Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Când avocații sunt condamnați că și-a ajutat clientul prin simplul fapt de a-i fi avocat

Pentru mine personal avocatura s-a cam terminat din momentul în care ieri seară un coleg avocat a fost condamnat la 5…

Postat de Dan Cristea vineri, 18 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Când avocații sunt condamnați că și-a ajutat clientul prin simplul fapt de a-i fi avocat”

  • Cand un nobil gresea fata de rege,in Evul Mediu,era ucis nu doar nobilul,ci si familia acestuia si servitorii sai,chiar daca erau nevinovati,si nu participau la faptele acestuia,sau daca participau la tradarea regelui,o faceau pentru ca erau obligati prin porunca de nobilul respectiv(dar ei nu erau vinovati,ca nu faceau faptele de tradare din voia lor,insa erau ucisi oricum impreuna cu nobilul respectiv).Asa si cu avocatul acesta,a fost ras doar pentru ca si apara clientii,desi trebuiau doar clientii vinovati sa fie rasi,au fost insa rasi toti cu avocat cu tot.Exact ca si in Evul Mediu.Si atunci,de fapt acolo e Romania.In Evul Mediu.

  • Dar avocatii pedofililor ,pe astia nu i condamna nimeni,pe avocatul lui Dinca nu l baga la puscarie 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 acum inteleg ca i bagi pe unii la parnaie,dar cu tot cu avocat,cam mult totusi.Dar e Romania,tara de ev mediu,ratacita in modernitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *