Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cătălin Predoiu explică de ce a pierdut PNL Justiția. Negocieri de Dâmbovița

Ziua de după
De ieri, am încheiat mandatul de ministru. De astăzi, pot vorbi neîncorsetat de constrângerile inerente…

Postat de Cătălin Predoiu joi, 24 decembrie 2020


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Un comentariu pentru articolul „Cătălin Predoiu explică de ce a pierdut PNL Justiția. Negocieri de Dâmbovița”

  • Amice Predoiu…ghinion…SIIJ nu se va desfiinta…iti dau 2 argumente:
    1.UDMR a fost sustinatorul infiintarii acesteia, singurul lucru bun facut in Parlamentul Romaniei si acum, nu vor aviza desfiintarea iar, VOI, „coalitia habar n-are”, fara voturile lor in Parlament nu puteti, pica legea la vot si o luati „in bot”.
    2.CCR a declarat constitutionala infiintarea iar, in caz de incercare de desfiintare, va declara legea neconstitutionala, hopa iar, o luati „in bot”, asta este, mergi matale si reia cursurile si lucrarea de licenta la drept vorbind ca, se darama statul de drept, cu asa mentalitate.
    Deci nimic despre:
    -constructia/extinderea Penitenciarelor care, nu fac fata infractionalitatii si platim despagubiri infractorilor.
    -modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala pentru inasprirea pedepselor prin cresterea acestora si cumulul anilor de pedeapsa, cu masuri active de protejare a victimelor si pedepsirea exemplara a infractorilor.
    -modificarea conditiilor de pensionare a angajatilor din Coordonarea Penitenciarelor si Paza detinutilor/ a Procurorilor si a Judecatorilor, sa fie la fel ca la „opinca”, adica la 62/65 de ani, nu la 45-55 de ani, in medie ca pana acum, cu pensii astronomice si drept de munca in continuare: avocati/angajati fara sa li se blocheze pensia, cum se intampla la fraierii care le platesc pensiile si onorariile de avocati acestor invartitori de hartii.
    -instituirea de masuri active in favoarea justitiabililor abuzati de Sistemul In-Justitiei: Procurori si Judecatori.
    -pedepsirea exemplara a coruptiei si abuzurilor Procurorilor si Judecatorilor.
    -transformarea CSM intr-o institutie cu intalniri periodice si indemnizatie de sedinta nu ca, acum cand, sunt scosi din activitate cca 35-40 de Judecatori si Procurori care, in loc sa profeseze, taie frunza la caini, prin sedinte fara continut, o data pe luna, cca 7 ani si cu salarii/alte avantaje astronomice.
    Cat despre Stelian Ion, „un simplu nor”, „un accident” pe al timpului decor.
    Dura Lex, Sed Lex!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *