Agenția Internațională pentru Energie Atomică, îngrijorată că Israelul ar putea viza instalațiile nucleare iraniene

Câți oameni mai trebuie să moară arși, în spitale, pentru ca această odioasă guwernare să ia sfârșit?

„A trebuit să moară oameni pentru ca această demisie să se producă”. Așa grăit-a, pe 4 noiembrie 2015, pseudo-președintele Klaus Iohannis atunci când, în urma incendiului de la Clubul Colectiv, au murit mulți tineri, iar alții,mulți și ei la număr, au rămas cu grave sechele fizice și morale. Nenorocită întâmplare de care chiriașul de la Cotroceni a profitat pentru a-și vedea visul cu ochii. Adică instalându-și primul guWERN al său! Primul dintr-o rușinoasă serie care, după incendiul Spitalul de boli infecțioase din Constanța petrecut azi, avea la activ alte 3 incendii:cel de la Maternitatea Giulești, cel de la Spitalul Matei Balș din Capitală și cel de la Spitalul Județean din Piatra Neamț. Așa încât, celor 33 de morți din incendiile anterioare li se adaugă cei 7 morți de la Constanța.

Bilanț înfiorător și revoltător despre care pseudo-președintele Klaus Iohannis a întârziat cam multă vreme să se pronunțe în mod public. Pentru ca, atunci când a făcut-o, să declare că „statul român a eșuat în misiunea de a-și salva cetățenii”. Nu, domnule pseudo-președinte, nu statul român(în cazul de față doar o formulă abstractă și cețoasă) a eșuat în misiunea de a-și salva cetățenii, ci guWERNarea incompetentă și de rea credință pe care ați impus-o și pe care o țineți cu orice preț în funcție! Așa încât înțelegem fără vorbe multe, că , în nici-un caz, pseudo-președintele Klaus Iohannis nu va cere demisia guWERNului, așa cum a făcut-o, cu maximă celeritate, în 2005, după nenorocirea de la Colectiv. Bineînțeles, atunci fiind vorba despre un Executiv condus de Victor Ponta, la acea dată PSD-ist de prim rang. Cât despre ideea că, la ora asta, pseudo-președintele Klaus Iohannis- care se pretinde a fi președinte al tuturor românilor- ar fi trebuit să fie acolo, la locul tragediei, asta chiar că este o ipoteză pe care o exclud din discuție, ea fiind absolut incompatibilă cu ținuta și comportamentul celui în cauză.

Dar dacă pseudo-președintele așa ceva a ales să ne spună după nenorocirea petrecută azi la Constanța, nu văd de ce ne-am mai mira dacă ministrul sănătății, Cseke Attila, vine cu o declarație de o stupefiantă platitudine, din care aflăm că este vorba despre „un incident nefericit” din care „vom trage învățămintele”. După cum, iarăși nu văd de ce ne-am mai mira când aflăm că doamna Stela Halichidis, managerul Spitalului de boli infecțioase din Constanța afirmă „s-a întâmplat un necaz” și se întrebă (sau ne întreabă)” ce să facem?”

Pe de altă parte, nu mi se pare deloc nemaipomenit nici faptul că , la ora când scriu aceste rânduri, autoritățile statului au început cercetările, urmând să stabilească care au fost cauzele incendiului și, eventual, cine sunt cei care se fac răspunzători. De prisos, poate, să adaug că acest caz trebuie corelat cu analizele făcute în celelalte trei situații de acest fel și cred că de un real folos ar fi demonstrația făcută pe canalul D C News, de către confratele Val Vâlcu, el însuși de profesie medic, precum și concluziile foarte la obiect la care a ajuns.

Cât privește ideea- ea însăși de mult bun simț și perfect îndreptățită – avansată de senatorul PSD Gabriela Firea și anume că acest cabinet (încă) în funcție trebuie să plece, firește că mulți, foarte mulți oameni o susțin, dar am serioase îndoieli că ea se va și materializa doar dacă mizăm pe decizia chiriașului de la Cotroceni. În schimb, cred și susțin cu fermitate că nenorocirea de azi, de la Constanța, ca și celelalte trei incendii din unități spitalicești care s-au înregistrat în perioada guWERNelor pseudo-președintelui Klaus Iohannis, trebuie să reprezinte argumente determinante la apropiatul vot al moțiunii de cenzură.

Altminteri, să nici nu ne mai mirăm dacă, Doamne apără și păzește!, tragedia de azi, de la Constanța, va fi urmată de altele la fel de cumplite. Această guWERNare dovedindu-se, în mod definitiv și irevocabil, absolut incapabilă să își salvezi cetățenii! De aceea vă și întreb,frați români, câți oameni mai trebuie să moară arși,în spitale, pentru ca această odioasă guWERNare să ia sfârșit?


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *