Marcel Ciolacu: „E o speculă. Noi am făcut o mare tâmpenie. S-a vândut toată energia electrică pe anul acesta. Am vândut energia cu 200 -300 de lei, iar acum se vinde cu 4000 de lei”

Ce n-au reușit protestatarii, a reușit un irlandez beat mort: să intre în clădirea Parlamentului


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ce n-au reușit protestatarii, a reușit un irlandez beat mort: să intre în clădirea Parlamentului”

  • Greu de crezut că sari un zid păzit de jandarmi care acum sunt puși la zid de procurorii militari, spargi geamuri …poate este omul lui AUR sau cum ii descrie consilierul Muraru un personaj fascist, antisemit.
    Sau poate că acest irlandez a testat din proprie inițiativă și nu la ordinul altcuiva, dispozitiv ul de paza din Parlamentul României, dar pentru asta riști să i enervezi pe alții ….sunt curios cam ce ar face rușii Intr o situație similară sau evreii ….dar noi suntem pas cu pas un stat eșuat, deci aici oricine poate orice pohtește.

  • Cred ca este este probabil, consecința unui pariu …concurs 😕

Crunta exploatare a sînului Julietei

Fiecare poveste de călătorie scrisă de Ion Cristoiu aduce ceva ce nu te aștepți, pentru că ochiul versat surprinde amănuntul pe lângă care ceilalți trec fără să-l vadă.
Cartea poate fi comandată de pe site-ul editurii Mediafax
Invitații cristoiublog

Invitații cristoiublog