Cătălin Cîrstoiu nu se retrage: ”Mandatul meu a fost, este şi va rămâne pe masa coaliţiei”

Ce jocuri face DNA în cazul Claudiu Năsui?

Comentarii

16 comentarii pentru articolul „Ce jocuri face DNA în cazul Claudiu Năsui?”

  • decit sa fii pro Est sau pro Vest
    …nu mai bine esti Pro Natura, neavand nimic impotriva Estului, insa nici impotriva Vestului?

    sa fii pro Est e Actiune, pe vremurile astea
    sa fii pro Vest e Actiune, pe vremurile astea
    sa fii Pro Natura e Nonactiune
    …de fapt astea sint cele trei lumi disponibile pe vremea asta.

    • in ceea ce ne priveste, privind unde ne aflam, pe mijloc, s ar parea ca pe masura noastra e Pro Natura, …insa neavand nimic impotriva Artificializarii.

      • La est – niste falsi, la vest – alti falsi, doar ca alt model. Noi ne vedem „naturali”, naturalizandu-ne intr-un fel de stagnare a intelectului si nu numai. Nu avem nimic sau avem ceva cu „artificializarea”, fiecare dupa cum o defineste.

  • Ei maestre, lumea a luat-o razna! Prostia și răutatea si-au făcut mai repede loc în față decât omenia și profesionalismul.

  • Inteligenta Artificiala Cuantica e o armonie a Mintii Universului.
    Inteligenta pura si simpla, adica cea naturala, E Minte SI Inima.

    dupa cum se vede Mintea Universului e …si intr o parte si in cealalta.
    asa se si defineste Artificialul, ca fiind universul Creat de Minte, doar de ea, fara ca in procesul de Creatie sa fie prezenta si Inima Universului.

    Natura e o creatie a Mintii SI Inimii Oului Absolut
    Artificialul e o creatie a Mintii ( care e prezenta si in Oul Absolut )
    Natura si Artificialul sint creatii ale Mintii, Natura fiind o creaie SI a Inimii Oului Absolut.

    prin urmare vorbim despre Superpozitiile Mintii, ale aceleiasi Minti.
    _________________________________________________________
    prin urmare Inteligenta Artificiala Cuantica, in fapt matematica cu m mare, va fi capabila, la limita, sa l cloneze pe Eminescu, pe Arghezi,…si pe cine mai doriti, …om sa fie!
    mai exact intre creatiile lui Eminescu si cele ale Inteligentei Artificiale Cuantice va fi greu de deslusit, greu spre imposibil.
    intre Adevar si Antiadevar, intre Inteligenta si Inteligenta Artificiala, vei putea distinge…doar cu Inima.

    la un moment dat Superpozitiile Mintii vor intra in Armonie, Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, ci numai Mintea

    • aceasta stare de Armonie va fi plenara, tocmai daia atunci, in ceasul ala, Hristos se va arata in Imparatia lui Dumnezeu, care e in …om. nu l asteptati pe Hristos sa vina, iar, altundeva decit in imparatia care e…in voi. Cerul e in voi, pe acesta sa l priviti, pe acesta sa l vegheati! :)))) )

  • de la sistemul politic actual poti avea asteptari cu acelasi succes cu care ai asteptari de la cei angajati in urma interviurilor prezentate de Maestru.
    practic nu mai e niciun mister:)), e clar de ce oamenii isi vor pierde plenar increderea in conducerile asigurate de oameni, alegandu-le cu tot dragul pe cele asigurate de IA

  • una era descentralizarea pe vremea Globalizarii, a Marelui Flux,alta e cea de acum, de pe vremea Marelui Reflux.

    culmea inadecvarii ar fi ca sa se inceapa descentralizarea, insa ea sa se faca pe calapodul vechii definitii, aia de pe vremea Globalizarii :)))))
    ( insa culmea se poate atinge, potential exista, s-a vazut la interviurile de angajare prezentate de maestru:))) )
    ____________________
    acum vorbim de nevoia de descentralizare adusa de Marele Reflux, caz in care descentralizarea devine insularizare
    prin urmare si definitia ‘descentralizarii’ ar trebui adusa la zi, caz in care ar fi de bun-simt sa vorbim de insularizare, nu de descentralizare ( mai altfel spus orice discutie pe tema descentralizarii nu mai face doua parale )

  • Nicăieri in presa la care am eu acces in germania nu scrie ca a fost prins și împușcat Lupul
    Uneori eu am senzația ca trăiesc in alta Germanie auzind sau vazind ce scriu despre domiciliul meu ziarele românești

    După zicerea Turcia țara nesigura aviz turiștilor
    Clar cutremurele au sa înlăture turiștii cu o atare anxietate

    In tari civilizate acea ordonata nu ajunge pe surse la presa
    Eu ca ziarist m-as lepăda de o asemenea sursa
    Iti trebuie însă tărie de caracter sa faci asta

  • @Online
    Inca 2.5 Miliarde Euro datorie,se adauga shi ashtia la Faliment
    „ANRE a anunţat marţi cele mai noi cifre legate de sumele pe care statul trebuie să le plătească operatorilor pentru compensarea preţurilor la energia electrică şi gaze: 11,155 miliarde lei, adică 2,27 miliarde de euro. Aceste sume sunt până în noiembrie 2022”
    https://www.zf.ro/companii/energie/anre-anuntat-marti-cele-cifre-legate-sumele-statul-le-plateasca-21583053
    Dimineatza Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

  • Ca va uitati printr-un binoclu rusesc, pot sa inteleg, a fost un cadou si un om politicos nu poate refuza. Eu cred ca ar trebui sa infundati puscaria politica, pentru ca faceti interviu cu un RUS! Pe domnul Rusu, il cheama RUSU!

  • Domnule Ion Cristoiu
    A.In 10 Martie se implinesc 24 ani de cand m-am angajat prima data cu carte de munca,am vreo 23 ani vechime in Domeniul Meu ca armata de 6 luni nu se trece in calcul,am lucrat doar Strict Profesia Mea,Sincer mi-ar fi fost rushine sa apar la o astfel de audiere in parlament cand n-am nici o treaba cu „Stiintele Umaniste” sau Cultura,este o degradare morala a societatzii si un Jaf al banilor cetatzenilor Romaniei ce se intampla…
    B.Spunetzi ca va acuza ashtia ca suntetzi „omul rushilor”,pai vedetzi un articol de ieri a lui Catalin Tache pe national.ro,il au filmat pe „celebrul” procuror pirlog,cel din „10 August” care acum este seful procurorilor militari, intrand in uniforma in Ambasada Federatziei Ruse…foarte tare…Binoclu am folosit shi Eu…tot asha…Profesionale…ruseshti si nemtzeshti cand faceam site survey…pentru „intelectualii” Romaniei poate le povestitzi ca exista shi binocluri ruseshti pentru Teatru…fara gluma…aveam 2 parca…tot ruseshti…
    Va mai povestesc ceva,sper sa nu va plictisesc…in Decembrie 2021 Inainte de Razboiul din Ucraina,un paduche de avocat al unui camatar care se lauda ca are un „general sie” in rezerva in „spate”,m-a acuzat ca am fost „spion sie” cand am fost in Ucraina acum 19 ani shi multe altele…Eu i-am recomandat sa manance mult usturoi…dar nu ca sa-l fereasca de „varcolaci”,contzine arsenic shi va putrezi mai lent,mai greu.
    Am fost cu avocat la militzieni shi am depus plangere penala pentru divulgare de informatzii clasificate,le-am demosntrat ca sunt Civil,ca n-am nici o treaba cu aberatziile lor,le-am dus livretul militar neatins de 23 ani in care scrie ca mi-au dat dosarul la sts,le-am aratat pasaportul Civil cu care am fost acolo,cu vizele de intrare shi ieshire.etc etc…
    Bineinteles paduchii de militzieni shi viermii de procurori nu au facut nimic…
    Acum Maestre Ion Cristoiu,ca sa va dau Dreptate,Apocalipsa Financiara care va urma ii va trezi la Realitate pe cei din junta militara,Foamea,Frigul,Saracia,Lipsurile pentru ticaloshi sunt Cea Mai Buna Educatzie.E „Brevetata” de chinezi,de nord coreeni,la rushi e cel mai „frumos” cu „knutul shi cu foamea”…vor dansa ca „ursuletzii pe jar”…
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu

  • Domnule Ion Cristoiu
    In Apocalipsa dupa Ioan „Cuvantul” „cutremur” este mentzionat de 5 ori
    Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
    Cap. 6
    12. Şi m-am uitat când a deschis pecetea a şasea şi s-a făcut cutremur mare, soarele s-a făcut negru ca un sac de păr şi luna întreagă s-a făcut ca sângele,
    Cap. 8
    5. Şi îngerul a luat cădelniţa şi a umplut-o din focul altarului şi a aruncat pe pământ; şi s-au pornit tunete şi glasuri şi fulgere şi cutremur.
    Cap. 11
    13. Şi în ceasul acela s-a făcut cutremur mare şi a zecea parte din cetate s-a prăbuşit şi au pierit în cutremur şapte mii de oameni, iar ceilalţi s-au înfricoşat şi au dat slavă Dumnezeului cerului.
    19. Şi s-a deschis templul lui Dumnezeu, cel din cer, şi s-a văzut în templul Lui chivotul legământului Său, şi au fost fulgere şi vuiete şi tunete şi cutremur şi grindină mare.
    Cap. 16
    18. Şi s-au pornit fulgere şi vuiete şi tunete şi s-a făcut cutremur mare, aşa cum nu a fost, de când este omul pe pământ, un cutremur atât de puternic.
    Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
    Valentin-Ionut Constantinescu