Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Cazul Iosefina Pascal – un abuz asupra căruia se tace


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

5 comentarii pentru articolul „Cazul Iosefina Pascal – un abuz asupra căruia se tace”

 • Stie cineva cum de a ajuns tara asta sa se inchine doctrinei Anti?

 • Maestre Cristoiu,
  Sunteti un expert in istoria Miscarii Legionare si deci stiti ce terorizati sunt cei care tin piciorul pe gatul romanilor de doctrina legionara, care nu poate fi interzisa. Iata ce legi trebuiau sa respecte cu strictete, cei care voiau sa faca parte din Leigune:
  1) Legea disciplinei: fii disciplinat legionar, căci numai aşa vei învinge. Urmează-ţi şeful şi la bine, şi la greu.
  2) Legea muncii: munceşte. Munceşte în fiecare zi. Munceşte cu drag. Răsplata muncii să-ţi fie nu câştigul, ci mulţumirea că ai pus o cărămidă la înălţarea Legiunii şi la înflorirea României.
  3) Legea tăcerii: vorbeşte puţin. Vorbeşte ce trebuie. Vorbeşte cât trebuie. Oratoria ta este oratoria faptei. Tu făptuieşte; lasă pe alţii să vorbească.
  4) Legea educaţiei: trebuie să devii altul. Un erou. În cuib fă-ţi toată şcoala. Cunoaşte bine legiunea.
  5) Legea ajutorului reciproc: ajută-ţi fratele căzut în nenorocire. Nu-l lăsa.
  6) Legea onoarei: mergi numai pe căile indicate de onoare. Luptă, nu fi niciodată mişel. Lasă pentru alţii căile infamiei. Decât să învingi printr-o infamie, mai bine să cazi luptând pe drumul onoarei.
  Cum sa interzici legea muncii, cand dreptul la munca este garantat de constitutie? Sau cum sa interzici unui om sa aiba onoare, sa fie om de cuvant, sa se educe, sau sa-l ajute pe cel aflat in nevoie?
  Deci, nu numai paduchele, ci orice rauvoitor, poate acuza pe orice om care se straduieste sa traiasca dupa cele 6 legi din Carticica Sefului de Cuib, de legionarism. Asa ca orice acuzatie de a fi legionar nu are nicio relevanta, dimpotriva, poate fi chiar o lauda, daca omul traieste dupa legile mai sus mentionate.

 • insa…nici asta nu e o problema, pina la urma, ci…calea pe care chiar poporul si a dorit o, cita vreme ea se asterne in fata pasilor.
  de luat in seama sint dorintele poporului care se nasc pe astfel de vremuri. abia ele ar putea schimba ‘radacina’ cu Radacina.

 • intre Lumea Politicienilor, care e izvorata din radacina care se numeste Stat,
  si Lumea in care misuna poporul nu exista intersectie.

  atunci cind Lumea Politicienilor e pusa la indoiala de Lumea in care se taraie poporul, ‘Statul’, adica Radacina din care si trage seva Lumea Politicienilor, declara razboi poporului, scopul fiind distrugerea Lumii in care poporul isi duce traiul.

  aia e.

  cel care ar trebui sa protejeze poporul e chiar Statul. adica radacina seaca din care Lumea Politicienilor isi targe seva, seaca si ea. si e logic sa fie asa, pentru ca lumea mare a devenit Antilogica. ( doctrina Anti afectand inclusiv Logica )

  nu faptul ca Craciunul e sarbatorit ofoial intr o stare de mohoreala, de burnita cetoasa, e problema, ci faptul ca lumina cu care Statul lumineaza poporul este…Intunericul.

  • despre ‘intuneric’

   Intunericul, cel din care s a nascut Lumina, este patria Duhului Sfant.

   Intunericul cu care Statul lumineaza poporul este…Antilumina. in acest moment doctrina acestui stat este Doctrina Anti.

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog