Campania electorală pentru alegerile locale şi europarlamentare din data de 9 iunie începe vineri,10 mai, şi se încheie în 8 iunie. Campania în audiovizual se va încheia în 7 iunie

Ce nu vedeți? Modelul Putin, asta nu vedeți!

Voi vă dați seama ce premier de formă și fără autoritate avem dacă este nevoie ca președintele României sa cheme ministrii USR pentru a stabili/trasa proiectele pe fiecare minster?
Va spun ceva și unii se vor supăra pentru ca nu le place ce zic :
Iohannis si-a dorit întotdeauna sa fie premier, nu presedinte.

Acum e premier de facto de cand l-a pus pe Cîțu. A fost si înainte dar mai puțin pentru că Orban avea autonomia lui.
Iar Iohannis își dorește sa fie premier de jure din 2024.

Ce nu vedeti?
Modelul Putin. Asta nu vedeți!
Să ne întoarcem în prezent.
Păi ce profesionalism si autoritate ai Florine?
Ești doar cu numele?

(Text de Adrian Câciu)


Clarificare comentarii:

Toate comentariile de pe acest blog sunt moderate.
Deși autorii articolelor de pe site, precum și redactorul-șef și administratorul, încurajează libera exprimare, aceasta presupune din partea cititorilor un comportament civilizat și un limbaj civilizat. Prin urmare, vor fi șterse comentariile care se abat de la această regulă. Acestea se referă, dar nu se limitează, la: cuvinte injurioase adresate autorilor, redactorului șef, administratorului și cititorilor blogului, precum și altor persoane, mesajele xenofobe și rasiste, mesajele ce îndeamnă la ură și violență, mesaje publicitare de orice fel (în caz că se dorește aceasta, scrieți la adresa webmaster@cristoiublog.ro), mesaje cu conținut obscen ș.a.m.d.
Cititorii sunt rugați să semnaleze orice abatere mai înainte menționată. În maximum 24 de ore cele semnalate vor fi analizate și se vor lua măsuri după caz.
Toți cei care doresc să își exprime opinia pe acest blog, se presupune că au citit și că sunt de acord cu cele menționate mai sus. În caz de dezacord, sunteți rugați să nu scrieți niciun comentariu sau să părăsiți imediat acest site.
Mulțumim tuturor cititorilor pentru opiniile civilizat exprimate, precum și pentru colaborarea lor!

Comentarii

2 comentarii pentru articolul „Ce nu vedeți? Modelul Putin, asta nu vedeți!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *