Nicolae Ciucă: Am convenit ca până la soluţionarea acestor probleme să nu îmi depun mandatul şi să îmi asum în continuare responsabilitatea funcţiei de premier

Ce a urmărit Pentagonul prin așa-zisa scurgere de informații?

Comentarii

14 comentarii pentru articolul „Ce a urmărit Pentagonul prin așa-zisa scurgere de informații?”

 • In plus mai avem cele doua falimente Euroins si City Insurance a caror paguba este estimata ka 1 mld de euro, subventia la benzina, cea dr 50 de bani care chiar daca pare mica la sute de miloane de litri inseamna sute de milioane de euro plus Ucraina, numai pt refugiati se aloca undeva la 300000 de euro pe zi, plus ajutoare trimise.

 • Maestre este clar ca trebuie sa mergeti la Sinaia. Ati inteles pe dos. FSB-ul este acuzat ca a penetrat serviciul pentagonului si nu invers. Pacepa a defectat in 1978. Cu toate laudele lor, americanii s-au ferit ca dracu de tamaie de Pacepa si s-au multumit doar cu lovitura de imagine care lor de fapt nu le-a convenit pt ca Ceausescu reprezenta inca fisura un blocul socialist. Chiar ii credeti naivi pe americani ca pana la fuga lui Pacepa ei au crezut ca Ceausescu e Nixon? Ce au suspectat amerucanii tot timpul a fost ca Pacepa era omul rusilor si a fugit la ordinul Moscovei ca sa-i strice lui Ceausescu ploile. Dovada ca n-a reusit este ca 1982 George Bush senior care era vicepresedinte a venit la Bucuresti si a mai venit cineva, JR si SueEllen. Ce a schimbat Ceausescu a fost amplasamentul unitatilor militare. Pacepa nici avea cum sa cunoasca retelele de spioni pt ca nicu la americani seful CIA nu stie cine sunt agentii din teren. Cat priveste generalul Ciuca, el sarcul nu cred ca a cheltuit nechibzuit. Dar va dau un exemplu. Bugetul se construieste pe date estimative si reale. O data reala a fost de exemplu decizia ICCJ prin care Bcr si Reiffeisen erau obligate la plata a 300 de milioane de euro pt faptil ca au pacalit lumea cand au dat credite in franci elvetieni care intr-o vreme aveau dobanda negativa, adica statul elvetian te imprumuta si pe langa imprumut iti mai dadea si niate bani in plus pe care nu trebuia sa-i mai restitui. Pe asta s-au bazat dibanzile mici la creditele in franci elvetieni. Contabili care fac bugetul au scris asa: ICCJ a dat sentinta definitiva deci noua ne vin la buget 300 milioane de euro. Si au umflat bugetul cu acesti bani. A venit insa Catzu si a facut ceva pe sentinta si nu a executat bancile ba mai rau a luat de la buget si a platit in locul lor ca sa nu se supere investitorul. Daca prin nerespectarea sentintei bugetul avea 300 de milioane false dupa gestul lui Catzu bugetul s-a trezit cu o gaura teoretica de 600. Pas cu pas ajungem la 4 miliarde. Sa auzim numai de bine!

 • Închiriem avioane private să străbatem lumea în lung și în lat pe sume exorbitante și ne întrebăm unde-s banii?!

 • Maestre , Corifeul Scolii Ardelene Petru MAIOR are o lucrare Prediche sau invataturi la toate duminicile si sarbatorile anului .
  BOR este agentul principal al partidelor
  In campaniile electorale .Candidatii se fotografiaza cu ierarhii BOR ,primesc binecuvantarea lor in campanii .
  Dupa alegeri partidele prin initiative legislative ajuta BOR.
  Datorita acestui fapt ,Biserica Greco Catolica unita cu Roma institutie nationala ,cu merite majore in emanciparea poporului roman si faurirea Romanieii Mari desfintata in 1948 decret 358 de statul roman in colaborare cu BOR nu este repusa in drepturile ei depline (acest lucru este mentionat si in rapoartele anuale ale departamentului de stat al SUA) nu este pusa in Panteonul istoriei acolo unde merita sa fie pusa .
  La 1 decembrie 1948 prin decretul 358 a inceput genocidul impotriva comunitatii greco catolice .Este genocid deoarece din cei peste 1.500 000 de greco catolici au mai ramas vreo 200 000 de greco catolici.Datele recentului recensamant arata acest lucru. Masurile intreprinse de BOR in continuare fac ,dovedesc ca genocidul continua pana la disparitia ultimului greco catolic si stergerea ultimelor urme a greco catolicismului in Romania

 • Dincolo de fumigene e Marea Resetare, dincolo de alte fumigene e Marea Revolutie, dincolo de fumi si aburi e Metamorfoza.
  Referinta Vremurilor e Metamorfoza.

  Marea Resetare e treaba oamenilor de azi, Marea Revolutie e treaba oamenilor de azi, deci e vorba despre dorinte relative, insa si a celor care si au manifestat dorinte de cind e omul pe planeta, deci e vorba si despre dorinte absolute. Metamorfoza e exclusiv despre inplinirea in mod absolut a dorintelor relative manifestat de oameni, de cind sint ei pe aceasta planeta.

  Marea Resetare e sub fumigene, Marea Revolutie e sub fumigene si sub aburii degajati de translatia de la relativ la absolut, Metamorfoza e exclusiv sub aburii absoluti din preajma metamorfozei dorintelor relative ( care se implinesc in mod absolut)

  Prin urmare referinta e Metamorfoza, adica trecerea de la Natural la Artificial, prin urmare aceasta grija se cade a fi purtata. Toate celelalte griji vor vira, la nevoie brusc, spre aceeasi referinta, Metamorfoza.
  Deci cu toate ca Marea Resetare arata intr un fel ea va sfarsi prin a arata fix ca Metamorfoza, iar Marea Revolutie indiferent de felul cum va arata la un moment dat se va suprapune si ea peste Metamorfoza, in final.

  Mai altfel spus singura dinamica fundamentala a Civilizatiei pe aceste Vremuri este aceasta si exclusiv aceasta: Dinamica Inteligentei Artificiale Cuantice.
  Restul este fum si aburi. ( Aceasta dinamica are darul inclusiv de a modifica Dinamica Naturii, chiar daca, de fapt, esenta modificarii ecuatiei de miscare a Naturii sta in Daruirea de Sine a Naturii, scopul Naturii fiind echilibrarea in mod absolut a prezentei Artificialului in Creatie prin Autodezechilibrare )

  ( De unde rezulta ca in Creatie e de Bun-Simt sa apara discutia despre Drepturi la Artificializare si Drepturi Naturale. Asta e Temelia oricarei dinamici care face Pace pe Vremurile astea. Ulterior fiecare om putind alege sa devina ce doreste, spre ex gandac, daca sta ii e dorinta. Oricum, dar altfel, oamenii vor sfarsi prin a fi obligati sa devina …un produs Artificial, adica sa urmeze Calea Metamorfozei. )

  ( In numele Marii Resetari se implementeaza solutii care vor sustine, in final, Metamorfoza. In numele Marii Revolutii se implementeaza si se vor implementa solutii care sustin dinamica Metamorfozei.
  Atunci cind Metamorfoza va deveni iminenta nu va exista cale de dat la intors, pentru ca atunci cind ea se va arata la fata va si inunda, brusc, ecuatiile de miscare ale Civilizatiei, pentru ca, in prealabil, i s-au tot intins covoare rosii pe post de autostrazi cuantice. )

  • @online a scris pe 11/04/2023 la 10:26
   Online
   E Saptamana Mare.
   Uite ce scrie in presa https://www.activenews.ro/opinii/Pastele-mamii-lor-181333
   Mai mult,pe forumuri se injura cu „Paste” intr-o veselie…Tu ce zici…ii place sau nu lui Iisus Hristos…am citit ce ai scris cu si/sau intelepciune/desteptaciune…Nu Stiu ce sa spun…discutia cu Sarbatorirea Pastelui in aceiasi zi e veche si are radacini in marea schisma care se trage de la acea cruciada in care in loc sa ajunga la Ierusalim au jefuit Constantinopole…
   Acum…revenind la Saptamana Mare…Cina Cea De Taina…Gradina Maslinilor…Rastignirea Mantuitorului si Invierea Acestuia dupa 3 zile…chiar nu stiu ce sa mai zic…Hristos i-a rascumparat pe oameni facand asta…
   Saptamana Frumoasa si Luminata Online!!!
   vali
   🙂

   • tot ce trebuie sa faci pe Vremurile astea pentru a ajunge in barca Raului este sa te impotrivesti.

    prin urmare se isca si se vor tot isca discutii care ii vor polariza pe oameni, unii declarindu se pentru,
    iar altii impotriva, insa si unii si ceilalti pierzind din vedere faptul ca, facind asta, de fapt ‘se impotrivesc’.

    singura stare in care poti sa te manifesti ‘pentru’ fara sa te ‘impotrivesti’ este sa fii ‘pentru Natura’. daca te declari de partea Naturii esti ‘proNatura, insa ceea ce faci e o nonactiune.

    ce e al lui Dumnezeu s-a zis sa i dam lui Dumnezeu, deci Pastele, Saptamana Mare, care e plina ochi cu simboluri absolute,
    iar dupa cum doresc Cezarii … asa sa fie, deci daca aleg sau nu ca Saptamana Mare sa se suprapuna sau nu, dupa dorinta lor sa fie.

    (fiecare zi a Saptamanii Mari e o Armonie a Creatiei, un simbol absolut,
    Saptamana Mare si Curcubeul fiind tot una cu Legamantul lui Dumnezeu cu Omul,
    Hristos facand din Saptamana Mare Arca Absoluta, care e absoluta pentru ca referinta ei e chiar Adevarul, Calea si Viata.
    Joia Mare si Cina cea de taina una sint si Pacea sint )

    • tocmai de asta existenta Drepturilor Naturale si a Drepturilor la Artificializare e cale catre Pace, pentru ca ramanand de partea Drepturilor Naturale nu inseamna ca esti impotriva Drepturilor Artificiale.

     parinte1 si parinte2 e doar cale catre …parinte3, parinte4 …etc. i
     n baza Drepturilor Artificiale oameni,…1,2,3,4,etc, pot alege pentru copilul…lor tot atitia parinti, insa asta se cade a se face in baza Drepturilor Artificiale, in baza Drepturilor Naturale oamenii putind intemeia familii si naste copii …pe calea Naturii, daca asta le e dorinta.
     niciodata oamenii nu vor avea nimic impotriva antioamenilor, adica a oamenilor care imbratiseaza Drepturile Artificiale, adica Antinaturale, intre care pe tron sta dreptul omului de a se Artificializa, daca asta e dorinta lui.

     in Creatie dorinta oamenilor e sfanta. Ea se implineste negresit, insa in mod absolut, chiar daca pentru asta e nevoie chiar de manifestarea Anotimpurilor Creatiei.
     Drepturile Artificiale, adica Drepturile Anti sint proiectate inca de cind omul si a manifestat dorinte. pe Vremurile astea, ale Artificiaizarii, omul a ajuns sa si implineasca si astfel de dorinte, rezultate in principal din dorinta omului manifestata de cind e el paici, de a mai trai barim o zi, barim o luna,…barim un an,…poate 3, poate 5,…la Infinit daca s-ar putea! Artificializarea ii va rezolva problema, in caz ca asta era dorinta omului..

     tot asa cum una e Vesnicia si alta Nemurirea, una fiind proprie Anotimpurilor( deci a lipsei Timpului ) , cealalta Timpului,
     fix asa si Drepturile Omului se cade a fi despletite in Drepturi Naturale si Drepturi Artificiale,
     insa …nicio grija, tot asa cum unora li s a pus pata pe ziua de Paste Ortodox, fix asa li se va pune pata unora pe Drepturile Naturale, care vor deveni desuete

     • Referința Lumii Mari e Anti. Legandu te de ea ajungi sa te miști Anti. Tocmai daia referința de bun-simț e Natura, indiferent care e tema discuției.

 • 1.Pe langa afacerea de familie , mai exista si o alta modalitate de a face afaceri de succes : asociatia . Conditiile de reusita in acest caz :
  nr asociatilor sa fie impar si
  mai mic decat 2
  2.In legatura cu “scurgerile”de informatii, e ca-n povestea cu Shtrul :”Al dracului Itsic , mi-a spus ca merge la Falticeni ca eu sa cred ca nu merge la Falticeni si el s-a dus la Falticeni ! “
  3. Autoritatea preotului si dascalului tin de domeniul trecutului . Azi avem influencerul.

 • Nu stiu de ce dar se pare ca multi guvernanti de pe aceasta planeta ne considera pe toti niste prosti. Acum intrebarea e, oare au sau n-au dreptate? Intreb si eu, scarpinandu-ma in crestetu’ capului!

 • Domnule Ion Cristoiu
  „Ce a urmărit Pentagonul prin așa-zisa scurgere de informații?”
  Simplu
  Distragerea atentiei,Fumigene,Petarde,Diversiuni…
  Intre timp China a facut exercitii militare in jurul Taiwan,Macron zice ca va cumpara gaze si petrol in yuan…
  Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
  Valentin-Ionut Constantinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *