Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Caracterul anti-național al implicării în politică a instituțiilor de forță

Comentarii

11 comentarii pentru articolul „Caracterul anti-național al implicării în politică a instituțiilor de forță”

  • Mai maestre, sunteti de o naivitate incredibila. Prima intrebare este cum un nene care se da filozof este director la o casa de licitatii. A doua se refera la pupilul dumneavoastra Tolontan pe care-l creditati ca mare ziarist el fiind un sobolan. Ma uimiti!

  • ” dacă avem atunci e clar că în primul rând sînt secrete:)))),…încă n a aflat nimeni ca avem așa ceva :)))))))”…poate ne spune D-na Lavinia Betea in cartea pe care tocmai a scris-o in urma discuției cu D-nul Virgil Magureanu. O fi aflat oare?…când și care-i legea de înființare?

  • Cred că sunteți alergic la polen și cum a început sezonul alergiilor înarmați-vă cu răbdare.
    De când și-a băgat dracul coada în politică au apărut cohorte de personaje nule și neavenite.
    Să dau exemplul Olguței Vasilescu care a reușit să treacă prin parlament două legi organice necesare, corecte și utile (Legea salarizării unitare și Legea pensiilor) într-un mandat nu foarte lung curmat de vinovății nefondate. A ajuns un tovarăș Budăi ministru la muncă care ori e pe post de dirijabil cu comandă externă ori este un om dezorganizat care nu a pus în aplicare cele două legi ba mai interesant face altele. Între timp toate clasele de bugetari intră în grevă generală. Excelent ministru – a distrus tot!
    Dacă luăm la rând și ceilalți miniștri rezultate notabile avem doar la flituit banii.

  • Domnule Cristoiu,
    hai sa va explic aceasta noua acxhizitie de arme, care impaca toate caprele si verzele din marile tari NARO.
    Pana acum cumparam arme in exclusivitate de la americani, cu negociere guvern la guvern, fara licitatie. Chiar si cumpararea F16 casate de la portughezi favoriza industria americana de armament pentru ca refacerea acestor vechituri revenea americanilor, iar portughezii cumopara alte avioane americane din banii luati pe fierul vechi de la romani
    Brusc ministerul aparararii se democratizeaza si cumpara arme din tari europene membre NATO. Mi-a venit sa rad cand am vazut pe lista cele doua submariene si mi-am zis in gand – magarului tichie de margaritar ii lipseste, dar scopul acestei achizitii este sa dam o mana de ajutor francezilor care au pierdut contractul cu australienii.

    Scopul acestor achizitii?

    Foarte simplu. Iohanis imparte „daruri” in stanga si dreapta pentru a isi face lobby in actiunea lui de a obtine o functie europeana dupa ce nu mai este presedinte. Cu aceste achizitii el incearca sa CUMPERE bunavointa marilor puteri din NATO…
    Cred ca vizita razbunatoarei Luluta la Bucuresti l-a panicat putin. El spera ca Geoana sa fie ales presedinte si el sa obtina functia la NATO a lui Geoana sau macar presedentia sau compresedentia Consiliului European, o functie pur decorativa!!!

    PS Am vazut emisunea cu Marius si m-am amuzat, vazand ca afirmatiile mele despre „afacerea Chilia-Bastroe” este confirmata. Concluziile mele din postarea din ziuaa precedenta s-au bazat numai pe analiza informatiilor disparate aparute in presa romaneasca si internationala.

    Din pacate alegerea lui basescu presedinte a nenorocit si pervertit viata politica Romaneasca pentru ca pentru supravietuirea lui politica a introdus principiul „suptului la marele licurici”. Acest „supt” a nenorocit Romania pentru ca licuriciul nu s-a multumit cu lingiselile noastre, ci s-a apucat sa MULGA Romania economic si politic.

  • “Caracterul anti-național al implicării în politică a instituțiilor de forță”
    N-ar fi atat de grava implicarea in politica a institutiilor de forta , cit faptul ca aceste institutii si-au tradat menirea si au predat tara strainilor carora le apara interesele in dauna intereselor romanesti . O ilustrare e chiar CNSAS , despre care apare o referire in emisiunea dv . CNSAS , un loc unde arhivele statului sunt devalizate , un loc care colcaie de oameni care ii urasc pe romani , un loc din care apar alde Hodor , Cioflanca , Demetriade, etc , o uriasa paduchelnita .
    Cat despre manevra cu licitatia, imi aduce aminte de un banc de pe vremea regretatului odios :
    Bula da anunt la ziar , “Vand butelie , 5000 lei “. E chemat la Partid : “Bine , tov , Bula , ceea ce faci dumneata e specula. Sa schimbi anuntul !”. Bula redacteaza un alt anunt : ”Pierdut 5000 lei , gasitorului recompensa o butelie “

  • ‘razboiul mondial’ a expirat. nu mai e posibil.
    insa e posibila exprimarea rafinata in stil fibonacci a ‘razboiului mondial’, care e ‘revolutia mondiala’

    de unde rezulta ca ‘definitia armatei’, care se fundamenta pe ‘razboi mondial’ pina mai adineauri …tocmai ce a expirat intre timp.
    ‘starea de revolutie mondiala’, nu ‘starea de razboi’, e starea de excitare plenara a unei armate, pe vremurile astea. eheee,…abia dupaia poti purta discutii despre …ce e de facut atunci cind …noua stare proprie Armatei devine activa. …complicat!:))))

  • pe vremuri, poate ca se intampla si pe vremurile astea, veneau in scoala generala antrenori in diverse sporturi pentru a identifica sportivi nativi . veneau …an de an prin scoala. bravo lor!

    de ce? pentru ca sa se face. cauti manifestari native si abia mai apoi le cizelezi.

    pai daca in ceea ce priveste competitiile sportive se intampla asa, adica se cautau prin tot neamul manifestari native si mai apoi acestea erau cizelate, cum sa nu se intample asa in ceea ce i priveste pe cei care intr un fel sau altul conduc neamul?!,
    pai in primul rind aici!,
    in competitia asta!,
    ar trebui sa fie prezente ‘manifesari native’ identificate in neam.

    la nivel si mai adinc, nasterile intr un neam nu sint…niste ‘necunoscute’, sub nicio forma nu sint asa, nasterile intr un neam sint gradinarite!, stii exact ce ti se va naste intr un neam, dincolo de clasicele buruieni care rasar pe orice ogor.

    asta e principala caracteristica a unui neam: ‘gradinarirea neamului e posibila din generatie in generatie si dincolo de generatii’, asta facindu se prin ‘gradinarirea’ dorintelor. ( habar n am pe cine mai intereseaza aceasta procedura, azi :)… )

    insa hai sa nu inaintam in adincime, ca oricum nu intereseaza pe, probabil, nimeni, ci sa ramanem la …antrenorii care cautau sportivi nativi inca din clasele primare.
    cum e posibil ca un antrenor sa priceapa ca …asa se face!, iar o intreaga increngatura de servicii de informatii, care mai de care sectrete, sa fie incapabile sa priceapa cit de important e sa cerni neamul pentru a gasi exprimari native de ‘conducator’,
    pe care sa le iei pe sus si sa le vari in Competitie,
    ulterior ‘cel mai bun’ uramand a fi cistigatorul, in fapt Conducatorul?
    cum e, domne, posibil? cum?!

    ce e mai important intr un neam decit ‘cei care conduc’ ?!
    nimic nu e mai important, zic io si n aveti decit sa puneti la indoiala dupa dorinta ceea ce am zis, nu va crapa in veci!
    ______
    pe de alta parte …un capitalist n ar putea interfera cu democratia pe motiv de incompatibilitate. insa capitalismul poate interfera cu democratia pentru ca au acelasi numitor comun, or…prin definitie! capitalismul va tinde sa scoata din joc …orice altceva mai e pe tarla, spre ex cotindu i din joc pe politicieni folosind tertipuri capitaliste.
    pe cind capitalistii sint hrana pentru un neam, capitalismul e o otrava care garanteaza moartea neamului in curtea caruia se manifesta.
    ______
    prin urmare …n are sens sa mai vorbim despre ‘dinamica neamului’, ca nu mai intereseaza pe nimeni, din cite se observa, care e treaba cu neamul, o fi existind interes pentru tara, pentru ce mai doriti, insa pentru natie nu. de ce? pai pentru ca daca ti pasa de natie o gradinaresti:)), …fix asa cum faceau anterenorii, insa mai cu seama gradinaresti dorinte ( in armonie cu Natura )

    prin urmare caracterul despre care vorbiti nu e antinational, ci antinatural, el fiind din cosul doctrinei Anti, a Artificializarii ( chiar daca se prea poate ca unii dintre cei care propovaduiesc binefaceri antinationale sa nu prea stie ca de fapt se preocupa cu implementarea doctrinei Anti in…tara, ca de neam …ce sa mai vorbim?!:))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *