Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cât câștigă Virgil Musta din testele făcute la o clinică privată

Un doctor, șef de secție de boli infecțioase la un spital din Timișoara, aproape că plânge de focul pacienților și de starea psihologică a colegilor din “linia întâi” a luptei cu covidul. E coleg de “suferință” cu managerul acelui spital (Oancea), care spunea că îi așteaptă cu lumânări în spital pe negaționiști. Se numește Virgil Musta și e un vector important al ideologizării covidului și al răspândirii panicii menite a subjuga sufletele și a bloca rațiunea.

Același doctor este prezent pe pagina de prezentare a clinicii Profilaxis din Timișoara, alături de alți trei doctori cu numele Musta. Probabil că respectiva clinică e proprietatea familiei.
Această clinică efectuează teste covid pe care le prelucrează la spitalul Victor Babeș din Timișoara, unde dl dr Musta este șef de secție de infecțioase și plânge artistic pe umerii familiilor de bolnavi covid și ai colegilor “din linia întâi”.

Testul covid se face pentru “modesta” sumă de 300 de lei.
Înmulțiți cu 30 de mii de teste (cu siguranță sunt mai multe, de când cu deschiderea robinetului testărilor), și o să vedeți cât de “modestă” e suma totală obținută numai din testare – 9 mil lei.
Mă întreb dacă respectiva clinică are certificare Renar pentru test pcr…
Nu-i așa că, dacă nu exista o criză, merita măcar inventată?
Pentru că încă nu a trecut în barca psd, cum au făcut Rafila și Streinu-Cercel, dl Musta încă nu e considerat în conflict de interese și nici nu e dat afară din funcția exercitată în instituția publică.

PS Nu e în regulă să ai mize personale și familiale în exercițiul unei funcții intr-o instituție publică, mai ales când miza este de afaceri. Nu e în regulă ca, în calitate de formator de opinie și cadru sanitar de top într-un spital public, care exacerbează ideologic riscurile unei boli incecțioase, să faci afaceri de pe urma acestei propagande.

PPS În mod normal, toți acești influenceri, inclusiv cel de la Babeș din București și cea de la Iași, ar trebui verificați de presă ori de scriitorii pe feisbuc sub raportul acestor conflicte de interese. Că ANI, ministerele implicate și parchetele nu o fac – dimpotrivă, păstrează cu sfințenie distanța socială față de acești viruși reali ai banului public și ai sănătății plătite de noi prin CASS, dar din ce în ce mai rar și mai prost livrate de spitalele publice.

(Text și foto de pe Facebook Gheorghe Piperea)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

3 comentarii pentru articolul „Cât câștigă Virgil Musta din testele făcute la o clinică privată”

  • mmmmmmmmmmm!
    -propunem ca 10 milioane de romani sa-l testeze pe musta-cu betzishoru in nari, spre folosul lui!

  • Alt „erou în halat alb”, promovat doar de setea de bani!
    Eu unul am renunțat la „adularea” acestor fățarnici!

    • Ati omis ceva: E MEMBRU marcant PNL, in filiala Timiș. Acu le-ati dat idei numa bine si altor medici sa-i urmeze modelul…?
      Concurenta e binevenita. Poate mai scade pretul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *