Marcel Ciolacu: De astăzi, dansul în doi s-a terminat! Decizia ca PSD și PNL să meargă cu propriii candidați la Primăria Capitalei a fost dificilă, dar este soluția corectă

Cazul Dan Diaconescu – o diversiune pentru ceva mai grav

Comentarii

12 comentarii pentru articolul „Cazul Dan Diaconescu – o diversiune pentru ceva mai grav”

  • Maestre, nu mai va luati de Laura Vicol aiurea pt ca e si fata frumoasa si patita cu SRI-ul. Ati uitat un amanunt. Luni am fost la Otopeni si am circulat de la Baneasa pana la aeroport singur pe DN1. Mi se facuse frica, aveam senzatia ca sunt in filmele americane cu apocalipse. Pleca Scholtz si probabil si Timersman. N-am vazut asa curatenie nici pe vremea lui Ceasca si nici cand a venit „George dabl iu giunior” la Bucuresti. Ordinul nu a venit nici de la Ciolacu si nici de la Ciuca. Credeti ca Vicol duoa ce a patit ce a patit mai are curaj sa se lupte cu sistemul si pt ce si pt cine? Pt o natiune de prosti cum spunea Tzutzea? Vezi domnule de aici!!! Problema acestui prag nu este ca nu exista hoti in Romania care sa-l speculeze dar fara prag nu mai semneaza nimeni nimic pt ca s-a dovedit in istoria recenta ca austriecii, francezii, italienii nu au respectat contractele si te poti trezi oricand , chiar daca ai fost de buna credinta ca pt un prejudiciu care nu apare din vina ta iar pe italian nu-l poti condamna ca nu te lasa Europa ajungi la parnaie. Problema nu este pragul ci modul in care justitia isi face datoria si nu si-o face!

  • Cum se duc românii după fenta…nu mai ține vrajeala cu arestați în direct mai schimbați decorul
    Oricum dacă acele fete sunt lucrătoare sexuale și minore ar trebui arestați toți care au apelat la serviciile lor nu doar D.D.D.
    Dragi tovarăși nu am văzut nici un punct de vedere în legătură cu nationalista…nu Meloni..nu Sosoaca…tovarăși acea doamna din filmul Braveheart..da tovarăși scoțiană de origine…care striga că vrea referendum de ieșire din marele imperiu și vrea in UE Nicola Sturgeon ♥️ a demisionat din funcția de premier și soțul arestat pentru ceva bani albi pentru zile negre…serviciile secrete britanice au fost?! Sau Ea nu a auzit de melodia Fii pregătit ….Paraziții necenzurat. Banii ochii dracului sau cea mai mare slăbiciune a creierului uman sunt banii.

  • Daca la Diaconescu au fost atatia mascati pentru sex cu minore, in cazul Dinca, cu fetele de la Caracal, trebuiau regimente de mascati sa aresteze pe toti beneficiarii de la Deveselu. Sau acolo nu are voie Parchetul.

  • Diaconescu e doar un flaimucea devenit milionar din mediabișniță. Lumea a uitat de mult de OTV. De ce s-ar înverșuna “sistemul“ împotriva lui? Nu e nici Năstase, nici Dragnea. E bogat, dar nu mai înseamnă nimic de ani de zile.
    Când a stat la pârnaie a beneficiat din plin de privilegiile corupților: a “scris“ câte o carte științifică în fiecare semestru ca să-și scurteze detenția! Nu vrea nimeni să-l distrugă, pur și simplu e o canalie. Măcar de ar fi pedepsit cum se cuvine de data asta, dar cu siguranță va scăpa iar ușor și se va întoarce (ca toți tâlharii) la vilele și supermașinile lui.

  • In țara in care, la Caracal, politia a stat gură-cască si nu a facut nimic o zi si o noapte sa o salveze pe minora Alexandra, care era in acele clipe răpită, legată cu sarmă, violată, ucisă, se hotaraste să descinda cu mascați la unul care a facut sex liber consimțit, in 2021 ! cu doua fete de 16 ani.
    Ii mai fac si perchezitie, ce sperau? Sa-i gaseasca chiloții nespalaţi dupa 2 ani?!
    Si dacă e atat de grav sa faci sex cu fete de 16 ani poate imi explica dracului cineva de ce legea româna permite căsătoria fetelor de 16 ani?!
    Cine naiba e Diaconescu ăsta de are o pedeapsă unică in lume: interdicție de a vorbi in public ori sa dea interviuri. Si cat de legală poate fi?

  • Poporul român – mort neîmpărtășit, nespovedit și fără lumânare. Lasă în urma lui o populație de proști care nu merită țara în care trăiește.

  • Maestre e plină țara de oameni care nu citesc nimic și care nu înțeleg nimic din ce se întâmplă în jurul lor.
    Lipsa de solidaritate în lumea presei este strigătoare la cer. Lui DD i s-a fabricat un dosar; dacă la Trump era un presupus motiv aici nu e vorba despre nimic. Ne întoarcem în tenebrele trecutului grație unui parlament plin de neica nimeni care votează orice doar-doar să-și păstreze scaunele comode și călduțe. Budăi, Daia și lista poate continua cu exponenți ai tuturor partidelor vorbesc ca să arate lumii că fac treabă, în fapt spoliind pe absolut toți cetățenii și distrugând orice mai rămăsese bun în țară.
    Îți vine să dai și să fugi…dar nu ai unde.

  • Stimate maestre ,
    … carti si reviste in Romania …
    – piata e mica , nu exista un nr sufficient de cititori. Iar starea actuala a invatamantului nu ne da sperante
    -nu prea este cine sa le scrie . Cei mai multi dintre cei cu studii superioare au fugit de fapt de la sapa, n-au avut chemarea cartii . Un om cu chemarea cartii duce o viata de ascet , scump cu dramuirea timpului sau, devorand carti pt implinirea /lamurirea unei idei. Intelectualul roman ( in general ) e un puturos care in loc sa citeasca si sa scrie allege politica , drumul luptei anticomuniste in postcomunism . Cand scrie , rar sintetizeaza , allege calea compilatiei si potopul de cuvinte . Mai e un aspect : lumea intelectuala creative e f restransa si de cele mai multe ori f specializata . Creatorul e singur in domeniul sau, nu exista un grup care sa dezbata .
    Extras : C Radulescu Motru de Nic Bagdasar (139)
    “Societatea Romana de Filosofie tinea sedinte bilunar (151) Cu timpul , sedintele au cazut in desuetudine . Inainte de toate pt ca comnunicarile care se tineau erau f divergente –dupa specialitatea celor ce le faceau- si ele nu interesau pe toti participantii , iar autorii insisi nu simteau un imbold sa faca altele , cand vedeau ca ideile lor nu trezeau interes sau ca erau discutate de oameni incompetent in specialitate . Caci fiecare domeniu filsofic era reprezentat doar de catre un singur sau doi specialisti , care erau preocupati de problemele lor si nu manifestau un prea viu interes pt problemele celorlalte discipline (152)”

    Ce imi place la francezi e stilul concis , elegant . Se vede slefuirea nu doar a gandirii ci si a exprimarii . Se vede mediul cultural , unde au loc dezbateri adevarate . Se vede traditia intelectuala .

    Si la sfarsit , intrebarea fundamentala: ce tiraj are cel mai cel bestseller ?

  • Simplu comrades pur si simplu a inceput campania electorala, este agresiva si cu multe pierderi de ambele parti.Jucatorii banci,companii prestatoare de SERVICII etc PUTIN nu poate lipsi …

  • Rareș Bogdan a revenit și a declarat că a fost la DNA în ambele cazuri….este normal să apară can-canurile acum când se anunță tot mai des că se dorește alegeri anticipate locale și parlamentare și comasarea lor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *