Marcel Ciolacu: Îmi voi pune mandatul pe masă în Parlament pentru reforme și dreptate socială

Ce n-a îndrăznit Dragnea a făcut Iohannis

Comentarii

7 comentarii pentru articolul „Ce n-a îndrăznit Dragnea a făcut Iohannis”

 • La 10 august 2018 , românii au ieșit să protesteze în stradă dirijați de servicii cu scopul de a-l da jos pe Dragnea ! Românii nu se învață minte deloc ! Ei nu ies să protesteze decât când le ajunge cuțitul la os sau când îi dirijează sau îi împinge cineva de la spate ! Foarte trist ,dar adevărat !

 • Recomandări de la UE: să nu luăm în seamă propaganda de război rusă, dar de ce nu și pe cea ucraineană ? UE are interesul să ne tâmpească în continuu cu recomandările ei pentru a ne reduce la tăcere și a ne supune voința să facem ce vrea ea, să jucăm după muzica ei și în ritmul ei, dar uită că,

  la rândul ei , ar putea antrena țările vest – europene să joace după cum îi cântă americanii !

 • Bună seara! Pentru problema intersecției din București în care sunt implicați si trotinetistii, se poate face o sesizare la Poliția Rutieră. Acolo se va analiza oportunitatea oglinzii.

  • @Dora a scris pe 27/10/2022 la 20:40
   Sa faceti sesizare cat mai exista politie rutiera
   Dispare Poliția Rutieră. Se pregătește lansarea marelui Big Brother
   https: //www. national. ro/social/dispare-politia-rutiera-se-pregateste-lansarea-marelui-big-brother-778615. html
   Toate Bune!!!

  • @Dora: dar de ce atata deranj, are la emag oglinzi de trafic foarte bune, nu necesita montaj. Sa rugam un trotinetist sa amplaseze una in intersectie. Cine stie exact ce intersectie, adik.

 • Avem niște politicieni costisitori și inutili. Mai rău e că țin să se facă de râs cu orice ocazie și să angajeze țara în niște cheltuieli aiuritoare care n-au nicio legătură cu problemele României reale.

 • Domnule Ion Cristoiu
  Lucrurile se precipita…
  Acesti vermi retardati,numiti pretentios oameni politici au lancezit o viatza,iar acum „se vor trezi cu mansarda in cap”…cu „tavanul peste ei”…
  La „ei” se numeste „temporizare”…adica taraganare…doar ca e tardiv…vor fi „strivitzi” de ce va urma…
  Doua stiri…una strict pe subiect…si alta externa…deja ambele nu mai sunt de actualitate…nu mai au nici solutii si nici timp.
  Iohannis, IST ES VORBEI! Schmidt, adus CU MANDAT de la Viena! national.ro Catalin Tache
  Premierul britanic Rishi Sunak a amânat până pe 17 noiembrie prezentarea unui plan mult-aşteptat de remediere a finanţelor publice ale ţării g4media.ro
  Toata Stima Maestre Ion Cristoiu!!!
  Valentin-Ionut Constantinescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *