui calea catre Metamorfoza, insa dorinta ( de nemurire ) trebuia sa se implineasca.
      prin urmare ‘calea’ a fost asamblata din ceva ce omul a putut pune la cale, Marea Resetare, si ceva ce ‘se adauga’, o ploaie de la Waterloo, cu treaba asta ocupindu se chiar Natura, care se daruieste pe sine pentru ai implini omului dorintele…

    • vali, vin vremuri grele, unele dinamici se cade a fi lasate pe seama Batranilor care si au proiectat dorintele dincolo de generatii, peste ani si mii de ani, tocmai pina pe vremurile astea. nu e nimic intamplator pe vremurile astea, nu e de plins nu e de ris, pur si simplu e cum e. manifestarea prin superpozitii era ceva de bun-simt, s-ar putea ca ea sa devina singura varianta, in cazul Razboiului Geros.

    • cum am mai spus, pe vremurile astea ‘pe mijloc’ e Pustiul.

     pentru ca se prea poate sa ‘picam’ pe pozitia asta singura varianta de ‘trait’ e polarizarea Artificial VS Natura.
     astea ar cam fi de bun-simt sa fie superpozitiile, urmand a ne situa pe pozitia Naturii, neavand nimic impotriva Artificializarii, pentru ca asa si numai asa Pustiul ala are Temelie, ea fiind fix aia care nu pica niciodata din Artificial VS Natura

     daca barim doua servicii, cum zice articolul, au ajuns la o astfel de concluzie despre pozitia pe care ar urma sa o ocupam, s ar parea ca nu chiar toti analistii sint impotenti pacolo, asa ca …barim ai de unde sa te apuci :)),

 • As dori un comentariu cu privire la planificatele vizite ale lui Iohannis în America de Sud in ianuarue 2023. O caruta de bani cheltuiți de noi, intr-o perioada dificila. Cum e posibil asa ceva?
  Chiar nu îl poate opri nimeni?
  Care e necesitatea acestor vizite?

 • Încrederea se câștigă greu și se pierde ușor. Pot avea românii încredere în cineva din politica românească?! Nu, în niciun caz!!!

 • O mica eroare. Presedinta Ungariei nu l-a vizitat pe Zelenski, ci a participat la “smecheria” cereale pentru Africa. S-a angajat sa ia si sa duca 10000 tone in Africa, sa arate sprijinul individual dat Ucrainei, dar mai ales optiunea Ungariei, bani pentru infometati, nu pentru arme.
  Noi construim retele electrice, conducte de gaz, cai ferate, sa dam ce avem, pentru ca noi intelegem sa economisim.
  Fara discutie este de admirat vizita facuta de presedinta Ungariei in teritoriile locuite de unguri in Ucraina.
  Un caine, mascul puteric, isi marcheaza teritoriul afara cand scapa din curte. Spera sa revina.
  Nu stim daca dna presedinte nu a purtat la gat un fular.

 • A merge sa se intilneasca cu acea comunitatea însemna sa o legitimeze
  Sa arate ca pentru noi cei 600000 de romani de acolo înseamnă ceva
  Pentru noi poate pentru el sigur nu
  Pentru mine devine hilar gradul înalt de expectatie la adresa lui KWJ
  Ce Dumnezeu așteptări mai aveți de la el

  LGBT are azi ca propagandisti mondiali țara Führer-ului
  Nu va amuza comicul situației

  • nu prea. creca pe motiv ca situatia n are comic. sau …ne amuza cu aceeasi masura cu care ne au amuzat razboaiele mondiale, deci cum sa nu ne amuze

 • Tara e condusa nu de oameni indiferenti la soarta poporului roman , ci de oameni care chiar urasc acest popor.

 • Conform sondajelor publicate recent aceste slugi natange,cum le numiti, si partidele lor de mankurti se bucura de increderea a vreo 70 la suta dintre romani.Parerea mea este ca problema Romaniei este poporul ei si nu slugile.

  • nu este clar daca 70% este incredere, rezultata in urma unui sondaj, sau siguranta data de majoritatea parlamentara. In general , un sondaj se face pe 1000-1500 persoane , de obicei telefonic, in lista poti sa bagi toate neamurile si prietenii, din zece persoane sunate, doar trei -patru isi pierd timpul sa raspunda. Daca mergi in piata si faci un sondaj, vezi ca sunt 90% injuraturi, catre toti care au condus si conduc Romania. Perfecta dreptate, vinovati sunt romanii, slugile nu au nici o vina, nu sunt romani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *