Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Când bogații îi vânează pe săraci

Există o subcategorie dizgrațioasă a politicianului de dreapta, plini de bani câștigați de pe poziții privilegiate, le atârnă ceasurile grele pe la mâini, blănurile, Vuittoanele și operațiile estetice, care în momentul în care ajung la guvernare își fac o prioritate în a vâna amărâții care beneficiază de 3-400 lei lunar din ajutoare sociale. Cică nu muncesc și nu merita nimic din partea statului, trebuie rași de pe suprafața pământului, să moară de foame și în frig, ei și copiii lor.
Dar voi ce ati muncit, îmbuibaților? V-ați angajat vreodată corect pe piata muncii, să vedeți cum este? V-ați depus vreodată CV-ul undeva fără să apelati la rețelele de pile în baza cărora ați parvenit profesional și ați ajuns in politica mare? Nu vă este rușine așa un pic?
Dacă nu erați trași în sus de ăia care v-au promovat, erați niște nimeni, tot ca românii ăia pe care voi îi detestați atât.

(Text de Sidonia Bogdan)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Când bogații îi vânează pe săraci”

  • Mie mi-e mai silă de ăia care se dau mari, vezi Orban cu ” da…ne vom gândi și la zone fără sezlonguri pentru cei care nu-și permit să dea 8 sau 9 lei cât costă închiriatul.” Unde dracu a văzut el prețurile astea, că de ani buni sub 18 2o lei nu găsești? Plus ideea că din piața cumpără doar oamenii săraci.Eu cred că greșeala dreptei românești de acum este că a supraestimat numărul celor înstăriți, dar, în același timp, a subestimat inteligență propriilor potențiali votanți. Un om normal la cap nu ține să facă parte dintr-un trend ci se uită la propriul buzunar și interes atunci când votează.

  • Eu nu i-aș pune pe același nivel.
    Amarâții aia de care vorbești sunt niște oameni de valoare față de nimicurile astea parvenite și pline de ifose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *