Liderii coaliției PSD-PNL au decis ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidat comun la Primăria București

Cazul Dan Diaconescu – un test reușit pentru operațiunea Stenogramele sexuale

Comentarii

6 comentarii pentru articolul „Cazul Dan Diaconescu – un test reușit pentru operațiunea Stenogramele sexuale”

  • Maestre, chestia aia cu Tapalaga si Tolontan barbati este tare. Sunt inca puberi, niste frustrati pt ca altfel, daca erau barbati trebuiau sa-si faca sepuku. Tapalaga pe vremea cand ii arunca oala de noapte lui Macovei a intrat in arhiva SIPA cu alt retard contemporan Danilet si acum o arde deontolog cu tiganul de Pantazi, iar Tolontan are pe constiinta viata unui om, Condrea cu nozocomialele unde s-a dovedit ca Hexipharma nu facea nimic eronat. Normal ca viermele nu are nici o tresarire si baga in el ca porcu, nici usturoi n-a mancat nici gura nu-i miroase. Astia sunt hermafroditi nu barbati. Probabil ca va exista o justitie divina si vom citi peste cativa ani ca au ajuns maidanezi si cersesc pe la Universitate sau ca un alt Dan Diaconescu a dezvirginat doua curve minore, recte fiicele celor doi hermafroditi. Asa sa le ajute Dumnezeu! Tapalaga este un taranus de prin Salaj care si-ar vinde-o si pe ma-sa pt un bilet de tramvai dar alalt, studiati un pic ce-a fost tac’su si cum s-a strecurat viermele prin viata!

  • Cam prea multă atenție pentru un fost, azi necunoscut majorității românilor. Poate că lui Ion Cristoiu acest Diaconescu i se mai pare important, dar pentru public și pentru politicieni e doar un nimeni. Contează la fel de mult ca răposatul Adrian Păunescu… sau răposatul N. Ceaușescu, adică deloc.
    Deci nu vă emoționați degeaba, nu s-a obosit nicio instituție “de forță“ să conspire împotriva lui.

  • Great Leadership is never about the Role; it’s about the Goal
    https: //www.linkedin.com/pulse/great-leadership-never-role-its-goal-pravin-agarwal
    „scopul scuza mijloacele” „but excuser les moyens”-Niccolò Machiavelli
    https://ro.wikipedia.org/wiki/Niccol%C3%B2_Machiavelli

  • Asta e România educata promovată de Johanus ,ăștia sunt tinerii generațiilor viitoare,acolo era o clasa întreaga nu numai 1-2 care făceau galerie,violenta in media,violenta in scoli ,droguri,prostituție juvenila,anafalbetism,promovarea LGBT, ar mai trebui legalizate armele se foc și am avea o Tara ca afara sa și împuște prin scoli, doar asta ne-am dorit.
    Breaking News,la cererea imperioasa a Ursulei Von Labenstein robotul consilier Ion a devenit Ioana,printr-o operație de schimbare de sex pardon de soft.

  • Un sociolog calificat ar explica simplu situatia extrem de delicata in care se afla profesorii din Romania si implicit dezastrul invatamantului.
    Pedagogia ca stiinta complementara in procesul educational – in Romania – nu se mai regaseste in noua directie catre care a DERAPAT procesul educativ. Astazi profesorul si scoala sunt responsabile de siguranta elevilor pe timpul cat acestia se afla la scoala, indiferent daca din cauza unuia sau a mai multor elevi indisciplinati procesul educativ este disturbat. Nu se poate derula nici un proces intr-o colectivitate umana, fara reguli si fara corectii pentru revenirea la normal. Astazi elevii cer socoteala pentru curricula, ministrului invatamantului. Astazi refuza admiterea in licee, cum era odata. Candva se facea o selectie mai dura, astazi toti vor diplome si acest lucru este posibil pentru ca politicienii vor da orice ca sa fie votati. Ne ducem sigur catre lada de reciclare a istoriei.
    In tara in care daca elevul este scos de la ore pentru ca altfel ora de curs nu poate continua iar ulterior acesta savarseste o fapta reprobabila sau sufera un accident, profesorul si scoala sunt primii vinovati.
    In tara in care politistul care foloseste arma din dotare pentru a impiedica o infractiune, acesta este anchetat multe luni pentru a dovedi ca a fost strict nevoie de folosirea armei.. . .
    In tara in care, daca esti calcat de hoti noaptea si te aperi cu un cutit de bucatarie rananindu-l pe hot, tu vei fi anchetat pentru a dovedi ca te-ai aparat corect folosind o arma echivalenta ca periculozitate cu cea a hotului. . . .
    Am vazut filmuletul profesoarei agresate iar impresia mea a fost a unei persoane coplesita de situatie , evident, dar si atitudinea elevilor care stiau ca nu li se poate intampla nimic. Mergeti la cauzele adanci ale problemei si nu dati verdicte daca nu ati trecut prin asa ceva.
    Ganditi-va ca sunteti la catedra si existenta dvs. depinde de acest salariu de profesor. Ce ziceti, cum veti fi respectat de acesti elevi.
    Dvs. cel din oglinda, nu cel din capul dvs.
    In ceea ce-l priveste pe Dan Diaconescu, excelenta analiza si semnalul de alarma tras, numai ca nu cred ca intelege cineva din asa zisa media, numai si pentru faptul ca-si castiga existenta scriind la comanda, orice.

  • Comportamentul presei și televiziunilor legat de Dan Diaconescu este incalificabil. Cei fără de pată (?!) de prin media aruncă cu bolovani, nu cu pietre. Greu de imaginat așa ceva. Nici acuzațiile aduse nu sunt ușor de probat…
    Despre autoritatea profesorilor din ziua de azi numai cuvinte de laudă – au ajuns elevii să le sară în cap… Dacă tu nu ești un exemplu și nu știi să te impui în fața unor copii pe care trebuie să îi educi chiar nu știu ce cauți în sistemul de învățământ.
    Spuneați că veți discuta despre legile educației și chiar ar fi interesantă concluzia Dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *