În fiecare marți, îl puteți urmări pe Ion Cristoiu și pe Canal33, unde scrie, săptămânal, un editorial. Seara, de la 21:15, participă la un podcast, tot pe Canal33, moderat de Alexandru Răducanu

Candidatul PSD la Primăria Mangalia s-a retras în favoarea lui Murad

UPDATE: 19 sept. Zanfir Iorguș , candidatul PSD-ALDE-PNTCD la primăria Mangalia, se retrage din cursă în favoarea lui Mohammad  Murad, candidat independent.

O dezbatere electorală online, care a avut loc vineri seara între trei candidați pentru Primăria Mangalia, a demonstrat că se poate vorbi pe proiecte concrete, fără scandal. Mai mult, fiecare dintre cei trei a promis că îl va sprijini pe câștigător, dacă va fi dintre ei. Este vorba despre Petre Mihai Crăciun (PMP), Muhammad Murad (independent, inițiatorul dezbaterii) și Zanfir Iorguș (PSD). Primarul în funcție, Radu Cristian (PNL) nu doar că nu a vrut să participe, dar a încercat să blocheze desfășurarea evenimentului.

„În urma presiunilor actualului primar Radu Cristian și obiceiurilor sale lipsite de onestitate dobândite de ani de zile și urii pe care o împrăștie față de orice acțiune sau inițiativă benefică orașului și locuitorilor din Mangalia, suntem obligați să schimbăm locația dezbaterii publice de astăzi, de la Hotel Doina, la Hotel Panoramic din stațiunea Olimp.
Aș adresa câteva cuvinte actualului primar: Domnule Cristian Radu, faceți un efort și depășiți ideea că sunteți la Garda Financiară și nu mai șantajați și terorizați oamenii de afaceri! Această atitudine nu vă ajută în câștigarea alegerilor locale”, i-a transmis Murad primarului.

La dezbatere au participat, online, peste 13 000 de oameni și au fost adresate participanților peste 500 de întrebări.

Postat de Mohammad Murad vineri 18 septembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii