Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Carmen Tănase în iunie 2020: Liderii politici ai lumii nu se așteptau nici ei la o asemenea supușenie


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

4 comentarii pentru articolul „Carmen Tănase în iunie 2020: Liderii politici ai lumii nu se așteptau nici ei la o asemenea supușenie”

 • Stimate domnule Cristoiu,

  Din experienta am inteles ca deseori lucrurile sunt cu mult mai simple decat credem.

  Legat de pandemie, mi-ar placea sa cunosc parerea d-voastra in legatura cu raspunsul la urmatoarele doua intrebari:

  Ma-ntreb daca nu cumva politicienii au impus anumite masuri nepopulare din frica, pentru a nu fi acuzati a posteriori ca nu au actionat?
  Ma-ntreb daca nu cumva politicienii l-au impins in fata pe Raed Arafat pentru a avea in spatele cui sa se ascunda?

 • zici ca cineva le a facut astora care conduc state, guverne, ba chiar si alora din servicii, un profil psihologic, inaintea pandemiei.
  dupaia, dupa ce pandemia a inceput…ecuatia ei de miscare a fost setata in functie de profilele psihologice astfel incat…totul a mers, ..a mers de la sine!, ca pe roate:))

  Insa…tare mi e ca povestea de pina acum a fost doar un catalizator care a cizelat profilele psihogice …nu doar ale astora care conduc statele, guvernele, diverse institutii, ba chiar si diverse servicii de securitate, ci si profilele psihologice ale popoarelor de pe planeta asta.
  niciodata in istoria civilizatiilor nu a existat un astfel de moment, in care sa existe si tehnologia necesara unui astfel de demers ,grandios fara discutie, si ocazia de a o folosi la nivel global.
  in opinia mea astazi exista, in mainile unora!, cunoastere…pina la prasele!, despre dinamicile civilizatiei.
  Avand cunoasterea asta la dispozitie poti muta…chiar lumea mare! din A in…Z pastrand o stare de echilibru!

  mai simplu spus, statele care n au avut grija sa nu cumva sa si dezvaluie ecuatia de miscare, indiferent cum au fost stimulata s o dezvaluie, …sint ca si papate.
  in astfel de momente…zapacesti dinamicile statului in asa hal incat…si tie sa ti fie greu sa stii care sint cele cu adevarat valabile:))

  in opinia mea pandemia a devoalat ecuatii de miscare…bine pitite in conditii normale, cizelind profile psihologice care deja erau in lucru si care vizau nu doar indivizi, ci si popoare, povestea fiind una desfasurata la nivel planetar.

  tot ce va urma, prin urmare, cu toate ca va bulversant se va intampla tot asa,…pastrand o stare de echilibru relativ.
  profilele psihologice obtinute in urma stimularii la nivel planetar sint…Aurul acestor vremuri.
  astia, ai nostri, …or fi zapacit sau n or fi zapacit dinamicile statului, astfel incat nimeni sa nu mai priceapa ceva?!:)))

 • daca tot ati cerut intrebari pe tema pandemiei…va trimit si eu una:
  cum de omenrea a juns in halul in care ii emite unui virus un pasaport ( verde ) cu care sa treaca fara a fi controlat peste aproape orice granita?

  intrebarea e una, dar se exprima in doi pasi:))
  asta e al doilea:
  cum de,
  odata ce s a dovedit ca virusul, ca urmare a beneficiilor deosebite oferite de acest pasaport, …zburda! pe planeta dupa cum il taie capul,
  emiterea acestui pasaport e xatalizata, nu stopata?!:))))

 • Io inca pastrez ca posibilitate situatia in care oamenii pica pe strazi, ca in filmarile din China:))

  adica…inca n am ajuns la nivelul ala, insa atunci cind vom ajunge asa se va intampla, …pica oamenii pe strazi, brusc.

  suntem in mileniul al treilea, iar ce am vazut se intampla intr o tara care a descoperit anul asta tehnologia computerului cuantic fotonic, prin urmate e imposibil sa scoti din analiza aceasta posibilitate, chiar daca probabilitayea de implinire pe care i o atasezi e minuscula.
  poate ca la un moment dat posibilitaeea asta se armonizeaza cu alte chestii si probabilitatea creste brusc!:))

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog