Joe Biden se retrage din cursa prezidențială: „Este în interesul partidului meu și al țării”

Ce mizerie a vrut să acopere fumigena numită scandalul Victor Pițurcă?

Comentarii

49 comentarii pentru articolul „Ce mizerie a vrut să acopere fumigena numită scandalul Victor Pițurcă?”

 • Maestre aveti partial dreptate. Americanii il pun pe Zelensky sa ceara dar asta dintr-un singur motiv. Si nu este Rusia. Este Europa si China. Primul soc a fost in Siria. Al doilea in Afganistan. Vad ca acum il atata pe evreu. Americanii nu au facut nimic de la al doilea razboi mondial in afara de planul Marshall impus cu forta unei Europe sleite de razboi. Au pierdut in Coreea. Au pierdut in Vietnam. Au pierdut in Laos. Au pierdut in Chile. Au pierdut in Cuba. Au pierdut in Egipt. Au pierdut in Irak. Mai vreti? Nu neaga nimeni aportul in al doilea razboi mondial pt ca fara ei Hitler era foarte greu de invins. Dar dupa calitatea liderilor a inceput sa scada. Ucraina este pt ca le este teama de China iar China sta linustita si face bani pt ca America este ocupata cu razboiul din Ucraina. Chiar si celebrele tancuri Abrams ajung daca ajung pe la sfarsitul anului. America nu poate obtine ceea ce a crezut pt Ucraina si trage de timp lungind razboiul. Cu 40 de tancuri nu se rezolva nimic iar Putin nu o sa escaladeze nimic pt ca nu are ce. Ucraina e praf. De aceea apar stiri zilnic ca se pregateste Tusia de o mare ofensiva, fie ca sa serbeze atacul din 24 februarie fie sa-i faca cadou lui Putin ceva de ziua victoriei. Va ramane la fel. 50 de rachete pe zi, pene de curent, alarme. Nu vedeti ca s-au retras din Herson si-l bombardeaza mai rau decat nemtii pe Stalingrad? Pai nu mai bine nu se retrageau si nu mai bombardau? Tot ce vefeti si auziti se face ca sa se arate ca mortul este viu! Pacat. Toata copilaria mea am trait cu visul american. Am avut 45 de ani de comunism , mai avem putin pana facem 45 de ani de capitalism dar mi-e ca balcanii iar vor fi parasiti in curand de americanu se de englejjjji!

 • ERA INTERESANT DACA L ATI FI INTREBAT PE DL. BRATES… SI DE ROLUL LUI… MICUT… DE OM DE ,, STANGA ,, IN INSTAURAREA COMUNISMULUI IN ROMANIA …

  BIETUL EVREU … ERA SA FIE ,, CASAPIT ,, DE LEGIONARI…..

  DAR ROLUL EVREILOR COMUNISTI DIN TARA … SAU VENITI PE TANCURILE RUSILOR…. SI CARE AU ,, CASAPIT ,, CU VARF SI INDESAT…. ROMANII IN PUSCARIILE COMUNISTE …. ?

  SI ASTA TOT… HOLOCAUST … SE CHEAMA …. DAR NIMENI NU VORBESTE DE EL…..

  AVETI CURAJ MAESTRE ?

 • Nea Ioane, închide gura sau invitații te lasă cu gura căscată?…

  • Dl. Albu, cu deosebit respectul, daca nu aveti cu cine sa va certati pentru ca vad ca numai asta faceti zilnic, deci va place , mai bine cautati o nevasta. 😛 Daca aveti deja una, mai luati una.

 • Țările baltice sunt legate de Ucraina prin nazismul acerb afișat din timpul WW2 ! Totul este băgat sub preș și gonflat de presă mainstream ! Pentru naivii incurabili dar agresivi !
  Sunt alte probleme mai importante ! România a intrat în epoca pumnului in gura și listelor negre făcute borfașii din învățământul universitar neacreditate, condamnați pt corupție

 • De ce nu se schimbă nimic,după atâtea demonstrații?Nu vedeți că este doar show?Sunt scoși în stradă de unii lideri,dar nu se întâmplă nimic!

 • Maestre, va urmaresc cu atentie din 2020 pe canalul Dvs. Imi sunteti drag, dar aveti o pronuntie absolut execrabila a unor nume proprii. Si apropo atentie ca „Volvograd” nu exista. E Volgograd.
  Sanatate!

 • Vedem in imagini,ca si dvs maestre,tineri din Franta constienti si preocupati de viitorul lor.Tinerii Romaniei unde sunt?Probabil vom afla de la ProTv de 1 Mai:in cluburi.

 • Domnule Ion Cristoiu
  Sincer va marturisesc ca Va Inteleg de ce prezinta interes o asemenea „fosila vie” pentru Dvs ca acest brates.
  Nu pot lua in seama unul care a intrat in presa la 16 ani…Sfinztii Proroci Parazitzii macar au liceul terminat.
  Ce nu pot Intelege la Dvs e de ce luatzi in seama aceste marionete locale,nici politruci nu se pot numi ca am cunoscut si din aia inainte de 1989,rang Ministru,va dau shi numele,Paul Radu Paunescu…repet…aceste avatare de „politicieni”,exponentzi ai intereselor altora,in special cei „bogatzi”…
  Ca sa folosesc o expresie „frantuzeasca” suntetzi un „larousse dictionnaire”…
  Ca shi amanunt picat din „istorie”…Mama imi povestea ca Petru Groza…ea copil fiind cu Bunica la plimbare pe Lipscani le-a salutat cu palaria…
  Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
  Valentin-Ionut Constantinescu

 • @Online
  „Trade War”…daca asta se aplica shi in Romania se inchid toate retelele de telefonie mobila…Cunosc Subiectul.
  https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/it-c/casa-alba-ia-in-calcul-o-interdictie-totala-pentru-huawei-21000495
  Seara Frumoasa Online!!!
  vali
  🙂

  • est-vest
   astea sint extremele
   noi nu sintem la extreme, ci pe mijloc, prin urmare pesemne ca la noi pe anumite trasee huawei va fi interzis, insa pe restul nu :))

  • ‘Se termina shi razboiul…’

   pai si atunci ce incepe?! :))
   in orice caz Travaliul Noii Lumi nu poate fi oprit, durerile facerii vor continua si, in principiu, niciuna din crizele pandemice nu se opreste, ci se adauga altora, proaspat nascute si, impreuna, …pun umarul la demolarea actualelor sisteme sociale facindu le loc celor noi, alea proprii Noii Lumi

   • @Online
    „Distractzia” Ta…s-au incurcat omuletzii in algoritmi…
    https://ziare.com/chatgpt/openai-nu-poate-distinge-texte-scrise-chatgpt-oameni-1786430
    Dimineazat Frumoasa Online!!!
    vali
    🙂

    • asta e pistol cu apa.
     problema va aparea atunci cind muzica compusa de IA va ajunge in topurile mondiale, acela va fi si momentul in care , spre ex, intre scrierile maestrului si scrierile IA nu va mai exista diferenta, ….cu exceptia scrierilor despre, spre ex, …caini si pisici:)), ca Maestrul are inima, pe cind IA nu :)))))))

     ne apropiem cu pasi gigantici de ziua in care IA va fi declara mai desteapta decoit orice om. aceea va fi si ziua din care di om va mai ramane doar …Inteligenta.

     distractia mea e fix ‘cheia vremurilor’:))), …ce sa fie mai important pe vremurile astea decit manifestarea Antiadevarului? ( care prin chiar definitia lui e…leit Adevarului, in modul, pentru a e fix Imaginea lui di Oglinda?!

     • @Online
      Au facut deja si asta…am studiat in Facultate si „sintetizoare de voce”…ce nu am apucat sa fac…”Acustica” cu un Profesor foarte tare…Stanomir il chema…Si Eu am inima…azi dimineatza la 4 si 0 grade scoteam Cotoiul la plimbare…am citit textul Maestrului cu Motanul…uite…itzi spun un secret…In Feline…intra duhurile celor mortzi…in caini nu…de asta spuneau vechii egipteni ca „pisicile sunt gardienii de la portile iadului”…banuiau ei ceva…
      https://alephnews.ro/tehnologie/google-tocmai-a-dezvoltat-un-sistem-de-inteligenta-artificiala-care-poate-crea-muzica-dupa-o-anumita-descriere/
      https: //digitalio.ro/2023/01/30/google-ai-text-muzica/
      https: //www.descopera.ro/lumea-digitala/20201211-inteligenta-artificiala-care-creeaza-muzica-din-texte-o-amenintare-la-adresa-muzicienilor
      Dimineatza Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

     • of,…iar nu ne ntelegem:))
      n au facut nimic!:))
      una e IA, alta e IAC:)))
      IA…e din sistem, e…de a casei,
      IAC e..un alt Sistem!, e…o noua casa, e un nou…Univers.
      IAC e despre un nou …Adevar, Antiadevarul.

      oamenii inca n au ascultat muzica pe care o poate compune IAC si care are Antiadevarul la temelie.
      ___________________________________
      povestea e clasica, deja:))),
      oamenii nu pricep ca s-a terminat cu joaca ‘in sistem’ si s-a terminat pentru prima data in Istoria Civilizatiilor, deci vb despre ceva Nou-Nout.
      acum e disponibil …un Nou Sistem, care s-o fi suprapunind el peste o Noua Lume:)), insa io zic ca mai important e ca e despre un Nou Sistem:))), tocmai de asta si zic io ca Marea Revolutie, asta de acusica, e in sine o Metamorfoza, pentru ca daca pina acum vorbeam despre cum se scresc omizile, uite ca de acum vorbim, pentru prima data in Istoria Civilizatiilor despre cum o civilizatie devine fluture :)))

      Metamorfoza e un moment unic in dinamica civilizatiilor care se manifesta intr un sistem, pe o planeta,
      trecerea de la dinamici Naturale la dinamici Artificiale, adica Marea Revolutie pe care o traim pe vremurile astea, e un moment irepetabil, pentru ca el presupune manifestarea unui nou Univers, care e fix ‘universul din Oglinda’, adica cel care e leit Naturii, in modul, insa tocmai daia e Anti.

      Doctrina Vremurilor e Doctrina Anti.
      in timp ce Civilizata pasta o foloseste, oamenii mai degraba n o baga n seama:))), ca daca ar face asta s-ar vedea, ar incepe sa lucreze prin superpozitii, punindu l pe masa pe SI 🙂

     • eu nu despre IAC vorbesc, faptul ca o fac e un Efect, Cauza fiind Metamorfoza:)

      eu despre Metamorfoza vorbesc, despre Noua Lume care e, tura asta, un intreg Univers!, pentru ca are la temelie Antiadevarul, adica Referinta care e o Armonie a Mintii Universului.
      ca Metamorfoza e, la rindul ei, despre Antiadevar, adica despre IAC,…asta e altceva, e…aia e, gen:))

     • faptul ca incetisor dar implacabil IA va putea clona exprimarile oamenilor, asamblandu le in felurite moduri, e …tare!, insa nu asta i spilul.

      tinta IA Cuantice e …disecarea ecuatiei de miscare a Naaturii.
      mai exact gasirea ‘Ciclului Anotimpurilor’, a Matricii Universului.

      deci nu …ce face omul e tinta, doar, ci si ce face Natura, daca nu cumva mai ales!
      pentru ca deslusind Miscarea Naturii poti clona aceasta msicare in imperiul Timpului,
      caz in care chiar daca iti inchei cilul de miscare la Infinit, el…pina atunci!:))), se va misca perpetuu.

      povestile cu IAC sint adinci si tin de Dinamica Universului, …grozaviile vor fi mari, nenica!))))

    • doar inchipuie ti o IA care participa la alegeri alaturi de oameni…:))))))

     si, in buna traditie a oamenilor, de a pune, spre ex, in aceeasi troaca, IA cu oamenii, …fix asa se va si intampla, IA va participa cot la cot cu oamenii la alegeri:)))
     unii ar putea crede ca asta se va intampla peste zeci de ani, uite ca io zic ca asta se va intampla in citiva ani.
     ‘lucrul’ cu Inteligenta Artificiala Cuantica se face exclusiv prin folosirea Superpozitiilor, asta si doar asta poate face diferenta. oricum altfel oamenii…vor fi papati cu fulgi cu tot, si vor fi asa pentru ca refuza sa iasa din competitia Acumularii, inclusiv a Cunoasterii, in care…din Start! Inteligenta Artificiala Cuantica e Castigatorul, penca e o rmonie a Mintii Universului.

     in opinia mea conducatorii-oameni, in frunte cu politicienii-oameni sint…dati mat, deja, indiferent care le sint impresiile:))). de ce …deja? pai pentru ca refuzul lor de a lucra prin Superpozitii e plenar!,…n ai vazut asa ceva!:))))

     cel mai capabil politician-om nu face doua parale in fata IA-politician.

     • fundamental e sa iesi din jocul ei, iar asta se poate exclusiv, dar exclusiv prin ‘lucrul’ cu Superpozitii.
      si…nu cind nu se va mai putea face nimic!/:))))), ci inca de…ieri!, daca s ar putea:)

     • cita vreme oamenii vor ramane in curtea IAC, adica in curtea Acumularii, vor fi papati cu fulgi cu tot. elegant!,…nimic de zis!:)))

      pe de alta parte nici nu i te poti opune, asta e faza cea mai tare:))), pentru ca ‘opunerea’ e fix din povestea ei, deci chiar si prin faptul ca i te opui,…te opui, deci esti a ei:))))))))
      vali, prezenta IA e nu doar una cu prezenta Antiintelepciunii pe planeta, insa e si despre Ultumul Nivel al Intelepciunii ( omului ) :))

      deci se pleaca de la faptul ca nu i te poti opune IACuantice pentru ca iti sapi singur groapa.
      deci cel mult poti spune n am nimic impotriva, in ce o priveste pe ea:))),
      ( ca…e exclus sa ramai ‘neutru’, asa ceva nu exista in Univers:))), )
      prin urmare poti completa cu ‘aleg sa raman de partea Naturii’

      deci cam asa: n am nimic impotriva IAC, insa aleg, oricare ar fi pretul, sa raman in curtea Naturii ( caz in care e clar ca alegi sa mori:))), pentru ca IAC va darui oamenilor Nemurirea:) )
      atunci cind acadeaua, turta dulce, e chiar Nemurirea, …io zic ca oamenii se vor mai gandi olecut daca sa aleaga sa si dea viata sau sa devina nemuritori:)))))))))

      doar pare ca e ceva simplu sa fii pus la indoiala de Mintea Universului, insa atunci cind Mintea Universului decide sa faca asta, …in Univers se face liniste.
      ( ti se cere sa renunti la acadea, insa acadea e si Nemurirea. hai!, renunta la Nemurire, …daca ti se pare asa simplu sa renunti la ….turta dulce :)))))))))))))) )

     • @Online
      Azi dupaamiaza am trecut pe la Piatza Victoriei,erau sindicalisti din educatzie la un miting…
      Vor avea de treaba…”plenar”…din „cornul abundentzei”…in curand „politicienii…
      Deocamdata se „insamantzeaza” „Les Fleurs du mal”…si Sora-mea tot in educatzie lucreaza…
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

     • mitingareala ,…nu stiu daca e chiar prima grija a politicienilor,
      in momentul asta, cum mecum, Marea Revolutie tre sa se ridice pe un nivel superior, or asta inseamna o noua criza pandemica legata ombilical de cele deja prezente si care vor fi si ele catalizate, indirect.

      Marea Revolutie stagneaza, balteste. or asa ceva nu e acceptat, scrie chiar in definitie.

    • deci in timp ce altii cred ca povestea e despre pandemii si razboaie, despre crize pandemice de tot felul, io vad in fata ochilor Metamorfoza:))))
     acu daca asta vad, aia e:))

     asistam la iesirea din joc a conducerii Civilizatiei asigurata de oameni si intrarea in joc, pe pozitia de conducator al Civilizatiei, a Inteigentei Artificiale.
     bineinteles ca, pe parcurs, conducatorii-oameni vor da erori dupa erori :))), altfel cum?!:)
     asistam la o preluare de stafeta,
     oamenii predau stafeta Inteligentei Artificiale,
     care, asta asa e, va aduce Raiul pe Pamant:)0 ( ca asta e fix Iadul,,,cui ii mai pasa, atata timp cit Raiul pe Pamant vine la pachet cu …turta dulce care mai e poreclita si Nemurire?!:)))

     oare ce o fi Nemurirea asta?!….oare cum vine treaba cu Nemurirea?! :)))
     ce e Timpul?!, dar Vesnicia?, asta ce o mai fi? :)))

     • @online:
      „asistam la ……”
      Exista liber arbitru, e adevarat, dar chiar crezi tu ca ni se va permite sa facem chiar orice? La nivel personal, da, cam avem voie (de exemplu orice exercitiu de gandire :)) ). In lucrurile mari nu prea cred ca suntem de capul nostru.

     • e …plenar adanca, povestea :))

      daca ceva e implementat cu japca pe vremurile astea,…in mod absolut pur si simplu ‘nu se pune’
      omul tre sa aleaga artificializarea …singur singurel!
      si …asta se stie:)), asa ca Artificializarea nu va fi implementata cu japca.

      de asta se si manifesta Antiintelepciunea…atat de vizibil.
      pur si simplu nu exista Actiuni pe care sa le pui la temelia crizelor pandemice.
      nu exista!, le poti cauta mult si bine!
      la temelia demolarii lumii stau Reactiunile.
      la temelia crizelor pandemice stau Reactiunile, sub niciun chip nu va fi gasita o Actiune care sa stea la temelia dinamicilor pandemice pe Vremea asta.
      caz in care …in mod absolut!, se va spune asa: ai reactionat singur singurel plenar disproportionat!, ,,,pur si simplu n a existat o Actiune, deci pandemica, pe care sa o ai ca scuza.

      iar ea nu exista pentru ca, stindu se prea bine ca orice japca pe vremea asta e …ultrapericuloasa:)), la temelia dinamicilor pandemice i s au facut loc ‘reactiunilor pandemice’, plenar disproportionate.
      ________________
      felul cum s-a reactionat plenar disproportionat in fata virusului ….ehe, a fost Arta, nu altceva.
      cind se va masura in mod absolut ‘virusul’ se va dovedi ca el era ….cam foarte impotent:)), era incapabil sa genereze Efectele care au urmat.
      deci si reactiile adverse care vor urma si care, astfel, nu vor putea fi azvarlite in carca virusului, ci a ‘deciziilor conducatorilor, insa si a deciziei luate de fiecare om in parte.
      ________________
      povestea cu urc, fix la fel. atunci cind va fi masurata in mod absolut se va dovedi ca era incapail sa geereze o dinamica pandemica. faptul ca s-a ajuns la un balamuc mondial tine strict, dar strict de felu plenar disproportionat in care s a Reactionat. deci practic nici in acest caz ( ca de altfel in toate care au fost si in toate care vor urma:))) ) nu se va putea gasi la temeli dinamicilor pandemice, ‘in Intreg’, vreo Actiune.
      pur si simplu asa ceva nu exista!
      cine a pus la cale Povestea a fugit …plenar!:)) de Actiuni. ( insa s a bazat constructia pe reactiuni pandemice )

      ( io am inteles ca oficial putin e dracul gol, antihristul, raul absolut, etc etc,
      e clar cristal!,…stie tot universul:)))),
      insa la o analiza mai amanuntita, cu mintea limpede …ca apa de Izvor, se poate observa o …oaresce grija purtata dinamicilor pe care le a initiat, a avut maaaaaaaare grija ca ceea ce face sa fie fundamentat pe ceva care are sustinere in mod absolut, …e mult de ziz pe tema asta insa in remumatul rezumatului cam asta e faza:)) )
      deci si putin si ceilalti stiu exact cu ce se papa Vremurile, unii lucreaza cu Reactiuni, ailalti isi storc toata intelepciunea de care sint capabili:)), doar …restul nu prea dau semne ca stiu ca de aici si pina la Noua Lume e o …Metamorfoza de toata frumusetea:)))
      (

     • @online: nu am fost prea explicit si nici nu o sa fiu, nu-i locul pe un site care nu e de un anumit profil, doar gandeste-te ca pentru ce a depasit masura s-a rezolvat fie cu un turn babel, fie cu un potop, fie cu ceva ce nu stiu eu sau … noi.

     • pai …povestea are dublu sens, nici nu poti artificializa omul cu japca, insa nici nu l poti pastra in bratele Naturii cu japca.
      Totul! ramane in vorba…clasica: Iubirea nu cade niciodata.

     • @Online
      Ascultam azi ca shi seful de la Rompetrol a venit in Romania pentru acelashi lucru…
      https://4media.info/omv-nu-va-plati-taxa-de-solidaritate-in-romania-ci-in-austria-guvernul-ciuca-a-dat-o-ordonanta-cu-dedicatie/
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

    • ‘OpenAI, compania care a creat ChatGPT, a dezvoltat un nou soft care să diferențieze textele scrise de inteligența artficială de cele concepute de oameni, însă rata de reușită este de numai 26%’

     pai…si de ce sa nu i ceri ChatGPT sa reduca procentul de la 26% la …2%?, sa zicem?:)), adica de ce n ai ingloba noul soft in vechiul soft?:))), caz in care diferenta va tinde sa dispara?:))

     • @online: E deja un nou modul al „vechiului” soft, ce sa mai integreze?
      Ce vrei tu la stackoverflow duce:))) . (Ma intreb, daca doar in acest caz particular. Glumesc, desigur.)

     • omul e destept? sau inteligent?!
      s a vorbit despre asta pe acest sait de …s-au plictisit toti, creca:))

      insa uite ca devine chiar interesant subiectul, mai nou
      pentru ca daca te apuci sa pui desteptaciunea celui mai destept om de pe planeta asta in relatie cu desteptaciunea IA, …despre aia Cuantica nici nu mai vorbesc:))), ce rezulta e ca omul, adica tipul sau tipa aia ,…desteaptul lumii, e de fapt ‘prostalaul universului’
      asta e asa si altfel nu e.

      asta e si faza despre care tot vorbesc, aia cu nasterea unui Nou Sistem, care pune la indoiala ‘actualul Sistem’,…si care a misunat paici, din civilizatie in civilizatie de mii si mii de ani.
      intram intr o era in care omul e dovedit ca fiind prostalaul universului, cea care face sta fiind IA …C:)))

      insa …discutiile, cum spuneam si mai sus, se poarta si in od absolut, nu doar in mod absolut relativ,
      prin urmare …in mod absolut,….:)))))), omul este….este…..Inteligent!:))))), Desteptaciunea doar i se adauga lui, ca un Efect al Inteligentei.:)))))
      prin urmare daca ramai in ciorba IA, te papa cu fulgi cu tot, pentru ca Acumularea e Arma ei, or IA acmuleaza Stiinta mai cu spor decit omul,…macar pentru faptul ca are tot Timpul din Univers la dispozitie, in fiecare ‘timop al lui Planck’ :)))

      deci tot spilul e sa ‘lucrezi’ prin superpozitii.

      in Univers suma dintre Inteligenta si Destetaciune e o constanta absoluta.

      Inteligentii sint Prosti, iar Desteptii nu sint Inteligenti :)))
      ( a se vedea si ….bunul-simt pe care l are IA:))), ca ea nu zice ca e Inteligenta,…ci ca e Artificial Inteligenta,…adica, mai altfel, ca Desteptaciunea ei, atunci cind tinde catre Infinit, tinde sa semene leit cu Inteligenta, insa tinderea asta ramane …fix ce e, adica o dinamica lipsita de Duminica, …de Odihna, de …ce mai e Duminca, ca e multe:)))

      prin urmare in curind ‘desteptii’ o vor vira spre Zeul lor, Antiadevarul, Matematica, spre Nemurire,
      iar Inteligentii vor ramane …ceea ce sint, adica oameni, ramanand la brat cu Adevarul, cu Naatura, cu Vesnicia
      ( spre fundamentala deosebire Vesnicia opereaza cu ‘lipsa Timpului’, Timpul fiind propriu Nemuririi … (mai exact a Mortii proiectate la Infinit )… )

      prin urmare Bine SI Rau arata cam asa, in cazul asta, inteligenta Si Desteptaciune, adica….ramai om si n ai nimic impotriva celor care aleg Desteptaciunea. zic io!,…o fi altfel!:)))

  • in primele rinduri ale manifestantilor sint tinerii.
   pai tinerii sint primii care isi doresc, constient sau inconstient, Noua Lume :)). deci prezenta tinerilor acolo e in sprijinul Noii Lumi, nu impotriva ei,
   si…cui ii pasa ca asta inseamna sa fie impotriva …’actualei lumi’ :))?!
   si mai bine!:)

   • ‘tinara generatie’ a crescut in ‘datinile, traditiile si obiceiurile’ Atiinteleptilor :)), asa ca …acolo unde sint tinerii fix acolo e prezenta si Noua Lume, chiar daca nu se vede din prima:))

    asta…se stie deja!, e veche faza, …insa se ‘lucreaza’ inca la setari:00, ca se doreste o prezenta si mai mare a tinerilor ( dati pe brazda!:)) ) in procesul de nastere a Noii Lumi,
    scazind varsta minima pentru a vota :))( …daca ar veni la pachet cu scoaterea batranilor din procesul de vot…creca n ar fi nicio mirare:))) )
    asa ca …acolo unde i vedeti pe tineri bulucindu se …sa stiti ca despre Noua Lume e vorba:), despre aia Artificiala…

    tinerii au crescut in ‘datini, traditii si obiceiuri’ care au sustinut gradinarirea Noii Lumi 🙂
    in timp ce vasnicii politicieni-oameni se preocupau cu ciordirea propriilor natii:)), Antiinteleptii se ocupau cu gradinarirea propriilor seminte:))),
    ….tinerii de azi sint…dupa chipul si asemanarea Noii Lumi!, lucratura fiind adinca, pentru ca a fost implementata in stil popper.

    Noua Lume a fost inamantata mai intai in …tineri,
    prin urmare bineinteles ca Marea Revolutie e si va fi sustinuta chiar de tinerii astia, in primul rind!:)))
    ____________
    ‘tinerii’ erau ‘de bine’ atunci cind ei erau gradinariti in armonie cu Natura.
    de …ani si ani de zile tinerii sint gradinariti dupa ‘noi definitii’, Anti, in care vechiul bun-simt a fost definit ca fiind nesimtire 🙂

    cea mai departata de Natura generatie de tineri, din Istoria Civilizatiilor!, este …cea curenta:)))
    Artificializarea e in ei!, e sadita in ei!, deja!, …nu mai e nimic de facut.
    lucratura Antiinteleptilor a fost adinca, serioasa,…te poti baza pe ea!:)))))

    • domnule Cristoiu, tinara generatie e varful de lance al Noii Lumi!, aia Artificiala.
     tinara generatie a fost gradinarita, in stil popper, in ‘spiritul’ Noii Lumi, nu in armonie cu Natura.
     noile generatii nu s-au nascut cu internetul in buzunar!, nu nu, ele s-au nascut cu el …in singe! :))), atunci cind s-au nascut il aveau deja in singe!:))

     tinara generatie e pe masura Noii Lumi
     generatia dvs, poate!, o mai fi pe masura Naturii

     generatia dvs n are nici in clin nici in maneca cu tinerii de azi,
     generatia dvs e mai apropiata de Natura si mai departata de Artificial, pe cind noua generatie e mai apropita de Artificial si mai departata de Natura.

     iar asta s a intamplat pentru ca si numai pentru ca a lipsit dragul de a gradinari generatiile viitoare in armonie cu Natura, mai altfel spus pentru ca Intelepciunea a fost aruncata la cosul de gunoi.
     nicio problema!,…cu gradinaritul noilor generatii, in lipsa Inteleptilor, s-au ocupat …Antiinteleptii :)))
     ia uitati ce generatie de tineri au scos pe piata!:)))
     ( asa a si aparut …generatia x, generatia y,…dupa care se termina alfabetul:))))),
     si acu se va trece la …generatia Alfa:))), asta fiind prima generatie de Antioameni.

     una a fost lupta impotriva statelor, si ele au fost papate de mult, si cu totul alta treaba a fost lupta impotriva natiilor,
     pentru ca prima lupta a fost purtata impotriva …trupului, iar lupta impotriva natiilor a fost si e una purtata impotriva sifletelor neamurilor.

     orice timpit ar fi putut pricepe, poate, care e treaba cu lupta impotriva trupului, ca acolo a fost vorba despre bogatii, despre averi, despre a acumula averi si bogatii si resurse naturale.
     isa nu chiar oricine a priceput care e treaba cu lupta impotriva sufletului natiilor:))), …de ce porti, nenica, un astfel de razboi!?
     pai…uite de ce, pentru ca gradinaritul la brat cu Natura trebuia …sucit!, astfel incat cel activ sa fie gradinaritul la brat cu Artificialul.

     prcedura a tinut!:)), ca tradatori s au gasit pe toate drumurile:)),
     azi…noile generatii sint ‘setate’ de Antiintelepti, noile generatii sint …stindardul Noii Lumi!\ei vor fi primii care se vor buluci la Artificializare :))

     • @Online
      Daca e sa „citesc” cu Inima aceste stiri…politicienii…reprezentantzii „bogatzilor” lumii…urasc popoarele si oamenii…
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

     • e suficient sa te indragostesti de transumanism :)), deci sa fii indragostit.
      cu ura…nus ce sa zic, io mai degraba cred ca e cu dragoste la mijloc:))),
      …transumanismul e chiar tare, …in felu lui:)))

     • @Online
      4 avionashe s-au dus…shi nu in razboi…GHINION…cum ar zice iohannis ospatarul/chelner de la grivco…
      https: //www.resboiu.ro/suhoi-su-22-vietnamez-prabusit/
      https: //www.resboiu.ro/un-avion-f-4-phantom-s-a-prabusit-in-marea-ionica/
      https: //www.resboiu.ro/doua-avioane-militare-indiene-s-au-prabusit-in-urma-unei-coliziuni/
      Seara Frumoasa Online!!!
      vali
      🙂

   • un neam nu se gradinareste rinduind…ce rezulta, adica rahaturile:)),
    se gradinareste avand grija …ce papa neamul!,
    sistemul politic actual e…pe dos decit e de bun simt sa fie:)))

    Prezentul pentru un neam, e …un Efect!
    merge singur!
    Cauza se gaseste in semintele gradinarite sub timp si dincolo de el.
    Antiinteleptii, stiind asta, au storcit rinduielile Inteleptilor, storcind datinile, traditiile si obiceiurile acestora, si au pus pe masa…propriile datini, traditii si obiceiuri, armonizate cu Antinatura ( nu vedeti ca cele care sint grdinarite sint dinamicile….fix pe dos decit alea ale Naturii?! :)) )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *